2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Keynesin-Faizi kabullenmek kabuklanmak misali
-
İlanları beklerken ben
-
O kadar sıktı ki artık ya başka bi kariyer planlaması yapmak için de çok geç ... yapıcak bişeyler düşünüyorum bulamıyorum da ... gerçekten inanılmaz sıkıldım ve soğudum ...
-
Sayfa yüreğimi burkuyor
-
Bazen diyorum İngilizceyi halledip bi yandan ydsli ilanlara bi yandan özele mi yönelsem sonra ilan gelirse nolucak oluyorum yaş geçiyor bi yandan çok kötü bi arada kalmışlık
-
@Marsiyal smmm staj başlatmayı düşünüyorum artık o hadde geldim.
-
Koca bir nesli gerçekten bitirdiler yazık çok yazık
-
@frank gelir idaresinde çalışan üst düzeylerden birinden duydum Hocam (gelir idaresi dediysem vd değil gerçekten Merkezlerinden) bana söylenen Eylül Ekim gibi 1000 er kişilik vmy ve guydu
-
GUY 1000 kişi gelirse yıkım olur 2 yıldır alım yok
-
@mbguy hocam tekrardan soramiyormusunuz son durum nedir bana böyle dediniz filan gibi
-
Arkadaşlar ben artık devletin hepimizi polis yapmaya çalıştığını düşünüyorum :))
7000 polis alımı üzerüne bir 10000 daha düşünüyorlarmış ah ulan süleyman soylu keşke maliye bakanı olsa varya adam tuttuğunu koparıyor bizim bakan tasarrufu sadece maliye bakanlığında uyguluyor diğer bakanlıklar memurlarını alıyorlar hakka giriliyor eğer bir tasarruf yapacaksan tüm bakanlıklar uyacak buna yoksa tasarrufta yapma kardeşim 1 polisin maliyeti guy un nerdeyse 2 katı where is the adalet ??? -
Kurumiçi bekleyenler ilan bekleyenlerden daha mı kalabalık ?
-
@gmzankr066 ilan gelmemesinin sebeplerinden biri de kurum içi sınav isteyenler...
-
@frank maalesef 🥺
-
İleti kaldirilmistir.
-
@kemankeşş sen bakanımız hakkında nasıl konuşuyosun bilader!
-
@beveridge-eğrisi bakanın gitmezse alım yok haberin vardır inşallah
-
Bakın burası çokömemli damadın bakan olduğu bir sistem alışmışlıktan normal geliyor bi gösünüzü kapatıp dışardan bakın yok hakediyormuş okumuş vs vs haketmeye kaldıysa iş ben 1000 tane ekonomi bakanı sayarım
-
@kemankeşş herkes öyle kardeşim ama bir kişi isteyince her şey değişiyor.
-
@dibace inşallah bu devran da bitecek az kaldı inanıyorum