2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Merhaba arkadaşlar,
Bir yakınım milletvekili Barış Karadeniz ve Engin Altayla sık görüşüyor.Yaklasik bir ay önce mv. Barış Karadeniz'e( kendisi de İİBF'li) İİBF'nın sorunlarını anlatan bi mesaj attım geri dönüş olmadı zaten bir mesajla olacak iş degil farkındayım.Burada konuşulmuştu dıye hatırlıyorum murat hoca bir milletvekilinden randevu istemiş diye..? keşke biri murta hocaya ulaşabilse tekrar bir randevu isteyebiliriz bahsettiğim yakınım iki milletvekiliyle de çok sık görüşüyor yardımcı olurum dedi yada Engin Altay belki bizi konu edebilir beraber bir şeyler yaparsak,en azından deneyebiliriz.Bu tanıdık meselesi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yazmak istedim.Belki biri bir şey öneririr.. -
Daha napalım ilaki bizden haberleri var bizi işe almak işlerine gelmiyor başka açıklaması yok herkesin canına yetti
-
@paretowilfredo Daha ne yapmalıyız bilmiyoruz ki bizim Allah'tan başka dostumuz yok anlaşılan.. Teşekkür ederim üstad durum anlaşılıyor maalesef ki..
-
bu çıkar ilişkisi tek bize değil onlara da zarar veriyor aslında ama herkes günü ve koltuğu kurtarma derdinde kimse yarını düşünmüyor. Kaçı göstergelere bakıyor acaba şuan genç işsizlik tavan yapmış. Beka beka diyince gülüyorum hepsine.
-
@2577 hocam guy ilanı ne zaman gelecek?
-
@SBKY2016 twitter dan hocaya ulaşabilirim.
-
Arkadaşlar 1000 geldi diyelim puanlar nolucak o zaman ? Puanlar iyice artacak çünkü atanan yok doğru düzgün 2 senedir
-
Vallahi bin min gelsin artık
-
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bulunduğum dairede personel kalmadı geçici görevle gecistiriyolar. yeterlilik sınavına girdik tarihin en zor sınavı soruldu. Belki çoğu ark yeterliliği geçemeyecek. Yani neler oluyo anlamıyorum. Tmm ul ke ekonomisi 4 personel alımıyla gerilemez. ins hayırlısı olsun bizde ilanı bekliyoruz. Sizin gibi .
-
@yozgat66 yok mu yeni akıma dair bir duyumunuz tarih vs ile ilgili tahmini bir plan var mı?
-
@hayırlısı035 tamam o halde, Murat hoca Engin Altayla görüşmek isterse bende randevu için yarın arayabilirim.Engin Altay dışında partide sorunlarımızı daha iyi dile getirebilecegini düşündüğü başka bir isim varsa o isim içinde randevu almayı deneyebiliriz ancak Engin Altay'dan randevu daha kolay alınır diye düşünüyorum.
-
Dün etkinlikte birisi yazmış aksam kafeden fis alıyoruz numarası 7, 10 ( rakamlar örnek) yani sabahtan akşama kadar tıklım tıklım olan kafede adamlar fis kesmeyip vergi kacirio demek ki bunların denetimi için de eleman lazım.
Dershanelerin öğrenci sayısı yüzde 80 azaldı bundan 3 - 4 yil önce tek bir dershane sadece hafta içi 12 - 15 grup açarken şimdi şehirdeki tüm dershaneleri toplasan 10 tane grupları yoktur.
Hocalara gelince alım yok önümüz belirsiz kendilerini düşünüyorlar, seminere giden mi dersin reklam yapmaya çalışan mı dersin? Onlara da hak veriyorum illaki daha fazla kitap satışı yapmak isteyecekler ama durum böyle olduğu sürece ya yakında kitap çıkarmayacaklar ya da öğrenciler fotokopiden vazgeçmeyecek.
Guy ilanı guy ilani deyip duruyoruz ilan gelsin 73le sinava giren olurken 81 - 82 ile adam dışarda kaldı mı bu sefer bunun tartışması yaşanacak (Halbuki bu tartışmayı yapanlar 60 - 65le atanan öğretmenlere çocuklarını teslim etcek) Her seyin başı birlik olmak biz onu sağlayamiyoruz malesef.
Twitter etkinliğine katılanlara bakın hep aynı kişiler eger birlik olunsa herkes elini taşın altına soksa yilda 2 - 3 ilan gelse bunların hiçbiri yaşanmayacak.
Hocası da, dershanesi de, öğrencisi de kazanacak. -
@rabia89 bende görüşme aşamasındayım.Başlayacagım evlendik masraflar arttı.Mecbur çalşmak lazım
-
@frank kardesim bırak alimi adamlar daha personel eksiltme durumunda. Ben Bu işten birşey anlamadım.Tahminim eğer kasımda ilan gelmezse mayısta kadar kesin gelir.
-
@yozgat66 sırtından bıçaklanmış emoji .
-
Cuma’ya kadar gelmezse benim getirdiğim Ekim duyumu da fos çıktı demektir. Kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten güvenmesem burada paylaşmazdım.
-
Nolacak böyle ya üniversite oku kpss çalış didin çabala elde var 0 . Bugun banka sınavında da elenmisim . Hayat ne zaman gülecek bize . Yine mecbur kaldık 2020 kpssye.
-
@yozgat66 vay arkadaş ya son nokta
-
@mbguy hocam siz ekim duyumunu kimden aldınız tam olarak ne denildi size
-
Ben 2019'da guy sınavı olacağına pek inanmıyorum ve bunu kabul ettim kendimce artık üzülmüyorum , umutlanmıyorum kpssden önce her sabah bi umutla bakıyordum sitelere ama bakmakla olmuyor gerçekler acıdır hepinize bol sabır ve azim...