2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mk-ank, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@albertcamus Hocam bitmez tükenmez o kişiler. Onlar hiç iş yapmayalım, hiç stresimiz olmasın, sıkıntımız olmasın, mesaimiz olmasın diyen boş şahıslar. Çok kulak asmamak gerek o tiplere. Bankamatik memurundan tek farkları, zorakide olsa işe gidiyor olmalarıdır. Mecbur olmasalar 1 Türk Lirası değerinde iş üretmezler her gün zırlamaktan. Burada gerçekten zor şartlarda çalışan belli başlı meslekler işin dışında tutuyorum. Gümrük ağırdır örneğin. Her açıdan zordur çalışması. Stresi, sorumluluğu çok fazladır. Ama bunu tutup da bir merkez uzmanı söylerse ona ancak nankör denir, başka bir şey söylenmez. Bu insana haftada iki gün çalış, beş gün tatilsin deseniz o iki gün için ağlar. 5.500 Türk Lirası değil 11 bin Türk Lirası verseniz yetmez. Dediğiniz gibi hocam onlar hayata zırlamak için gelmiş, bırakınız zırlasınlar. Epey zamandır iş hayatındayım. Özel sektörde de çalıştım. En alt işlerden, belli düzeyde işler yaptım özel sektörde. Gidin kamu yerine özelde çalışın diyen kişi -yukardaki gibi belli meslekleri dışında tutuyorum yine kamudaki- hayatında özel sektör görmemiş, bir gün bile o mobbingi, o çalışma temposunu görmemiş, yaşamamıştır. Geçiniz hocam bunları. Hiç konuşmaya bile değmez kişiler. Forumda da sömürülerine kulak asmak yerine görmezden gelmek lazım bunların. Yok sayınki azalarak yok olsunlar.
Çok doğru üstad.En doğrusu görmezden gelmek.Başka türlü diğer arkadaşlarımızıda olumsuz etkilemelerini engelleyemeyiz.Her yerde olcak bunlar dediğiniz gibi.Bir an evvel yok olmaları dileğiyle bu kötü niyetli kişilerin.......
-
@mk-ank Allah razı olsun hocam
-
Hayırdır Arkadaşlar görüşlerinize saygı gösterirken birden kötü niyetli kişi mı olduk, burda 9 aydır ilan gelmediğini ve biz 2018 mağduru genç işsizlerin olduğunu bilerek siz iş sahipleri bizim psikolojimizi anlayamazsınız tam olarak kusura bakmayın
-
@modigliani-0 Söylediğim şey bu tam işte hocam.Okadar olumsuzsunuz ki buluttan nem kapmışsınız.Bahsettiğimiz kişiler iş sahibi olup her gün ağlayan zırlayan insanlar @mk-ank üstadında benimde.Bu olumsuzluktan bir an önce çıkmanızı dilerm.Çıkmasanız dahi ricamı dikkate alıp yansıtmamanızı dilerim.İyi günler dilerim....
-
@albertcamus Eyvallah
-
Arklar kaç yıldır bu işin içindeyim ve ben girdiğimde bu alımlar kurudu malesef. Tablo net ve ortada o konuda yorum yapmayacağım. Nacizane tavsiyem bu boşlukları ders çalışarak geçirin. Motive olması çok zor ama aksi durumda bir sonraki ilanı bekleyebilirsiniz. Aylarınızı umutsuzlukla ve boşlukla geçirmeyin. İlan er ya da geç gelecek bunu biz değiştiremeyiz.Yaşadıklarımdan yola çıktım kesinlikle boş durarak paslanmayın
-
Gencler şaka değil bir önerim olacak dursun burada. Biz 2018 kpss'ye girenler olarak neredeyse kupkuru bir yıl geçirdik. 2019 kpss'den sonra da boyle bir yıl olursa Kpss puanının geçerlilik süresinin en azından 2018liler için 3 yıla çıkarılmasını isteyelim. 2016'da 1 yıla indirmislerdi bu sefer de 1 defalığına 3 yıla çıkarsınlar o zaman
-
@albertcamus Arkadaşa söylediklerinize tam olarak katılamıyorum. Evet, sizin döneminizde onca ilanlara,neredeyse her hafta sınav olmasına rağmen dahi sürekli olumsuz bakan arkadaşlar varmış. Ancak bu yıla dair tepki gösterenlere tepki vermek yerine tepkiye yol açanlara ses duyurulması gerekiyor.
@modigliani-0 arkadaşın o nitelikte biri olmadığını yalnızca durumun gerçekten uzaması ve sonunda bir bilinmezliğin olmasından kaynaklı yorum yaptığını düşünüyorum.
Size de hak veriyorum; Olumsuz yorumda bulunmaya,ümitvar olmamaya karşı olan biriyim. Her ne şartta olursa olsun başa çıkabilme gücünü öne almak gerektiği kanaatindeyim. Ancak bu durumlardan sıkılmış,mücadele gücü azalmış ve sonuna kadar haklı olan arkadaşlara daha çok destek olalım.
Umuyorum ki bu yılı ve kısmen 2017 yılını yaşayan arkadaşların çoğu nasip olup göreve başladıklarında şikayet eden tiplerden değil iş bitiren tiplerden olacaktır. Çünkü şu an acı bir tecrübe elde ediyorlar. Ediyoruz.
Birbirimizi anlamaya,yardımcı olmaya,destek olmaya çalışalım. Emin olun şu konuşmaları diğer Fakülteler yapmıyor.
-
Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir BAYRAKDAR’ın Başkanlığında Vergi Dairesi Başkanlarının katılımıyla Ankara’da “Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 Yılı Çalışmalarının Planlanması Toplantısı” gerçekleştirilmektedir.
GİB'in resmi Twitter hesabındaki haber. İnşallah bizim için olumlu kararlar alırlar.
-
@paradoks33 İnşallah hocam yoksa millet kafayı yicek:)) ben de dahil
-
Herkes uykuda, ben nöbette; Gün dönüyor. Kıvranan ağrım sen, içimde dört dönüyor.
Sabır mı mesele? Öyleyse saz, söz işlemiyor. Duramam önüne, hevesi koy veriyor.
Sen de otur bir' düşün, yaramaz mı talihine? Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine -
@paradoks33 ayni haberi facebookta da vermisler hayirlara vesile olur insallah
-
@modigliani-0 adam kendini izah ederken bile umutsuz konuşuyor
-
@fernando-reges hocam nasil caliscaksin yillardir atanamiyiruz.Bizler tek yasamiyoruz ki yada herkes esit sartlarda yarismiyorki.Evden kütuohaneye gitsen masraf evden cikmasan ne kadar dayanabilirsinki.Hayat devam ediyor.Belirsizlik cok kotu bir sey.En sanssiz tayfa 2016 2017 2018 kpssye katilanlar.Dostum simdi guy aciklandiginda yarimiz yine elenecegiz.Mulakat sinav aciklanma derken hayatimiz ozguvenimiz sifir.
-
@zenginmemur hocam siz yine evdesiniz ben evde de duramıyorum bağ bahçe derken günler gelip geçiyor
-
Sonuçlar aciklancak atamalar yapılacak hepsini anladım yedeklerin düzenlemesi nedir , birde yedekleri mi bekleyeceğiz. "Yedeklerin hakkı devam etmekle beraber" felan mı nedir. Pareto üstad altını çizdi diye hani
-
@zenginmemur Ben de o tayfadanım hatta daha öncesi bile diyebilirim. O yüzden çalışmanızı tavsiye ediyorum dostum. Benim geçen sene bu işi noktalamam gerekirdi. Malesef bahsettiğin sebeplerden ve umutsuzluktan motive olamadım, düzenli çalışamadım ve gör bak şimdi yeni sınavı bekliyorum. En önemlisi de rekabet çok artmış herkes alan bilgisini arttırmış..Diğer arkadaşlar da aynı pozisyona düşmesin diye dedim. Kötünün de kötüsü var kimsenin yaşamasını arzu etmem. Eğer alternatifiniz varsa zaten bu işlerle uğraşmayın ama özelin de hali ortada zaten:) Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@paradoks33, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir BAYRAKDAR’ın Başkanlığında Vergi Dairesi Başkanlarının katılımıyla Ankara’da “Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 Yılı Çalışmalarının Planlanması Toplantısı” gerçekleştirilmektedir.
GİB'in resmi Twitter hesabındaki haber. İnşallah bizim için olumlu kararlar alırlar.
Neler oldu acaba, ne konuşuldu. Duyumsu bir şey lazım (!)
-
Ne zaman hafif modum yükselse bu başlığa gelip içimi karartıp tekrar dönüyorum :)) Yıllardır atanma mücadelesi veren bizlerin, mülakattan elenme acıları, üzüntüleri, karamsarlığı ve gelecek kaygılarının somut hale büründüğü başlık oldu burası Bu başlıkta tek duam geleceğe umutla bakacağımız haberler almak ve bu haberlerin, bu zor şartlar altında verdiğimiz mücadeleye bir nebze olsun psikolojik olarak katkıda bulunması. Amin
-
Her yıl guy ilanı geliyor diye ilk yılımda A grubu kastım, guy için yeterli puan aldım lakin böyle olacağını bileydim b grubuna hazırlanır(b atamalarını da değerlendirirdim tabi), 2019 kpss içinde a + b kasıp güzel bir puan alabilirdim. Gel gör ki bu yıl ilan gelir diye a grubuna yüklendik . B grubu yine kaldı. Bana koyan ders çalışmak vs değil de gitgide artan stres yüzünden sınavda başarılı olamamak..