2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yeni dönemin başlamasıyla kitap çekilişleri arttı.
Keşke bu çekilişler etkinliğin olduğu gün ya da ertesi gün yapılsa ve etkinlikte twit atma şartı getirilse.
Böylelikle etkinlige katılanlarla kitap çekilişine katılan sayısı dengelenir. -
#İİBFye3000GUYgibbiziduy adıyla Twitter da etkinlik var dileyen yazabilir Arkadaslar
-
@bucalı hemşerim, bakanlığa sana ne lazım denmedikçe bakanlıktan ses çıkmaz gibi geliyor. Guy sınavlarındaki saçma sorularını hazırlayan kişileri de tanıdım. Bizzat görüştüm. Onun Bakanlık ve siyasi anlamda duyduğu 2020 Kpss den önce olacağı yönde. Siyasi anlamda durgun bir süreç bir an önce oluşur inşallah.
-
@optimumblue3 inşallah hocam
-
Nİsan Mayıs gibi kurum içi alım yapılıcak o yüzden de yeni ilan gelmicek bu yıl diyolar Twitter’de
-
Arkadaşlar ne olduysa Berat Albayrak geldikten sonra oldu. Bakin artık twitterda acimizi bu yone çevirmeliyiz heryerde bakan geldikten sonra maliye bakanligina 2 yıldır 1 personel bile alınmadığını gerekirse tag ı da buna uygun bir başlık olarak açmalıyız.
-
@gmzankr066 hangi hesap paylasti bu bilgiyi hocam?
-
Naci ağbal'ı arar olduk yeminle bu bakan hani gidecekti gitse nisan mayısa da razıyım artık bu bakandan iş yok.
-
@Minimalist Hocam maliyenin sesi diye bi hesap var onun yorumunun altında gördüm . Başka yerlerde de gördüm keşke ss alsaydım tekrar bulursam alıcam .
-
biz napiyoruz arkadaslar ya hayatim 180 derece degisti mezun olunca
-
@gmzankr066 böyle bir gelişme bilgisi mevcut değildir. Yakın zamanda normal şartlarda kurumıcı özel gelır Uzmanlık sınavı olacagı bilgisi mevcut degildir demiş o hesap yorumlara. Nerde var olacak bilgisi ben göremedim
-
Baharda kurum içi olacak o yüzden guy ilanı yok. Nedensellik çalışalım bari biraz, bunlar spekülasyon tabii.
-
@gmzankr066 hocam buldum ben de cok tsk ederim
-
2018 Kpss'den beri yeni guy ilanının takipçisiyim. Etkinliklere de çok kez katıldım ama artık benim 2019 içerisinde alım için umudum kalmadı. 2019 Kpss'den sonra belki bir silkeleniriz, iyi bir kamoyu oluşturabiliriz ve ilanı alabiliriz diye düşündüm ama aynı tas aynı hamam. Bireysellikten çıkmayı beceremiyoruz. Örneğin halkbank alımı oldu, millet sisteme giremedi hemen twitterda gündem oluverdi. Şu ilanın neden gelmediğini merak edenler bazı şeyleri sorgulasın. Yine etkinliklere katılmaya devam edeceğim ama üstatların söylediklerini de baz alarak anlıyorum ki ilan ihtimali düşük.
SGK açıklanacak bir çok kişi GUY ilanına bekleyecek. İdari hakimlik 100 kişi alıyor, elenenlerin iibf tarafı GUY bekleyecek. Kaymakamlık 100 kişi alıyor, elenenler GUY bekleyecek. GUY'ı bir çok kişi arka cebine koyuyor. Bu hususta yanlış yaptıklarını söylemeliyim. Gerek bir sınav sonucu beklerken gerek bir başka sınava hazırlanırken gerekse atanınca yine mücadele edenlere destek olmalıyız, olmalısınız. Çünkü ancak böyle işler rayına girer.
Burada şimdi "olumsuz konuşma, ders çalışamıyoruz" vs vs diyenler olabilir. O kişilere hitaben ; 2 yıldır pollyanna oldun, ne geçti eline ?
-
Hakikaten ne yapacağız böyle
-
@can-mavi hocam yine en doğru bilgiyi sen verirsin olumsuz da olsa bir bildigin varsa açıklar mısın ?
-
Mülakattan elenirim korkusuyla bi şey yapmadıkça mülakat göremeyeceğiz keşke bunu anlasalar.
-
@Baelish ağızına sağlık hocam
-
Burda isyan etmek yerine bireysel olsa bile bir şeyler yapmak lazım mesela ben bugün sonucunu tahmin etmeme cimere yazdım twitterda keza aynı şekilde buraya yazacağıma milletvekillerine bakana gib sosyal medyaya yazıyorum.
-
Sürekli aktif olacağız arkadaşlar başka çaremiz yok sosyal medya vekilere bakanlara gazetecilere sürekli yazacağız böyle beklemekle elinize bir şey geçmez muğladaki arkadaşlar ortacalı olan varsa bana ulaşsın