2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sabır testindeyiz sanki boş boş bekle . Sürekli etrafın noldu atama işi vs soruları ayrı bıktırdı. Gerçekten insanı pişman ediyor bu sistem üniversite okuduğuna....
-
@IS-LM hocam nufus kac milyona dayanmıs. Is yuku ortada. Teknolojik donusum felan hikaye. Böyle kurumlara oyle kolay kolay olmaz o is. Herkes personel açığından bahsediyor.
-
Heveslik eyledim
Yavru yitirdim
O da hayalınan
Düşümüş meğerBakan beyler yarın Adıyaman'da olabilirlermiş. İkamet eden dostlarımız kendilerine soru sorabilirler.
-
@IS-LM ulan bir sürü vergi dairesi var farklı farklı servisleri var anlam veremiyorum
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Heveslik eyledim
Yavru yitirdim
O da hayalınan
Düşümüş meğerBakan beyler yarın Adıyaman'da olabilirlermiş. İkamet eden dostlarımız kendilerine soru sorabilirler.
Adıyaman ve Malatya vergi dairelerini ziyaret edecek galiba.
Fırsat bulup alım ile ilgili soru soracak arkadaşlar varsa çok makbule geçer. -
@kemankeşş nasil yani
-
@IS-LM panik atak gibi birşey işte hocam Geçti Allaha şükür
-
@IS-LM sıkıntı dan çok düşünmekten
-
@eomer, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Heveslik eyledim
Yavru yitirdim
O da hayalınan
Adıyaman ve Malatya vergi dairelerini ziyaret edecek galiba.
Fırsat bulup alım ile ilgili soru soracak arkadaşlar varsa çok makbule geçer.İkamet eden arkadaşlar için bir uğrasalar çok makbule geçer
-
@kemankeşş aynı durum bende de oldu dostum anksiyete, aman diyim arkadaşlar çok kasmayın biliyorum hepimizin 3 4 senelik emeği var ve çok yorulduk ama sağlık bir giderse geri dönüşü yok .Bizleri bu halleder düşürenler de umarım aynı sıkıntıları yaşarlar.
-
2018 puanı ne zamana kadar geçerli arkadaşlar
-
@manisalipinar 2020 kpss sınav sonucu açıklanana kadar geçerli
-
@Adam-Keeynes, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2020 yılında 750 kişilik vmy gelecek arkadaşlar. Ankarada bulunduğum bir sırada güvendiğim bir arkadaştan aldım bilgiyi. Bu şekilde paylaşım yapmam fazla. İptal edilen 500 ve üzerine 250 kişi ekleyip 2020 kpss öncesi vmy gelecek. Hayırlı olsun
“Cem Uzan’a hapis şoku!” :))
-
@kilici yani hocam
-
İletilere bir göz attım şimdide akla mantığa sığmayan yorumlar hayretle okudum. Benim ne çıkarım olacak beyler yalan konuşayım. İster ders çalışın bekleyin ister çalışmayın yanı sizin bileceğiniz bir şey. İster dediğime itibar etmezsiniz ister bir ihtimal deyip ucundanda olsa ders çalışırsınız siz bilirsiniz yani ama oraya buraya çekmeye gerek yok her şeyi kendi hayatınız neye inanmak isterseniz ona inanabilirsiniz. Bol şans herkese
-
@Adam-Keeynes Yani bu haberler bile artık heyecanlandırmıyor hocam kimseyi gerçeklik payı yüksek olsa bile. O duruma geldik şuan.
-
@Adam-Keeynes dostum abin vergi mufettisyidi herhalde duyim ondan mi?750 mantikli bir sayi aslinda ama klasik olacaksa nasil olur?
-
@zenginmemur evet dostum ama vdk da çalışanlar bu durumlardan pek haberdar değiller abim de pek bilmiyor açıkcası alım olacak mı olmayacak mı konusunu. Tek bildiğim Vdk da yeterlilikte bayağı insanı mülakatta elemişler hala yardımcılar yani. Alım bilgileri pareto üstad daha iyi bilir Anakara merkezli oluşur genelde. Ben de Ankarada duydum böyle bir haberi samimi bir arkadaşımdan. Sınava dair bir bilgim ise maalesef yok hocam
-
"Eylül-Ekim gibi" sonbahara işaret eden tüm duyumlar patladı mı şimdi... Öhh bee!!!
-
@strtmn ramazan topu gibi patladık hem de