2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Perşembe Akşamı Saat 20.00'de Sponsorlu Etkinlik Olacaktır.
Lütfen katılım gösterelim
-
Perşembe günü etkinliğimiz SPONSORLU olup GENEL TAG üzerine olacaktır. Herkesin katılmasını rica ediyorum.
-
En sevmediğiniz sayı kaçtır?
- 2577
-
Gündem Suriye sınav filan kimse iplemez sanırım niye alım yok ya
-
@kemankeşş al benden de o kadar valla 🥺
-
Arkadaşlar akşam etkinliğe katılalım sponsorlu olması önem arz ediyor. Herkes kendisi için yapmalı, çünkü kimse kimse için bir şey yapmıyor. Kendimizden yola çıkarak bir bütün olalım. Şuan gündem çok farklı olsa da o ilan gelecek inşaallah. Elimizden gelen bu ve bunu yapmalıyız. Allah gönlünüze göre versin. O ilan gelecek...
-
@harmanHH etkinlik ertelendi.
-
Bugün Akçakale vergi dairesi memuru şehit olmuş. İnşallah hepiniz bu mesleğe atanırsınız. Hiçbir şey kişinin sağlığından değerli değil. Çok üzüldüm bugün.
-
@beveridge-eğrisi Allah rahmet eylesin 2017 de atanmış çiceği burnunda çok acı çalış didin.. hayat ve ölüm çok yakın
-
Geçici görevle akçakaleye göndermişler şehidimizi. Çok acıdım çok ülkenin haline mi daha körpe guy olmuş kim bilir kaç yıl uğraşmış şehit kardeşimizin hayatının son bulmasına mı daha nice şehitlerimize çok üzüldüm çok . Durumlar böyle iken içimden gelmiyor bile ne ders ne de sınav ne de guy vb hayali . Allah hepimize işin de hayırlısını versin ömrün de. Şehitlerimizin de yakınlarına allah güç kuvvet sabır versin🤲
-
Olmayan ilanın başlığına 6500 den fazla ileti yazılmış kendi kendimize çırpınıyoruz resmen bu iş böyle yürümez artık gerçekten canıma tk etti
-
@SaMsUnLu55 Aynen oyle kafayi yersin hala ne etkinlik yapiliyo ne gazete ilani icin para toplaniyo ne bi baski yaratma cabasi var kpss ye gir puan al kpss ye gir puan al alda o puani kullanamadiktan sonra alsan nolur arkadasim!! Neyden korkuyosun sen senin hakkin bu ilan sana ne dedilerse cikar at kafandan sen kendin icin cabalamazsan kimse senin icin ca-ba-la-maz! Bakin arkadaslar 2018 kpss den 85 alan adam kurum sinavi goremedi ! Tarih 2019 sonu ! Bu sefer is cok ciddi ! Kurumici var karsimizda adamlar 7 sene sonra geldi en cok simdi bagirmamiz lazim en cok simdi sesimizin cikmasi lazim Pareto bosuna konusmuyo baski yaratamazsak agzimiz acik bakariz.Bi titreyelim kendimize gelelim ama bi iki kisi degil soyle topluca !! Emegimizin karsiligini almadan birakmayalim arkadaslar.LÜTFEN!!!
-
Böyle etkinlik falan olmaycak bence biz toplu dua ya çıkalım:(
-
Arkadaşlar burada her gün ağlayacağımıza, bakın twitterda etkinlik hesapları var onları takip edin ne derlerse yapın. Oradakiler her gün birilerine mail atıyor, etkinlik düzenliyor, etiketli tweetler, mesajlar atıyor. Karanlığı lanetlemektense bir mum yakmak daha iyidir.
-
ben yalniz kurt olarak milletvekillerine mesaj atiyorum. umutsuzum..
-
Bence kaymakamlık sınavının olduğu gün büyük bi fırsat ankarada tekrar bi etkinlik basın açıklaması tarzı bişey yapalım hem şehir dışından gelenler de olacak bu konuda büyüklerimiz ön ayak olursa daha mümkün olur
-
@SaMsUnLu55 bu işi beraber organize edelim istersen?
-
@Hayaller71 burdaki diğer arkadaşlarda destek sağlarsa yapalım tabiki
-
@IS-LM ben de ama gormuyolar bile
-
@Minimalist haber felan yaptırabilsek daha faydalı olur sanki