2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakanın değişmesi zaten şart o konuda herkes hem fikir ama mücadele önemli
-
@gmzankr066
Eser darmadağın, emek yüzüstü;
Toplayın eşyamı, işim acele! -
@2577
Hüküm yazılıyken kara tahtada
İnsan yine çare arar ecele! -
Twittirda etkinlik var lutfen katılalım arkadaşlar
-
@2577 İnanın hiç kafam kaldırmıyo ... mesaj attım size cevap verirseniz sevinirim ...
-
#MaliyedenİİBFyeİlan arkadaşlar ne verirsen eline o gelir senin ile buyurun twitter'a
-
- Sırada gündemdeyiz yüklenin göxünüzü seveyim eş dost haber verin
-
Bakan bey'e birebir soru sormamız gerekli diye düşünüyorum. Kamuda mı maliyede mi cevabını almıştık. Maliyede alım olacak mı 2 senedir bekliyoruz diye soru yöneltmemiz gerekli. Tekrar böyle bir fırsat kollamaliyiz.
-
yav arkadaş kamu personeli sınavını yapan devlet bu okulları açan devlet 1-2 yıl herşeyden feragat edip deli gibi ders çalışıp kendimizi hazırlayan biziz birde resmen bizleri dilenci yaptılar şu gençliğe yazık değilmi bukadar hırslı azimli gençliği üzmeden değerini bilerek şeffaf alım yapılsa burdaki adam o 1 kuruşun hakkını devletin malını yedirirmi burdaki arkadaşların umutsuzluğunu çaresizliğini gördükçe kahroluyorum lanet olsun bizi bu hale düşürenlere
-
Arkadaşlar iş aramaya başladınız mı
-
@guyzede1 hakkin aramak telaşı içerisinde İİBF'li
-
@guyzede1 ben başladım, hatta anlaştım, yıl başından itibaren başlayacağım ve bu süreç tamamen bitmiş olcak benim için çünkü yaşa takılıyorum, gerçi yaş mevsusu olmasa bile işe girmek zorundayım, eğer ilan gelmezse bu süreçte, dört yıl boyunca verdiğim emeği Allah'a bırakıyorum, kim bu hale soktuysa sistemi Allah sorsun hesabını, hakkımı asla helal etmiyorum, Söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar..
-
@fridakahlo aynen öbür tarafta hesabını veremesinler inşallah hepsi....
-
Üstad insanın eli gitmez su sayfaya kilit vurmaya
@paretowilfredo -
Arkilerim hepinize kolay gelsin ben de sizin gibi guy bekleyenlerdenim uzun suredir.Sayfa guncel olduğu için buraya yazdim. Bu ara boş durmak istemiyorum derste plan yapmadim. Önerecegi program olan varsa yazabilir. Ders ing ya da video vs gibi.. hepinize Teşekkürler..
-
@sad38guy tweet at
-
@pareto_wilfredo üstad ilanın geliş zamanından ümidi kestim de, 2000 den az olma ihtimali var mı? 1250 diyen şahıstan sonra artık sayıdan da korkar olduk..
-
@paretowilfredo üstad ilanın geliş zamanından ümidi kestim de, 2000 den az olma ihtimali var mı? 1250 diyen şahıstan sonra artık sayıdan da korkar olduk..
-
@guyzede1 ben de başladım cok rahatım kafam rahat en azindan oturup kara kara ne olacak ilan gelecek mi gelirse sinavi kazanacak mym mulakati gececek miyim korkularim yok tavsiye ediyorum acilen iş bulun dostlar.Kendinizi maddi manevi acidan rahatlatmis olursunuz
-
@Aslıhannn Dostum planlanan sürecin dışında bir adımla bir anlamda piyasa durulsun diye verilirse 2018 ilanı gibi 1000 bile olabilir elbet. Bakanlığın "hallettiği sorunlar" malesef açıktan alınacak gençler için değil, kurum içi tanıdık simalara dair. Onların gönlü yapılırken hadi siz de üzülmeyin diye 1000'lik 1250'lik ilan tamamen plan dışı olarak verilebilir bu yüzden. Çünkü daha önce oldu bu. Bu konuda talepkâr olunmazsa yine olmasını kim engelleyebilir?
Sendika? Kurum içinden yana.
İktidar tarafı? - Sendikalı kurum içi memurundan yana.
Muhalefet? - Kurum içi tasarısına imza koyan Özgür Özel gibi "sert" muhalifler bile onlardan yana.
Hocalar? - Çoğu Kârdan yana. Siz ne kadar geç atanırsanız potansiyel müşterisiniz. O nedenle çoğunluk sizden yana değil.
Siz? - Kitlenin çoğu çoğunluktan yana değil kendisinden yana. Sencil değil, bencil malesef.Bana sormayın, siz yanıtlayın dostum. Sizce?