2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mbguy MEMUR SENDİKASİ, EMEKLİ OLAN MEMURUN YERİNE ÇOCUĞUNUN İŞE ALINMASINI İSTEDİ!!! NELER OLUYOR MEMLEKETTE, BUNLAR NEREDEN ÇIKIYOR!!!
-
@strtmn 1 defaya mahsus olarak alınsın denilmiş. sadece de tbmm çalışanları için. oh ne güzel.
-
@mbguy ya maliye de bir kurum içi oldu, herkes fırsat bildi. Biz böyleyiz, enflasyon gelio gibi olunca dolar alır, sular kesilecek haberi alınca hidrafor taktiririz. Diğer yurttaş ne yaparsa yapsın. O yüzden sen erk olarak bu tarz işlerin önünü açarsan, ooo kapış kapış!
-
@strtmn bu ne ya memurluk kut inancına mı bağlandı bizim haberimiz yok.
-
Eğer guy ilanı yıl sonuna kadar gelmezse bilin ki 2017'deki gibi ilanı Haziran ayında verecekler. Buna göre gardımızı alalım. Öncelikle kamu bankalarına baskı yapalım, açacakları uzman yardımcılığı pozisyonları bu süreçte bizi bir nebze rahatlatır. Keza ilan şimdi bile gelse atama 2020 sonunu bulur:( Gerçekçi olup buna göre hareket etmek bu süreçte canımızı daha az acıtır dostlar. Bu duyum işleri de artık rafa kalkmalı. Ülke çok derin bir krizin içinde. O yüzden mantıklı adımlar atılmalı. Önceliğimiz artık banka, ptt, kalkınma ajansları olmalı. Acı ama gerçek bu.
-
@dibace Allah belanisini versin bunu soyleyenlerinde savunanlarinda yazik.
-
Akşam 20.00 de geleceğin için etkinliğe katıl
-
@2577 etkinlik yapıyoruz, destek olmak ister misin? :))
-
İçimde bu ay ilan geleceğine dair müthiş bir umut var.
-
@tony-montana umut bu toprakları terk edeli çok oldu evlat
-
Boş yapanlarda bu sabah.
-
@Godot kuantum fiziğiyle alakalı makaleni okumayı unuttum arkadaşım kusura bakma.
-
@tony-montana Buyur burdan yak. Hocam sizin iletinizden sonra yazmamisim ama siz alinmissiniz. Alingan misiniz bugunlerde?
Sizin sozunuz tam aksine guzel olan. Bunu bozmaya dagitmaya calisanda sorun var -
@sayidcerrah bu sayfaya giriyorsan hala umut terketmemiş demektir.
-
@Godot ilansızlık bende sinir yapıyor dostum yanlış anlaşılma oldu kusura bakma
-
@tony-montana Ne demek Ilansizlik kadar bazi tavirlar da sinir yapiyor hocam haklisiniz, tepkimiz de bunlara zaten
-
Dguy larda işe başladı artık ne bekleniyor
-
@issizmezun topyekün delirmemiz.
-
@mbguy zaten artık akıl sagligimizdan şüphe etmiyor değiliz:(
-
Gel artik be nasil bir vicdansizliktir bu bizi bitirdin be kardesim