2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ya da yapilanamadi, sonuç alınamadı. Öyle bir şey yok mu dendi ki?
-
@veda Gerçeklerden bahset hocam, lanet olası ilan ne zaman gelir örneğin
-
@veda nasıl yani ? Biraz açabilir misiniz hocam 🤯🤯🤯🤯
-
Bu kurumun en üst düzey yetkilisinin aktardığı bilgi bu yönde arkadaşlar...
-
Ulaşabilirsem yakın zamanda alım ile ilgili bilgi vereceğim...
-
@paretowilfredo hocam kpss a grubu ile ilgili külliyede nisan ayında toplantı yapılacak demiştiniz bunla ilgili toplantı yapıldı mı yapılamadıysa bu ay sonuna kadar kesin yapılır mı acaba
-
@veda en yetkili öyle demiş ya hani, pekı neden bekliyormuş bu kadar insan sebebı neydi onu da deseymiş keşke yetkili kişi? Yanı nasıl bir acıklaması olacak 2018agustostakı guy un mulakatlarının 2019 nisanda yapılmasının. Merak ediyoruzda sebebı nedir, bılmedıgım ıcın soruyorum cıdden. Sebebı neymiş?
-
@paretowilfredo hocam @veda arkadaşın aldığı bilgi hakkında düşünceniz nedir? Bu konuyu siz açıklığa kavuşturursanız bizim için daha sağlıklı olacak. Bana mantıklı gelmedi açıkçası ama..
-
@veda gerçek değilse vmy neden iptal oldu?
-
O en üst düzey yetkili sevgili vedacım o yapılanma varya o gerçek değil..... mi dedi? :)) bu nası bi gayriciddi ve artniyetli açıklamadır.Ortalığı velveleye vermek başka bi amacı olamaz.23 nisan heralde arkadaş üyeliğini bi günlüğüne çocuklara devretti ondna böyle mesajlar atılıyo.Basit bi kaç soru; vmy neden iptal edildi? vdk da olanları nereye koyalım? son reformda açıklanan bakanlıktan sdk nın ayrılıp sddk kurulmasını nasıl değerlendirelim,kurumun hiç alım yapmıyor olması ne anlama geliyor,bakanlıkta çalışan onca arkadaşımızın söyledikleri boşa mı?tabi ki değil.arkadaşın bu söyleminde kullandığı gerçek değil söylemi zaten niyetini açıkça ortaya koyuyo.Alttan alta başka bir şeyi hedefliyo.Sanki gelmiş de tk konuşuyo :))
-
Nedir ne değildir, noluyor, ne bitiyor, ne başlıyor.
-
@zenginmemur 1000 kişiden az olacağını düşünüyorum ben çünkü geçen sene Bi kaç iş 70 puan ile kapatmış başvuru sayısını tamamlayamamıştı
-
@kpss01 sanmıyorum ? o tamamen tek il seçim mağduriyetinden kaynaklı.
-
@ücüncütekil Guy'ı kazanıp eğitime başlayanlara bu il seçim mağduriyetinin farkında olduklarını falan dile getirmişler. Üstatlara soruyorum acaba önümüzdeki ilanda bu yönde bir çalışma olur mu acaba ?
-
@kpss01 istanbuldaki yığılma onun sebebi..ayrıca kpss öncesi gelen son ilandi 2016 puanları sıfırlandığı icin 2017 tek yil puanıydı
-
Yahu yapılanma yokmuş ne demek cidden anlamıyorum.
-
Arkadaşlar yazmayayım diyordum ama bakıyorum da hayaletler tohumları ekip ekip kaçıyor önce burda sonra sgk başlığında bir kaç şey söyleyeyim istiyorum. Ortaya bi laf atıyolar neymiş yapılanma yokmuş. Bunu ne hikmettir aynı gün organize olarak yapıyolar. Sonra ortadan yok oluyolar. Tek cümlelik böyle haberlere itibar etmeyin arkadaşlar. Yapılanmaya dair şunları söyleyeyim size, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda taşlar yerine oturmadı. Özellikle birleşmeden beri her şey olabildiğince havada. Vergi Denetim Kurulu'nun yapısında değişiklikler olması gündemde ama nasıl hayata geçirileceği belli değil. Merkez teşkilatta yapılacak değişiklikler var. Unvanlar netleşecek. Hazine Müsteşarlığı'ndan gelen sigorta denetleme kurulu personeli, denetleme uzmanları başlangıçta bddk bünyesinde bir birimde birleştirilecektir. Bundan da öteye geçildi ve Sigorta Düzenleme ve Denetleme Kurulu kurulmasına karar verildi. Buna dair düzenlemeler yaz döneminde yapılacak. Diğer konular da yakında netlik kazancak.
Alımlar ise bu ayın sonunda netleşecektir. @paretowilfredo üstadın dile getirdiği talep değerlendirilmesi bu ay sonunda yapılacak. Mayıs ayında bir kısım ilanlar gelecek. Eğer başka mani çıkmazsa süreci henüz tamamlanmamış olan, İçişleri Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü, SGK Müfettiş Yardımcılığı, İş Müfettiş Yardımcılığı gibi askıda bekleyen alımlar da neticelendirilecek.
Çok üzülüyorum bunca gencin belirsizlik içinde böyle adamların alay konusu olmasına. Kendilerince egolarını şişirip büyüklenip dalga geçer gibi tek bir cümle yazıp yok oluyolar. Yarattığı hava da sanki Bakan Bey ile beş çayında hasbihal ederken almış bilgileri. Aldanmayın arkadaşlar bu kişilere. Nerdeyse 3 yıldır bu forumdayım, bu dönem kadar bunlara gün doğduğunu görmedim. Siz sakin olun. Gerekirse biz dokunduğumuz yerlerden ayrıntılı bi şekilde bilgi getirir sizlerle paylaşırız. Allah kibriyanın eline düşürmesin sizi bizi yeter. -
@mk-ank Şunlarıda ekleyeyim arkadaşlar. Bakın kamuda yeniden yapılanma dediğimiz süreç bi sihirli değneği vurduk her şey değişti süreci değildir. Yapılanmanın tek tarafı Hazine ve Maliye Bakanlığı da değildir. Bazı arkadaşlar ya bunu anlamakta güçlük çekiyorlar yada art niyetli olarak forumu manipüle ediyorlar.
Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ve Kanun Hükmünde Kararnameler ile devletin şeklinde yekûn bir değişim söz konusu. Yapılanmadan herkes belli oranda payını aldı/alıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı birleşti. Bakın orada süreçler ne alemde? İki mülakat sonucu halen bekleniyor. SGK ilan talepleri bekliyor. SGK hem Uzman Yardımcılığı hem de Denetmen Yardımcılığı kadrosu talep etti. Son duyumlarım Sonbahara kalabileceği, bu yönde bir eğilim olduğu şeklinde. Zaten gelir ise Mayıs ayında gelecektir aksi halde sarkar diye düşünmekteyim.
Diğer yandan kapatılan kurumlar oldu. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı kaldırıldı değil mi? KDGM Uzman Yardımcıları İçişleri Uzman Yardımcısı olarak istihdam edildi. Onların alım sürecini sorun onlara ne kadar sürmüş? Ki hiç bu kadar bekletilmemişti İçişleri özelinde.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda taşlar yerine neden geç oturur? Çünkü en geniş teşkilattır ve bürokrasi dengesi en nezaketli kurumdur. Bir çok denge vardır Kurumun idaresinde. Eskiden gelen gelenekçi kökler vardır. Diğer yandan daha yenilikçi kanat vardır. Hazine Müsteşarlığı personeli başlı başına bir geleneğe ve kültüre sahiptir. Kimleri bir araya getirip, en verimli, optimum çözümü arıyorsunuz devletin işlevi için. Kaldı ki Bakanlık şu ekonomik iklimde kilit roldedir şu anda. Ekonominin dar boğazda olduğu şu günlerde bu denli karmaşa oldukça normaldir ve zamanla hale yola koyulacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı bir deri değişimine girdi örneğin. Eski vergi sisteminden, yeni bir sisteme geçilecek. Risk temelli ve interaktif vergilendirme yolunda adım atılacak. Yeni atanan bürokratlar bu yönden seçilmiştir ve buna göre başka düzenlemeler de olacaktır.
Kısacası arkadaşlar bir yol aranıyor, elbet bulunacak ve işler düzene girecektir.
Umarım aydınlatıcı olmuştur hepiniz için yazdıklarım. En kısa sürede hepinizin atanması dileğiyle. -
@mk-ank Yazılan mesajları gördükçe tüm umudumu kesmeye hatta özelde iş bakmayı düşünmeye başlamıştım bu yazdıklarınız ilaç gibi geldi Allah razı olsun
-
@mk-ank mayıs ayında bir kısım ilanlar gelecek dediğiniz ilanlar hangileri hocam