2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan gitti diyelim kurumicini ne yapacağız. Muhalefet bile destek verdi bu ne olacak peki ?
İktidar değişti diyelim hani bütün suç iktidarın ya bu da değişecek mi ? -
@kemankeşş Bu devran bitince bütün sorunlar bitecek haklısınız Seçim döneminde kimlerden destek istenildi. Her şey için fırsat kollayan muhalefet neden bize destek olmadı ya da suan neden destek olmuyorlar ya da söylediğim gibi neden kurumici için verilen öneride hepsinin imzası var
-
@akncıı ben bu devran diyince bakanın görevde oldupu süreyi kastediyordum yoksa muhalif birisi değilim mevcut hükümete de karşı değilim Bakanın acilen gitmesi gerektiğine inanan birisiyim bunun taraftarıyım
-
@kemankeşş bu konuda haklısınız hocam ciddi anlamda zarar veriyor. Herkes bunun farkında inşallah gereken yapılır.
-
@akncıı kurumiçini bu kadar büyütme bence şu var adamlar 50 yaşına gelmiş hepsini uzman yapılacak diye genel bir inanış var bunlar doğru değil sebebi bu insanlar zaten uzun zamandan beri kurumda çalışan insanlar Bunların tabiki hepsi uzman kadrosuna geçmeyecek Sınavı geçenler geçecek ama bu sayı reel değil nominal bir artış olacağı için kurum yine guy alımına devam etmeye devam edecektir
-
@kemankeşş inşallah
-
@kemankeşş Katılıyorum dediklerine. Herkes kendi penceresinden bakar olaya bencillik herkeste bir nebze var. Kurum içi isteyen adam bunca yıldır çalışıyorum hakkım diyor. Belki o pozisyonda siz olsanız sizde aynısını düşüneceksiniz. Galiba sayın cumhurbaşkanımız kabine değişikliğine gitmediği sürece ya da ilgili bakanımız değişmediği sürece bize ilan zor görünüyor görüşündeyim. İnşallah yanılırım.
-
@Quesnay İsterse 50 yıl isterse 100 isterse 500 yıl o kurumda çalışsın. Gelir Uzmanlığı kadroları onların hakkı değil. Ben aynı pozisyonda olsam ve benim öyle düşünsem bile bu haklı olduğum anlamına gelmez. Ayrıca o pozisyonda olmamak için emek veriyoruz. Onların ki düpedüz "hak yemek ve bencillik" ancak bizim isteğimiz bencillik kapsamında değerlendirilimez.
-
@Baelish hele de senin 90 puanın varken
-
Emin olun burdan birine verseler ekonomiyi daha iyi yönetir.
-
@Baelish hocam bende tamamen karşıyım kurum içine ama. Adamlar işe girdiğinde ne kpss vardı ortada ne guy ne de başka bir şey. Böyle bir şey dillendirmeleri normal. Mağduriyet yaratmama konusu da bakanlığa düşüyor tamamen. 2000 guy bize gelir 700 kurumiçi gider olur ama. 1000 onlara 1000 bize adaletli değil tabi ki
-
Kurum içi haksızlıktır, haksızlığın "ama"sı olmaz.
Kurum içi haksızlıktır, haksızlığın "ama"sı olmaz. -
@Godot ama_dan öncesinin anlamını yitirmesi durumu:)
KURUM İÇİ UZMANLIK HAKSIZLIKTIR
-
@Adam-Keeynes kardeşim onların zamanında nasıl kpss yoktu hadi yoktu diyelim onlar içerdediye direkt geçmeyi mi hakediyorlar kpss A grubu sadece bizim için mi düzenleniyor girsinler şuan kpss ye alsınlar puan girsinler ozaman
-
@Adam-Keeynes Hocam o zaman geçmişte Gelir Uzman'ı olanlar gökten zembille inmedi ya ? Her şeyin bir usulü ve kuralı vardır muhakkak. Günümüzde de kurumiçinde çalışanlar Kpss A'ya girip, kurum sınavına hak kazandıktan(kurum sınavını başarıyla geçmesi dahil) sonra mülakatı başarıyla geçip Gelir Uzman Yardımcısı olabilirler. 3 yıl sonra yeterliliklerini verip GU olabilme imkanına sahipler.
E bu kişilerin GU olma hedefi olmadan kuruma girip, ardından bir yerlere yalanarak kadro istiyorlar. Bunca yıldır hem para kazansınlar hem havadan unvan kapsınlar. Oh ne ala memleket ! Bizler burada kitaplara para yetiştirmeye çalışalım, twitterda etkinlikler de koşalım, kpssden yüksek alalım, sinir stres sahibi olalım, beş parasız ucuz umutlarla geçinelim..
Lütfen bu forumda kurumiçini kimse savunmasın. Herkes kendine gelsin. Durumunuza bir bakın. Öğretmenlerden ne eksiğiniz var ? Bu konuda aza kanaat etmeyin yoksa hiç bulamayacaksınız. Kurumiçini getirenlere, o kadrolara atanacaklara hakkım helal değildir. Şimdi gülenler olabilir ama gün gelir hesap döner..
-
Kusura bakmayın ama kurumiçi olayı bizi enayi yerine koymaktır. 3 senedir emek veriyorum 1 sınav görebilmek için onuda göremedik . Halbuki olağan durumda 2018 de 1 sınav , 2019 da bir sınav görmemiz gerekliydi . Bu kadar zaman,emek,stresin karşılığı bu olmamalı . Kurumiçi girenlerin bizi anlayacağını düşünmüyorum mağlum hiç biri bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmemişlerdir. Madem Kurumiçi var o zaman kpss a kaldırsınlar hepimiz B hazırlanalım kimse bu derdi çekmesin ne gerek var .
-
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 2006 2007 zamanları kurumiçi olayı vardı daha sonralarda da olabilir emin değilim öyle gelir uzmanı olanlar oldu. O yıllarda kpssdeki yarış bu kadar çetin değildir heralde. Şimdi gelir uzman yardımcılığı sınavını bekleyen bizim gibi çok mağdur insan var işsizlik de malum zaten
-
Arkadaslar galiba bu ilan ilkbahara kaldi hic bir hareketlilik yok
-
Toplanmaktan başka çare kalmadı artık. Kimse gelmez gelir bilmem artık. Gösteri,bildiri durumuna gecmezsek kimsenin umrunda olmayacağız.
-
bu ilan mhuy işine dönmeden somut adımlar atmalı murat hoca da bir şeyler yapıyor ama yetmiyor gibi hmb binasına toplanılıp gidilse en azından çok iyi olur.Birileri yaşadığımızın farkına varsın artık.