2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 hangi grupta?
-
Bugün ilan gelse bile atanmamız seneye olacak zaten çokta sıkmaya gerek yok artık
-
@Cemre33 KPSS A grubu
-
@dibace haklısım ama eksik yazmişsin.Mülakatıda geçmek lazım yoksa benim gibi hüsran yaşarsın.İlan gelir mi bende bilmiyorum ama guy mülakatı cok acımasiź.Ben bunu en iyi bilenlerdenim.Maliyede sıkıntılar cozulmemisi olacakki vmy mhuyda gelmiyor
-
@zenginmemur malesef hocam bir kere yaşadım onu bende 90. yedek olmak daha da kötü
-
Haluk Levent GİB’de görülmüş öyle yazmış Twitter’da Maliye Bülteni isimli hesap. Söz vermişti bize yardım konusunda .
-
Bahsettiğim anomali şu ilan gelse, ağlamaktan çalışamayacağız zaten...
-
2020 yılında 750 kişilik vmy gelecek arkadaşlar. Ankarada bulunduğum bir sırada güvendiğim bir arkadaştan aldım bilgiyi. Bu şekilde paylaşım yapmam fazla. İptal edilen 500 ve üzerine 250 kişi ekleyip 2020 kpss öncesi vmy gelecek. Hayırlı olsun
-
@Adam-Keeynes test mi olacak sınav acaba?
-
@bcbc3434 o konu hakkında bir bilgim yok hocam. Guy konusunuda sordum ama net bir şey öğrenemedim
-
@Adam-Keeynes Hocam GUY?
-
@Adam-Keeynes hayırlı olsun diyecek kadar kesin mi yoksa hayırlısı olsun mu demek istediniz hocam çok fark var
-
Pareto üstad da haberdardır belki arkadaşlar bu konuda ama kesin dediler bana 2020 kpss öncesi vmy sınavını
-
@Adam-Keeynes @paretowilfredo hocam var mı sizde de bir duyum ?
-
@Adam-Keeynes hocam 2020 kpss öncesi diyorsun kesin son ana kadar beklerler temmuz mesela o vakte kim öle kim kala sana lafım yok Allah razı olsun söylediğin için lakin bunu planlayanlar hiç mi akıl etmez bu insanlar 2018 kasımdan beri ilan bekliyorlar insaf vallahi insad
-
beyler bugün itibariyle serhat karaman duyumu tutmadı.
-
@kartalyürekli Dostum ben kesin diyemen son ana kadar. Özellikle maliye için. Ama şundan bahsettim, alım yapılacak ihtiyac ve plan ortada. Ancak bir duzen degisiyor vdk ozelinde ayrica. Bunun yasal ve ikincil mevzuat duzenlemeleri tsmamlaninca dedim. Takvimi gormek lazim.
-
@hayırlısı035 şu ana kadar tutarlı olan tek kişi @paretowilfredo
-
@hayırlısı035 Birde o vardı hakkat :))
-
@dibace 1. Yedek olup atanamayanlar da var ben gibi