2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 Seçimden önce gelmez ise sizin dediğiniz gibi olacak. 2019 sonuna kadar zor ilan gelir.
Bu MHUY, GUY, DGUY vb için geçerli. Bizlerin doğrudan Sn Cumhurbaskanına ve Bakana sesimizi duyurmamız gerekiyor.
Bu da ya mektup etkinliği, ya programlarını takip edip gitti iller de iletişime gecmemızle olur.
Yoksa çok zor gibi ilanlar. -
@delimisali Üzdün hocam Gerçi bu ülkede neyin olacağı belli değil. Bakan bey vergi yapılandırılmasında sürece başladıklarını ifade ediyor. Guy olmasa bile "belki" yeni unvanlar da güzel alımlar olabilir. Tabi bu dediğim şu an hayalcilikten başka bir şey değil. Ama neyin ne olacağını bilemeyiz.
-
Şimdiye kadar ki en şanssız 2018 kpss alan ekibi oldu. Umarım 2019 bizimkinden de rezil geçmez
-
@baelish valla artık olsun da ne olursa olsun modundayız:(
-
Mümkün görünmüyor Allah'tan mümkün değil, değil. Ne diyelim ya
-
Arkadaşlar elimizden geldiği kadar bastırmamız gerekiyor yoksa daha çok bekleyeceğiz
-
@paretowilfredο fredo üstad diyeceğin bir şey var mı?
-
@strtmn Olduğu zaman söylerim dostum
-
@paretowilfredo sizden güzel haberler bekliyoruz hocam.
-
Bu hareketsizlikle bence bu ilan gelmez gibi duruyor
-
arkadaşlar seçimden önce zaten bu ilanı unutun ve size tavsiyem sakin olun belli ki bu ilan daha minimum mayıs-haziranı bulur 3 ay önceden başlamayalım muhabbetine yoksa kendimizi bekleye bekleye gereceğiz seçimden sonra bazı şeyler daha da berraklaşır inşallah öyle temenni ediyoruz
-
@paretowilfredo bu kısa vade de beklentiye gerek var mı? Yani, belli olmaz diyebilir miyiz?
-
@strtmn Daha evvel de söyledim dostum, mevcut süreç sonlanmadan öngörmek sadece afaki bir söylem olur bence. Vakti gelince yine en net bilgiyi almaya çalışacağım.
-
@paretowilfredo sağ olasın. Kusura bakma tekrar ettiriyoruz gibi oluyor ama psikolojiler de mevsimsellik etkisi barındıran grafikler gibi. Şaşkınlık veren güzel bir şeylere ihtiyaç var. Acaba olur mu sorusunun cevabını arayacağımız yer de pek olmayınca, olabiliyor. Şaşırtıcı bir şekilde ilana çıkmasını bekliyoruz.
-
@modigliani-0 bence de seçimden önce imkansıza yakın ama zaten can sıkıcı olan KPSS den önce gelmez denmesi.
Çünkü en büyük umudumuz daha önce de sınava yakın gelmiş olması.
Ama can sıkmak için erken tabi -
Bakan kurumla ilgili bir çalisma var yakinda paylasacagiz dedi
-
Biraz tatmin edici konuşmamış tam olarak dediğini de anlamamış gibi arkadaşın söyleyen arkadaş keşke kadro sayısında artış olmasını da talep ediyoruz tarzında br şey söylese idi yüz yüze yakalamışken
-
@ücüncütekil sure dardi dedi arkadas soz hakki verilen son soruymus o yuzden acele bir cevap olmus bence ilan sinyali var eger gecistirme olsa yakin zaman ibaresi hic gecirmezdi bakan
-
@paretowilfredo üstad sen 1000 guyun ardina 1500 guy planlandigini duyurmustun cok onceden..simdi bakanin bu konusmasini teyit eder nitelikte bir söz isittin mi senden de bir sinyal bekliyoruz
-
Ne zaman heves etsem bir şey çıkıyor olmuyor . Artık heves etmekten vazgeçtim