2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ygmr bir tuhaflık var
-
Arkadaşlar neredesiniz? Bu sayfayı okuyan herkes lütfen twittera gelip hakkını arasın. Hakkımız gasp edilemez. Lütfen destek verin. Kendiniz için.
-
@klckyahilal sponsorsuz yaptığımız için mi bu kadar zor gündem oluyoruz?
-
@ygmr sayaç gündeme girmeden çalışmıyormuş hocam
-
@ygmr evet hocam yanlislik var 40bin vardir yazmis biri. Cunku sadece ben 100 attim su ana kadar ki herkes oyle
-
@sonunageldim anldım çok teşekkürler
-
@scofieldmustafa teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar biraz önce baktığımda 3526 ydı şimdi baktım 3309 yazıyor anlamadım ben olayı nasıl oluyor bu?
-
@Marsiyal Dostum ona aldırmayın. Gündemde olan twitterler 2000 gözüküyor. Katılım güzel bugün.
-
Arkadaşlar ceyda diye bi arkadaşımız basın açıklması konusunda bir adım atmış whatsapp grubu oluşturup örgütlenelim diyor 9kasımda öğretmenler Ankaraya geliyor bile bence bizim de bir şeyler yapma zamanımız geldi destek verelim
-
@ygmr dershanelerin hocalarinda destegi sart hocam
-
@sonunageldim evet o da öyle demiş ama murat güzelli gerekli izinler konusunda yardım edeceğini söyledi
-
4 5 bin tweet çok az değil miydi kurum içi söylentilerine rağmen?
-
@Baelish, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Marsiyal Dostum ona aldırmayın. Gündemde olan twitterler 2000 gözüküyor. Katılım güzel bugün.
-
Alican hoca 85 altı puan alan sınava girmeyi bile hayal etmesin yazmış. Artık toplu alımların olmayacağını 30-40 kişilik alımlara hazırlıklı olalım demiş. Bana göre 90 üstü alan da garanti değil artık. Yeni tag #alımyoksaiibfkapatılsın olsun. Madem alım yok mezuna da gerek yok.
-
@sinan-taylan 2016 dan beri böyle zaten
-
Bakan samsunda olacakmış orada olan varsa vergi dairesine uğrasın ilanları sorsun
-
@Lamıcimiyok ne zaman
-
Alican bey sanmış. Hocalar da sanmaya başlamış. Noluyo ilan mi gelecek :)) istifa etsin birileri!!!
-
Bir arkadaşımız serhat Karaman’a ulaşmış Twitter’dan yazmış.
İlan En geç Şubat ve Mart’a kadar gelecek demiş yüzde 100 imiş.
İstenen Sayı 2000 miş daha fazla dahi olabilirmiş..
düzenlenen değişiklik bekleniyormuş sanırım..
il tercihi ile ilgiliymiş 3 e çıkartılması söz konusuymuş il tercihinin...