2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bildiğinizi okuyun ne haliniz varsa görün sizinle mi uğraşacağım iyilikte yaramıyor zengin memur benim hatırladığım kadarıyla karamsardı ama ona bile birşey diyemem nerden bileceğim sıkıntısını sizinle uğraşılmaz arkadaşım vakit kaybısınız ben çekiliyorum derdim ne ki boş vakit harcayacağım size burdan cevap vererek. Çok biliyorsunuz siz.
-
@strtmn agagabaab admine şikayet mi var orada? Hakikaten bir garip başlık burası adminlere sorduğum soru da kendisiyle ilgili değil zaten. Hakikaten çok ilginç
-
@onuktekin ya arkadaş yazmış ya, adminler görüyor gerekeni yapacaktır felan. Yemin ediyorum konu kapansın da nolursa olsun.
-
Admine şikayet mi güldüm:)Onukun sölediğine katıldım.Bakmak ve görmek zor şey vessalam.
-
Arkadaşlar yeterin yeni kadro ile ilgili veya mücadele için başka fikriniz varsa yazın. Diğer tartışmaları özelden yapın.
-
@paretowilfredo bakar mısın buraya? Hemen yetkili bir abimizi çağıralım. @onuktekin hocam anlayış, hoşgörü, iyi niyetli bakmak hepinizin bildiği üzere bu toprakları terk etti. Her başlıkta bu tip şeylerin sonunda tekrar tekrar söylüyorum, tamam zorlu süreçlerden geçiyor herkes, herkesin hayatının kendince zorlukları var ama bu kavga etmeye, birilerini rencide etmeye veya onları kırmaya değmez ama bunu anlatabilmek artık bana imkansız gelmeye başladı. Bizim bir de şu sözler ile çok iyi anlatılan sorunumuz var toplum olarak.
"İnsanlara en adil şekilde dağıtılan nimet akıldır. Çünkü kimse aklından şikayetçi değildir"
"Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış."
Lütfen biraz daha sağduyu, biraz daha hoşgörü, biraz daha linçsiz bir iletişim dostlar ve başlığı da amacına uygun kullanalım ki değerli forumdaşları rahatsız etmeyelim.
-
@agor @onuktekin Bazı şeyleri üzülerek izliyorum. Bazı davranışlara karşı yazacak bir şey bulamadığım için seyrediyorum bazen. Anlayacağını umuyorum bu cümlemi dostlarımızın
-
Gazete ilanı seçimden önce şart.10 günde parayı toparlayıp ilan vermemiz lazım.
İşlerim yoğun olmasa bizzat ben ilğileneceğim de hem yerim hem uygunluğum yok.
Hayır milli kütüphaneye gelen herkes 10 tl verse milyon eder:))
Ses ver milli:)) -
Ne polyanacı olmaya ne de karamsar olmaya gerek yok arkadaşlar. Buradan yapılanmaya dair bilgiler aldık zaten. Pareto üstad sürekli dile getiriyor. Arkadaş vasıtasıyla sayın bakan da buna değinmiş. Demek oluyor ki şu an ilan gelmesine dair pek bir gündem yok ama çalışmalar var. Yapılanma tamamlanınca yaza doğru veya kpss sonrasına doğru muhtemel bir alım olacağına işaret edilmiş. Ben de yıllardır bu işin içindeyim geçen sene kendimi argo tabirle çok yırttım ama faydası yok. Boş vakitleri ders çalışıp geçirseydim daha faydalı olurdu. Nacizane tavsiyem harıl harıl ders çalışın, dil çalışın vs. kendinizi geliştirip iyi şekilde hazırlanın. Haftanın belirli vakitleri de etkinlik yaparak kendimizi hatırlatırsak verimli bir süreç geçirebiliriz.
-
@merasim34 yeter ki gazete ilanı çıksın ben de elimden ne kadar gelirse o kadar göndereceğim Hocam beklemedeyim.
-
Arkadasımın çalıştığı ilçede vergi dairesi kontejanı 40 personel iken 17 kişi çalışıyor sadece illan illaki gelir ama mülakatlar açıklandıktan sonra
-
2018 guy soru ve cevaplarını pdf haline getiren varsa bana da verebilir mi? Soruların kısa olduğu ve direk doğru olan şıkkın yer aldığı halini istemiyorum onu zaten en başta attı arkadaşlar. Biraz zahmet olacak ama başka ulaşabileceğim bir kaynak yok.
-
Bu akşam yapılması planlanan İİBF Twitter etkinliği Yeni Zelanda’da yapılan katliamın devlet büyüklerinin gündeminde olması ve yaşadığımız üzüntü dolayısıyla iptal edilmiştir. Tüm sosyal medyada duyuralım... #kendisesinoliibf
-
Arkadaşlar guy ilanı geldiğinde asker olsak yine de sınava başvurup, girebiliyor muyuz ? Ya da mülakata kalan bir kişi askerde olsa problem olur mu ? Mülakata girebilir mi ? Askerlik tecili seneye Haziran'da bitiyor. Ona göre bir ayarlama yapayım. Biliyorum şu an duyum dahi yok ama en azından askerlik konusunu sınava göre şekillendirmek, ona göre plan çizmek mantıklı olacaktır.
-
@baelish Elbette girersiniz dostum problem teşkil etmez
-
@paretowilfredo hocam duyumlarınızı bekliyoruzz
-
@can-mavi hocam sizi bu sayfaya bekliyoruz
-
@maliyeci123 merhaba arkadaşlar, tam tarih söylemek zor ancak secimden sonra hızlı bir şekilde hazine ve maliye bakanlığı yapılanmasını tamamlayacak ve ardından dguy ve guy gelecek .. Ama bunun için yapılanmanın tamamlanması lazım şuan daha bakanlıktaki kurulların vs bile durumu belli değil
-
@can-mavi 2019 kpss neden önce gelme ihtimali nedir?
-
@can-mavi Hocam hoş geldiniz. Size kim ne derse desin bizle burda kalın umut olun bize.
İyiki varsınız.