2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar bu ay sıklaştırmamız lazım sürecin hızlı işlemesi için Cimer Milletvekilleri Teitter herkes platformlardan yüklensin
-
@mbguy hocam hali hazırda bir süreç işlediğini söyledi guy için
-
ÖNEMLİ!
Son dönemlerde kurumiçi ilanlar/ilan söylentileri daha da ilerlemeden herkes yapılan organizasyonlara katılmalıdır,'ben olsam ne fark eder olmasam ne fark eder' diye düşünmeyin düzenlenen twitter etkinlikleri katılım sağlanırsa faydalı olacaktır.
Twitter hesabı açmak birkaç dakikanızı alır arkadaşlar, tweet atamıyorsanız da sadece rt de etkili olur, bu anlamda her a grubu öğrencisi bi twitter hesabı açmalı mümkün olanlar ikinci hesabı da açmalı(birini tarayıcıdan diğerini uygulamadan kullanabilir).Mümkün olduğunca çok tweet atılıp tag gündemde tutulmalı.(Twitter'ın izin verdiği kadar tweet atmanızı rica ediyoruz, hepimiz için)
Bir sonraki yüzlerce kişilik bir ilanda daha kurumiçi yazısını görmemek ve bir güz dönemini ilansız kapatmamak için tüm iibfliler birbirine destek olmalıdır!
-
@kemankeşş hocam yarin B grubu arkdaslarin etkinligi vardi sanki cakışmış ikisi?
-
@kemankeşş Hocam o istek uzun zaman önce yapılmıştı diye biliyorum. Eğer yanlışım var arkadaşlar düzeltsin, zamanında @cons369 Haziran ayında Dpt'ye gönderildiğini söylemişti. @paretowilfredo üstatta dpt'ye gönderilmişse ne zaman onaylanacağının belli olmadığından(Hemen de onaylayabilir zaman da alabilir) bahsetmişti. Eğer yanlış hatırlamıyorsam.
-
@Minimalist hocam guy etkinliği 3 gün once yapıldı.Şuan cimer ve mail etkinliği var.
-
@Minimalist evet yarın B grubu etkinliği var
-
@Baelish bu sürecin neticelenmesini engelleyenler kimler?!
-
@Baelish doğrudur hocam ama alaşehire atanan 2018 de arkadaşım da başkanlıklar reddediyor istekleri diyor kime güveneceğimi bilemedim
-
Başkanlıklar da tıkanmasını lobi faaliyetine bağlayabilir miyiz acaba?
-
Arkadaşlar şu etkinliği tag satın alarak yapsak daha iyi olmaz mı gene elimizden geldiğince atarız birşeyler .
-
Bu haftada boş geçecek galiba.
-
@2577 nerden biliyorsun olmayacağını boş konuşup insanların moralini bozuyorsunuz nerden kimden duydunuz onu da soyleyin madem
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hocam bu forumda duyumun güvenilirliği kişinin geçmiş duyumlarına bakılarak belirlenir. Hiçbir duyum getiren kişiye kaynağı sorulmaz eğer muteber biri ise. Ayrıca söylemesi de gerekmez, bilgi alınan kişi kurumdan biri ise söylememesi de gerekir. Arkadaş gelir idaresine dair isabetli duyumlar getirdi daha evvel. O nedenle, söylediğiniz gerekçeler bu haberi çürütmez. @paretowilfredo da kurum içi tehlikesinden ve ilanın ilk bahar dönemine sarkabileceğinden bahsetti. Bunlar örtüşüyor. Yüzleşmekten kaçmak yerine yapılacak şeyleri düşünmek lazım.
-
@Godot Sanırım 2577 fazla cool.
-
Arkadaşlar ben 2578
Bi ay içinde ilan gelecek . (Duyum değil tahmin ) -
Arkadaşlar ben 2557 inşallah tez vakitte gelsin o ilanlar🤲
-
Arkadaşlar ben 2577’deki 7’yim. Ayın 27’sine kadar o ilan ge-le-cek. (Tamamen totem )
-
Arkadaşlar ben 3577 etkinliğe iyi katılım olursa ilan belki yarın belki yarından da yakın gelir.
TWİTTER DM ETKİNLİĞİ
DUYURUMerhabalar ETKİNLİĞİMİZDE
VEKİLLERMİZE ulaşıyoruzDm si acık olan vekillerimizin sesimiz olması için bir Metin hazırladık :
''Sayın Vekilimiz;
Yeni yasama yılınızın Büyük Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu ülkenin değerli bir milletvekili olarak çalışmalarınız arasına biz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının sorunlarını da eklemenizi sizlerden rica ediyoruz. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları olarak başta Hazine ve Maliye Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm bakanlık, kurum ve kuruluşlardan uzun süredir ilan beklemekteyiz.
Kpss A grubu adaylar için; Bildiğiniz üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı 1 yılı aşkın süredir Gelir Uzman Yardımcılığı, 2 yıla yakın süredir Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve 4 yıla yakın süredir Mali Hizmet Uzman Yardımcılığı sınavları için ilana çıkmamaktadır.
Kpss B Grubu adaylar için;
-4001 koduyla alımların kaldırılması,
-Merkezi atamalarla alınacak personel sayısının mezun sayımıza oranı düşünülerek artırılması,
-Gerek merkezi gerek açıktan alımlarda, mülakatın kaldırılması,
-Başvuru tarihinden işe başlama tarihine kadar aylarca hatta bazen 1 yıldan fazla süren güvenlik
soruşturmalarının ve işe başlama tebliği sürecinin minimize edilmesi.İİBF bölümleri arasında eşit kontenjan ayrılması
FORMASYONLU İİBF nin muhasebe ve finansman öğretmenliğinde 2. Öncelik durumunun kaldırılması diğer formasyon alanlarla eşit hakka sahip olması gerektiğini dile getirmenizi istiyoruz.
2018 KPSS puanlarımızı kullanamamakla birlikte 2019 yılı KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Sizlerden Türkiye Büyük Millet Meclisinde İİBF mezunlarının bu sıkıntılarını dile getirmenizi sesimize ses olmanızı rica ediyoruz.Saygılarımızla arz ederiz.''
Twitter da DM yolluyla mesaj atacağımız vekillerin listesi:
@myeneroglu@m_akaydin
@satiroglu2018
@yavuzagiraliog
@erkanakcay45
@arzuerdemDB
@draliseker
@gurselerol62
-
DİKKAT DİKKAT
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 10 Ekim Perşembe
20:00
Sponsor: kitapsec .comBu kadrolara gönül vermiş herkesi bu kritik zamanda elini taşın altına koymaya davet ediyorum.
Sağa sola bakmadan ben varım diyen bir gönül.
Geleceğin için Sende Katıl ..
Perşembe günü yapılacak olan bu etkinlikte;
Özellikle bazı durumların öne çıkarılması gerekmektedir.
Bunlar:
2018-2019 kpss puanlarının hiç kullanılamadığı,
En çok alım yapılan Guy'un bile 16 aydır ilanının gelmediği, Sayın Bakanın geldiğinden beri ilan vermediğidir.
İkinci bir husus;
Yapılacak olan bu etkinlikte kamu ve memur haber siteleri
yoğun bir şekilde etiket yapılacak bu konuyu haber yapmaları sağlanmalıdır.
Bu şekilde sesimizi daha geniş kitlelere duyurarak, baskıyı artırabiliriz.
Geçen sene gazete ilanından sonra bu yapılmıştı.
2018 GUY İlanı öncesi
Bir kaç haber örneği;
memurlar. net
mymemur .com .tr /maliye-bakanligi-2000-personel-alimi-icin-iibfliler-ilan-verdi-
memurlarahaber .com atama-bekleyen-iibfliler-gazeteye-ilan-verdi-19841.htm
turkiyegazetesi. com. tr/ yazarlar/ anlat-derdini-feridun-agabey-e
kamupersoneli. net atama-bekleyen-iibf-liler-gazeteye-ilan-verdilerl
(ALINTI TWEET: @Fatih__Gokturk)