2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@eomer çok sukur guzel bir haber duyduk
-
@eomer bu sayfayada pek güvenilmez aslında ben bu ay içinde guy gelmezse umudu kesicem guydan. Haziran 2020 ye hazırlıcam kendimi.
-
@eomer ben bu konu hakkında maliyede çalışan üst düzey bir yetkilinin yorumunu paylaşmıştım geçmiş zamanda Hocam. Onun yorumuna göre de 2020 Ağustos Eylül’den önce kurum içi alım yapılamazmış. Yapılırsa bizim gibi a grubu alım bekleyenlere dava yolu açılırmış. Bunu da sağlam dayanaklarla anlatmıştı ama geçmiş zaman olunca aklımda sadece bu kaldı.
-
@Marsiyal hocam şu son ceyrekte ilan geldi geldi gelmezse ben de sizin gibi dusunuyorum.
-
Bu ay 'ne yapılması gerekiyorsa yapıp ilanı alalım arkadaşlar tüm etkinliklere katılalım
-
GUY bekleyen arkadaşlar;
GİB başkanı sn Bekir Bayrakdar’a mail etkinliği düzenlemişler.
İsteyen arkadaşlara metni ulaştırabiliriz.
Gönderilecek adres : bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr
" Sn Bekir Bayrakdar ;
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençler olarak yaklaşık 17 aydır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Gelir Uzman Yardımcısı ilanı beklemekteyiz. 2018 puanlarımızı kullanamamakla beraber 2019 KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Enflasyonun düştüğü bu süreçte ekonomimiz iyiye giderken bunun işsizliğe de pozitif yansıyacağını umut ediyoruz. Sizlerden Hazine ve Maliye Bakanlığından vergi dairelerindeki boş kadrolar için kurum dışı 3000 Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılmasını talep ediyoruz. A grubu KPSS'den yüksek puanlar alıp, kurum sınavlarını hakkıyla geçen, sonra mülakatları kazanan; işe başladıktan sonra da uzmanlık sınavlarını veren bir gruptur. Kurum içinden uzman almak ve bunu bu yıl içinde yapmak çok bekleyen, yüksek puanlı ve çok çabalayan bizlerin emeğini dikkate almamaktır. Çok değerli devlet büyüğümüz olarak sizin bizi dikkate alacağınıza gönülden inanıyoruz. Ailelerimiz evde, bizler kütüphanede sizden gelecek mutlu bir ilan haberini bekliyoruz.
Saygılarımızla "
-
@Lamıcimiyok Hocam etkinlikler hep duyuruluyor. Bu ay içerisinde sponsorlu ve sponsorsuz etkinlikler olacak. Hali hazırda süren mail ve cimer etkinliği de mevcut. Yarın b grubu arkadaşlar içinde etkinlik var.
Kısacası herkes bir twitter hesabı açsın arkadaşlar. Orada iibf etkinlik hesaplarıyla takipleşin. Bu etkinlik hesapları hem şimdi hemde atandıktan sonra mücadele veren arkadaşlara katkısı olacaktır. Mücadelemiz atandıktan sonra atanamayan arkadaşlarımız içinde sürmeli. Biz bu bilinçte olursak zaten her yıl katlanarak öğretmenler kadar ses getirebilecek kitleye sahip oluruz. Böylelikle guy,vmy, sgk vs aklınıza gelen tüm ilanlar için güzel bir rotasyon oluşturabilecek güce sahip oluruz.
Son olarak twitter açmaya da korkmayın. Kendi isminizle açmak zorunda değilsiniz. Etkinliklere katıldım diye mülakattan elenmezsiniz. Öyle olsa önceki guy alımıda elenen çok olurdu. Hem Pareto üstat etkinliklere katılın demezdi.
-
@Baelish hak arandığı zaman eğer fişleyip seni eliyorlarsa diyecek hiç bişey yok.
-
@2577 bilgi için teşekkür ederim en azından kurumdakiler in beklentisini öğrenmiş olduk.
-
@Baelish söylediklerine imzamı atarım kardeşim ben her etkinliğe katılıyorum mail de attım ah bir birlik olabilsek sesimiz çok daha fazla çıkacaksa birlik olamıyoruz sayımız çok agırlagimiz yok 'ne yazıkki buda bizden kaynaklı bir sorun
-
@Godot tk ne yaptı hocam
-
@tuuba42 Kurum içine her yerde karşı çıktı , her zaman hakkımızı savundu. Hala da etkinlikler de bizimle beraber.
-
Kimsenin dediğine bakmadan ders çalışmaya devam edin.Olumlu ya da olumsuz hiçbir zaman duyumların ardı arkası kesilmez.
Yarın, haftaya, 15 gün sonra, 1 ay, 2 ay sonra ilan geldiğinde hazırlıksız olmayın çünkü sizler burda duyumlara göre hareket ederken başkaları 1 saat fazladan nasıl ders çalışırım diye kendini hırpalamakta. -
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tuuba42 Kurum içine her yerde karşı çıktı , her zaman hakkımızı savundu. Hala da etkinlikler de bizimle beraber.
:)) Kurum içi TK'nın yaptığı en hafif şey sizleri kullanmak @tuuba42 hocam.
"Ben uzman olmayı haketmiyo muyum?"
-
@Aslan-Reyiz gönderdim
-
@strtmn kendi yararlandığı şeye neden karşı çıksın ki hocam .Beklediğim alımlar diye paslastıgı açılacak sınav tahminlerinde bile kurumiçi sınavı hep vardı.Bu şey gibi reklamını yapıyor sponsorunun ama arka planda gizleyerek .
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
DUYURU
YARIN AKŞAM saat 21:00 da
Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir.
Tüm İİBF AİLESİNİ etkinliğimize davet ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.
Rt ile yayalım rica ediyrm
#kendisesinoliibf
Vazgeçersek kaybederiz.
BASKI ÖNEMLİ HADİİİİİ
-
@karamell İroni var hocam
-
2015 de Dpt uzman yrd giren arkdaşım ile görüştüm istek yapılmış yüksek ihtimal gelecek dedi
-
@kemankeşş Allahımm olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü