2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Guy eğitimindeyim , eğitime sınav hizmetlerinden sorumlu bir üstümüz ve eğitim müdürü katıldı. Arkadaşlarımız ilan bekliyor var mı yeni bir ilan dediğimde, bakanlık bir istekte bulunmadı ancak siyasi bir istek olursa gelebilir yoksa çalışma şu anlık yok dendi..
Saygılarımla . -
Yok ya öyle ölmeyiz füze atsınlar
-
O zaman 2020 kpss sayfasını açalım...
-
@optimumblue3 @paretowilfredo hocam talep toplantı herşey hazır tarzında bişeyler söylemiştiniz . Böyle bi durum olsa bu şekilde bi bilgi verilir miydi yorumunuz nedir merak ediyorum
-
@optimumblue3 hocam benimde arkadaşım guy eğitiminde,oda sizin söylediklerinizi duymuş.
-
Kurumiçinin haberini almayız inşallah.
-
@kartalyürekli Dostum söylediğim şey süreç içerisinde hazırlığın yapıldığı, taleplerin toplandığı, başkanlığın sayıyı belirlediği idi. Ancak sınava hazırlık olmadığını, sınav için çabalanması gerektiğini, bunun karşısında bir baskı olduğunu, önceliğin başka şeylere verilmesi için ciddi şekilde kulis yapıldığını defalarca söyledim. Asıl görmeniz gereken kısmı atlamışsınız söylediklerimde.
-
2018 kpss'den bu yana 15 ay geçti. Bunu bize neden yapıyorlar?
-
polis alimina cikilmis yine ulkede herkes polis olsun o zaman yeter daa yildim biz de mi polis olalim allahini seven uzerimize toprak atsin yildik.
-
Seçimde yok nasıl bi baskı Kurucaz polise ögretmene gelince kamuda küçülme yok delircez toplu sonumuz o olcak
-
@IS-LM Geçen gün İçişleri bakanı CNN çıkmıştı, sordular işte alım olacak mı diye dediki 1-2 aya gelir.1-2 ay değil 1-2 günde geldi ilan Paem başvurmadım 11 ay eğitim var diye polisliği de 8 aya uzatacaklarmış. Demem oki maalesef biz daha çok bekleriz ne lobimiz var ne bizi takan var ne etkinlik yapabiliyoruz hiç bir şey yok maalesef.
-
#İİBFHerZamanMehmetçikle Tag ile dileyen etkinliğe katılabilir dostlar
-
Merhaba arkadaşlar, elimizden geleni yapalım, 6,7 milletvekiline mesaj attım ben de , şu gündem de doğal olarak dönmeleri zor,birisi döndü ilgileneceğim dedi, hakkımızda hayırlısı...
-
@harmanHH yok kardeş bu güruh olduğu sürece hiç bişey yapılmaz ankarada toplanalım bişeyler yapalım organize için elimizden geleni yaparım bi kaç arkadaşlarla öncüsü oluruz diyoruz kimseden çıt yok. Bundan sonrada yapacak bişey yok herkes kendini düşünsün
-
Hocalarim oncelikle yozgatli arkadaslarimiz orda oturanlar fuat oktay bey surekli orda esnaflari geziyo sikayetleri dinliyo takip edilse o adam bizi dinler her türlü ben kolluyorum buldugum an halledecem once bi mektup uzattimda aldilar bu atama konulariyla alakali ama bi gelisme olmadi ben bide direkt yuzune söylemeye caliscam dedigim gibi surekli halka karisan gorusen bi insan...
-
@fatos Korumalara kesinlikle mektup vermeyin hocam onlar iletmiyorlar. Direkt kendilerine verin mektubu
-
@optimumblue3, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Guy eğitimindeyim , eğitime sınav hizmetlerinden sorumlu bir üstümüz ve eğitim müdürü katıldı. Arkadaşlarımız ilan bekliyor var mı yeni bir ilan dediğimde, bakanlık bir istekte bulunmadı ancak siyasi bir istek olursa gelebilir yoksa çalışma şu anlık yok dendi..
Saygılarımla .Bence kesin bir şey söylemek istememiş şu belirsizlikten dolayı.
-
Öğretmenlere helal olsun valla adamlar senede 100 binde atasa hakları su birliğe bakın 120 bin twit atmslar öğretmenler Mehmetçiğin yanında Tag yla. Üzgünüm ama etkinlik yapalm diyrz ses eden yok meclise gidelim diyrz ses eden yok 7000 polis alımı geldi aile sosyal pol bakanlığı da 21 ekimde basvuru alacak bizde bakalım canlar sunun surasında 2020 ye ne kaldı canım üç ay sonra 2020 sonra zaten su gb gecer Bi bakmışsın sınav gelms... Sessizce izlemeye okumaya devam......
-
@İibf kaymakamlık sınav çıkışı birleşelim abilerimiz yol göstersin yapalım yıldık artık
-
Dünyanın en berbat durumdaki insanlarıyız.