2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sarsilmaz2 bebeleri pistten alalım
-
@poncik vergi müfettişinin gib de ne olduğunu bilme ihtimali %10 falandır. dışarıdan iki kurum birbiriyle iç içe gözüküyor herhalde ama aralarında neredeyse hiç bi iletişim yok.moral bozmak için değil hangi duyumlara inanılması gerektiğini göstermek için yazdım.bide her maliye çalışanı aklına yatan şeyi maliyenin genel görüşüymüş gibi sunar buna da dikkat edilmeli.
-
@sarsilmaz2 hani bir laf vardır küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler diye ha işte sen diyorsun ya 7500 sıralamanın altındakiler çenesini hiç açmasın hakkı yok diye kendi kendine böyle bir sonuca filan varmışsın ya biz de diyoruz ki bir kere 2019ile puan bırlestıgınde o 7500un de hükmü kalmayacak yapılan adaletsızlıgı anlatıp da yureğımı tüketemem onun caresı yok artık 2018-2019 puanı bırlıkte kullanılacak ıkıncısı 7500un çene yapmaması gerektıgını vurgulayan cumlen var ya İnan haddine değil bu forum sitesi bizlerin hakkını koruması ıcın açılan tartışma sayfası bır oğretmenın bır hemsırenın 60 ıle 65 ıle atandıgını gördüğünde hıc mı ıcın sızlamıyor yoksa sen de onlardansın da bu sıcakta bızım akıl sağlığımızla oynamaya mı geldın geçen sene 70 ıle il tutturup atanan ınsan var sen gib e bu ınsan hak etmıyor mu dıceksın 95lerle elenen var bu sınava yıllarını veren var saygı cercevesınde yorum yapmıs sen ınsanların zayıf noktalarına dil uzatıp saygılı olduğunu mu düşünüyorsun senın saygını yesınler hadı hrrseyı gectım 2000kısılık alım dururken 1500 u savunman takdıre sayan saygılı sarsılmaz
-
dostlar olası bir guy ilanı icin kaynakları hangi başlıkta bulabilirim forumda goremedim yardimci olur musunuz
-
"Vergi müfettişi nereden bilecek" neden bilmesin? Kulağına gelmiş olabilir. Bağlantıları olabilir. Vb. Böyle kurumlar arası bağlantı vs. deyip kestirip atmanın bir manası yok. Gazeteci abimizinde belirttiği zamanlar, inşallah gelir.
-
@rabia89 Hocam eski başlıkları tarayarak bilgileri bulabilirsiniz.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/133/2016-aralık-guy-sınavı
https://forum.tercihiniyap.net/topic/1089/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-sınavı-2000-kişi/
-
1500 çok az bir sayı olur. (Muhalefet edilmesin lütfen)
-
@rassal bende twitterda gördüm baya da emin konusmuş yazan hatta bundan sonra bu kadar da alım olmayacak bilmem ne diye tunahan diye biri bende inanmak istemiyorum ama sosyal medyada yazılan duyumları paylaşıyoruz işte burda ne yapalım hocam umut fakirin ekmeği
-
7500 sıralama kaç puandır
-
@Su28A 76-77
-
@strtmn vergi müfettişinin kulağına gidene kadar gib de çoğu kişinin kulağına gelir zaten
-
@rassal bilemenko... İnşallah doğrudur ve gelir.
-
@strtmn galiba eylül ortasında guy ların eğitimleri başlayacak oradan bi şeyler sızar dışarı.
-
Arkadaşlar ankara en son alımda kaç ile kapattı acaba?
-
-
@mk-ank teşekkür ederim
-
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar.18 Ağustos'ta Gelir uzman yardımcılığı etkinliği olucak katılım gösterelim.
-
18.08.2018 son guy ilan tarihi ..
sonra kulakları sağır eden sessizlik -
@Alex ilan tarihi değil sınav tarihi malesef ilan haziran da geldi
-
@poncik doğrudur hocam haklısınız, bende tarihler iyice çorba oldu