2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@optimumblue3 iyi de önce bi alim kararı olur sonra sinav hizmetlerine gitmez mi? Sinav hizmetleri mi karar mercii? Bilmediğim için soruyorum.
-
@nslhn tamam işte, sınav hizmetleri bakanlıktan henüz bir talep yok demiş. Olsa, sınav hazırlığı olurdu hani, gibisinden.
-
@akncıı okumasada napiyim hocam elimden bu kadari geldi
-
@İibf aman valla bize iyi oluyo bizim amacimiz 90 alip ego tatmin etmek kendi kendimize.. neyse ankaradaki her türlü etkinlige yine varim bende
-
Arkadaşın ifadesi doğruysa bir hususu anlamak gerekir. "siyasi karar" - "ihtiyaç var"
Siyasi bir karar olduğunu geçmiş ilanlarda tecrübe ettik. Şuan ihtiyaç var noktasında da duyumların olduğunu düşünürsek, öncelikle bunu oturtmak lazım. Çünkü şahsi fikrim "siyasi karar" boyutu sürecekse bu ilan gelmez; ta ki, önümüzde ki seçime kadar.
İhtiyaç var hususunu Devletimize biz öğretecek değiliz, şüphesiz ki. O zaman siyasi boyutunu seçime oturtup, ihtiyaç var noktasını nasıl ayağa kaldıracağız? Tabii varsa eğer... -
Yani bilmiyorum sayı olarak bizde öğretmenler kadar varız ama bizim mezunlar malesef umudunu yitirmiş bende diyorumki hey umudunu yitirmiş insan akifin siiriyle sesleniyorum sana;
Âtiyi karanlık görerek azmi bırakmak..
Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak.Dünyâda inanmam, hani görsem de gözümle.
İmânı olan kimse gebermez bu ölümle:Ey dipdiri meyyit, ‘İki el bir baş içindir.’
Davransana.. Eller de senin, baş da senindir!His yok, hareket yok, acı yok… Leş mi kesildin?
Hayret veriyorsun bana.. Sen böyle değildin.Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?Âtiyi karanlık görüvermekle apıştın?
Esbâbı elinden atarak ye’se yapıştın!Karşında ziyâ yoksa, sağından, ya solundan
Tek bir ışık olsun buluver.. Kalma yolundan.demem oki kardeşler bir kişi mir kişi demeyin abi sen bir kişisinde arkadasların kardeşlerin anan baban yokmu onlarada twit attıracaksın , attıracağız 1 hafta üst üste gündemde kalmamız lazım ki sesimizi duyuralım ,sel olalım çağlayalım artık bu devlet 10000 bin polise bakarda 3000 guya bakamazmı, sözün özü kendimizi kandırmayalım ÇALIŞALIM
-
Artık bir şeyler yapmalı zaman geçiyor kendimize gelelim
-
en mantıklı hareket kaymakamlık sınavı çıkışı bir duruş sergilemek yoksa iş yaş psikolojik savaş veriyoruz resmen hayat akıp gidiyor bizim yaptığımız şey dünün aynısını tekrarlamak ...
-
@IS-LM Kesinlikle çok haklısınız kaymakamlık sınavı için ankaraya gidecek olan arkadaşlar da destek olursa ne kadar kalabalık olursak o kadar dikkat çekeriz. Korkmayın arkadaşlar bunda bir şey yok başınıza bir şey de gelmez eğitimciler sağlıkcılar neler yaptılar güven parklarda falan. Biz sadece hakkımız olanı talep edeceğiz partizanca hareketler olmayacağı sürece kesinlikle mimlenme vs olmaz bu korkunuzu yenin. Biz böyle susar oturursak inanın ilan haziranda ancak gelecek ve sizler hazirana kadar bozuk bir pisikoloji aile baskısı gibi sebeplerden dersten kopacam kuruma girseniz dahi sınavı geçemiceksiniz. Hala ders çalışma takaatimiz varken o ilanı getirelim. Özellikle kaymakamlık sınavına girecek olan arkadaşlar lütfen destek olun gerekirse bencil olun kendim için yapıyorum deyin katılın etkinliğe. Eğer etkinliğimiz ses getirirse muhtemelen 2 bin alım olur ve puanlar 70 lere düşer yani benim zaten puanım yetmez demeyin ankaradaki arkadaşlar siz de destek için oraya gidip sadece ayakta 15-20 dakika dikilin lütfen.
-
@sinem hocam ben kaymakamliga girmicem ama gelirim bana haber edin dm den
-
Eğitimlere giren üstadların alım konusunda herhangi bir bilgisi olmadığı daha önce defalarca tecrübe edildi. Vdk olsun Gib olsun eğitimde arkadaşlarımız yeni bir alım olacak mi sorusuna üstadlar hep böyle bir planlama olmadığı yönünde bilgi verdiler fakat ardından ilan geldi. O yüzden şu üstad bunu dedi eğitimdeki alım olmaz dedi şeyler gereksiz.
Alım için siyasi karar gerekebilir fakat hükûmet kamu kurumlarındaki mevcut personel ile işler ilerliyor sonuçta acil bir alım ihtiyacı söz konusu değil demek ki diye düşünüyor olabilir. Hükûmet zaten tasarruf eğiliminde mümkün olduğunca fazla verme peşinde. Sadece öncelikle alımlara yani asker polis hakim sağlık gibi alımlara öncelik veriyor. Öğretmen alimıni bile erteleme derdinde. Hepimiz biliyoruz ki en büyük harcama kalemi personel gideri bu kalemden mümkün olduğunca kısıp cari fazla vermek hükümetin şuanki politikası.
O yüzden forumdaki paretonun dediği gibi sesimizi mümkün olduğunca yükseltmemiz ve de kendimizi hatırlatmamız gerek diyeceğim fakat çoğu arkadaşımız twitter etkinlileri işe yaramıyor söylemleri ile köstek olacak o yüzden "HAYIRLISI OLSUN " diyor ve bu gereksiz iletiyi sonlandırıyorum. -
@sinem twitterdan filan da duyurun hocam yapalum
-
9 kasım mantıklı bi gün gerekirse polisten biber gazı yiyip gündeme girmemiz lazım ya bakanlığın önünde yada meclisin önünde toplansak daha faydalı olur
-
Burdaki herkesin sorunu her yazılana inanmak.
Bireysel olarak bizlerin elini taşın altina sokmasi lazım.Twitter etkinliği, gazete ilanı v.s.
Özellikle twitter etkinliklerine yeteri kadar katılım sağlanmalı ki en basit sesimizi duyurma biçimi.
Bir sekilde sesimizi duyurmalıyız.
Öğretmenlere bakın adamlar 1 saatin içinde 100bin twit atiyo.Bizde etkinliklere katılan kisi sayısı toplasan 500 kisi etmez.
Sonra ilan gelmio şöyle oluyo böyle oluyo gibi bahanelerin arkasına sığınıyoruz.
Biraz kendimizde de aramalıyız suçu. -
https://twitter.com/zeliha_zeze/status/1183039245809803265
böyle bişey var
-
Bir arkadaş twitter da bakan yrd nurettin nebatiye yazılan mektubun masasında yazmış murat hoca da alıntılamış.
-
@Aslan-Reyiz hadi hayırlısı biraz olsun heyecanlandırdı bu
-
@Aslan-Reyiz hadi inşallah . Metin gayet açık yazılmış umarım en kısa sürede geri dönüş alırız
-
-