2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
-
@plansız İmzası olanlara haram zehir zıkkım olsun hakkım.
-
-
@sayidcerrah keşke dediginiz gibi olsa duyumu paylaşan arkadaşın duyumları genelde çıkmış yani duyumları sağlam pareto başkanında teyit etmesi duyumu doğruluyor malesef ama bize düşen birlik olup daha fazla mücadele etmek Umurım aleyhimize olan şeyler lehimize döner
-
Arkadaşlar metni göndermeyen varsa lütfen göndersin kopyala yapıştır 5 dk nizi almaz
-
Az laf çok iş metni gönderelim arkadaşlar.
-
https://twitter.com/onuktekin_/status/1180535328286892032?s=08
Bakın bu arkadasın twitnin altındaki habere bakın kurum içi için bir memur açıklama yapms Eylül ekim gb ilanı istediklerini Kpss sartı olmaması gerektiğini imzayı aldıklarına sevdiklerini felan şeklinde roportaj vermişler okumanızı tavsiye ederim -
@Lamıcimiyok evet önceden bazı duyumlarda dogruluk payı olabilir kesin duyumlarda olabilir ama şu anda söylenenlerin samimi olduğunu düşünmüyorum..
Evet üstümüze düşeni yapmak zorundayız etkinlik, ilan, basın açıklaması ya da başka bir şey..
Ama dediğim gibi gerek sgk sonucunun açıklanması gerek guyun durumu söylenenlerin hiçbirini hem kendi adıma hem de İibfliler adına samimi bulmuyorum -
Bu yapılanları hiç bir zaman unutamayacağım hele ki süreç içerisinde çektiğimiz sıkıntıları . Genelleme yapmadan sunuda söylemek istiyorum bir çok atanan arkadaşlar geride kalanlara hiçbir şekilde destek olmuyor . Geçenler de bi arkadaş twit. Yazmıştı çalışan arkadaşlar beraber para toplayalım destek olalım diye sanırım kimse olmadı , öyle düşünüyorum . Maalesef elimizden gelen şeyler belli ama tek duam bize bu yaşattıkları kötü anıları umarım kendileride hayatlarında yaşarlar...
-
MV Erkan Akçay' teşekkür etmişler bu kurumiçi olayında başrolü oynadı heralde.
Twittır'ı da aktif kullanıyor kendisi.
Bi ara bu isime etkinlik yapsak iyi olur gibi en azından bu durumdan rahatsız olan bi kesim olduğunun farkına varsın.
Önceki sayfada bir arkadaş paylaşmıştı kurumiçi olayında imzası olanları topluca bir etkinlikte yapabiliriz.
Ben bi ara tek başıma Özgür Özel'e yüklenmiştim ama hiç cevap vermedi. -
@rybzinski ben de lütfü türkkana yazdim aslinda anlayışlı bi insan kendisi liyakat miyakat demeye gelince de üstlerine yok ama herkes kendi işinde maalesef
-
Hocam @pareto_wilfredo kurumiçi gelirse bizim ilan kesin ertelenir mi ?
-
arkadaslar bence bu twitterda her hafta bir mv lin twitlere yuklenelim kurumici gelirse ilan en az 6 ay gider lanet olsun...
-
MAİL ETKİNLİĞİ devam etmektedir. (Arkadaşlar bu etkinliği es geçmeyin.)
GİB başkanı sn Bekir Bayrakdar’a mail etkinliği düzenlencektir.
Gönderilecek adres : bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr
Gönderilecek metin :
" Sn Bekir Bayrakdar ;
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençler olarak yaklaşık 17 aydır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Gelir Uzman Yardımcısı ilanı beklemekteyiz. 2018 puanlarımızı kullanamamakla beraber 2019 KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Enflasyonun düştüğü bu süreçte ekonomimiz iyiye giderken bunun işsizliğe de pozitif yansıyacağını umut ediyoruz. Sizlerden Hazine ve Maliye Bakanlığından vergi dairelerindeki boş kadrolar için kurum dışı 3000 Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılmasını talep ediyoruz. A grubu KPSS'den yüksek puanlar alıp, kurum sınavlarını hakkıyla geçen, sonra mülakatları kazanan; işe başladıktan sonra da uzmanlık sınavlarını veren bir gruptur. Kurum içinden uzman almak ve bunu bu yıl içinde yapmak çok bekleyen, yüksek puanlı ve çok çabalayan bizlerin emeğini dikkate almamaktır. Çok değerli devlet büyüğümüz olarak sizin bizi dikkate alacağınıza gönülden inanıyoruz. Ailelerimiz evde, bizler kütüphanede sizden gelecek mutlu bir ilan haberini bekliyoruz.
Saygılarımızla "
ÖNEMLİ —>Mailleri tarayıcı üzerinden gönderip YILDIZ eklemeliyiz ki spama düşmesin
Yıldız eklemek için —> yeni ileti göndere tıklayıp maili yazın sağ altta alt alta 3 nokta var tıklayıp etikete tıklayın orda yıldız ekleme var
Pc'den atıyorsanız eğer yine aynı şekilde3 nokta olan sekmede "Önem Derecesi" ni "Yüksek" olarak ayarlıyoruz. -
arkadaşlar ist mv. sezgin tanrıkulu #KPSSpuanımMülakatPuanımOlsun etiketi ile paylaşım yapmış altına iibf olrak belirtip bizi de görmesini sağlayabiliriz şuan dikkat çekmek için en iyi tweet bence farkedilmemiz için herkes yorum yapmalı.
-
Ben gönderdim maili
-
@2577 keyifler yerinde mi başkan? Bir dünya mutsuzluğa sebep olmak... Nasıl bir duygu?
-
Kurumiçi alım 2020 ikinci yarı yıl diyor.
Umarım dediği çıkar.
https://twitter.com/SesMaliyeden/status/1180789328160669696?s=19 -
@eomer O zaman iyi niyetimi gözler önüne seriyorum,
- 2577 KURUM İÇİNİ KASTETTİ! Amin.