2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tweet hakkım doldu lütfen daha fazla destek olalım arkadaşlar çok iyi gidiyoruz
-
@miraculumd42 hocam tagı ben belirlemiyorum.ama daha önce twitter böyle tag olsun diye öneride bulunmuşlardı
-
Biri yazmis twiterda smm mis de 3000 guy fazlaymış devlete kulfetmis teknoloji yaparmis herseyi senin isinide yapsin o zaman dedim haspinallah ya
-
@fatos vay onun aklına. Zaten gelirse ortaklarımız var artık üzülmesin.
-
@akncıı ben böyle zihniýet görmedim neymiş vergide dijital donusummus bizim ulkemizin insani bi kere bu teknolojiye aliskinmj hayir. Teknoloji bu kadar gelisirse basta smmm ler biter bu kadar dar dusunceli.
-
@fatos onu ilgilendiren yanı ne onu anlamadım neden dert olmuş yani yoksa o da mı kurumiciona ne kim ne alırsa alır kendi cebinden mi çıkıyor biz niye okuduk o zaman
-
@akncıı bende anlamadim.hocam twiterda destek oluyum dedim adam bana saldirdi 40 bin ogretmen alimi kulfet degil devlete 3 bin guy kulfet vay anasini neymis bu alim dedim kusura bakmayin arkadaslar mesgul ettim sayfayi ama sinir oldum
-
@fatos umursamayın hocam biz işimize bakalım onlar durmasın elestirsinler.
-
Bugün benim doğum günüm. Artık mum üflerken atanmayı dilemekten yoruldum. Artık bu son olsun. Seneye gönül rahatlığıyla atanmış, çalışıyor olmayı ne çok istediğimi bir buradaki üye arkadaşlarım anlar.
Dilerim bu sene hepimiz için atanmadan, işsiz şekilde geçen son sene olur. -
Facebook’ta Gökhan Altındaş yıl sonuna kadar guy zor öyle duyum aldık demiş 2020 de bekliyolarmış
-
Bu gidişle 2019 başlığını istemeye istemeye 2020 yapacağız
-
biz kpss girerek kara deliğe girdik arkadaşlar ..
-
@gmzankr066 Bir ara da 2019 da sınav süreçlerinin biteceğini açıklanma vs. 2020 de olacak demisti. Koskoca @2577 'nin yorumuna saçmalık bile dedi :))
-
Kimsenin moralini bozmak istemem ama ben artık kpss den önce geleceğinden bile şüpheliyim.
-
Benim bu aşka inancım kalmadı ela
-
@gmzankr066 canı sıkılan duyum atıyor ortaya olumlular tutmayınca mecbur olumsuz oldu duyumlar :))
-
@dibace Biri de abi tavsiyesi demiş, 15 Kasım a kadar ilan gelir, başlayın derse. Geçen baktım kitap çıkarıyor. Dedim abee bizim ilan vardı, sessizlik:))
-
@dibace ben de burda gamlı baykuş gibi konuşmak istemem ama gidişat da pek iç açıcı değil gibi
-
@strtmn 2577 boş konuşmaz hocam bildiğim kadarıyla umut kırmak gibi olmasın ama ben her etkinliğe katılıyorum fakat 2019 guy ilanından umudu kestim diyebilirim.
-
@Marsiyal Aynen... Aslında 2577 diyor ki, normal şartlar altında seneye sarkar bu iş. Lakin, herhangi bir anomali durumunu bilemem :))
Bu anomali nedir, nasıl sağlanır,bilmiyorum. Biliyorum ki bu iş twetter ile sağlanamaz. Fikri olan?