2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kurumıcıne yakında diyip bızım ılan ıcın calısmalar sürüyor deniliyorsa pek umutlu değilim..
-
@akncıı Twitterda etkinliklere bende katılıyorumda yani cidden Twittera göre ilan gelir mi abi koskoca Türkiye Cumhuriyetinden bahsediyoruz
-
@Hayaller71 Gelir. Çünkü twitter küsumsenmeyecek kadar önemseniyor ve orada yapılan yorumlar dahi takip ediliyor gündemi hiç söylememeyim siz düşünün. Ama buna rağmen gelmemesinin tek sebebi kurumicinin bizden çok daha güçlü olması pareto nun da söylediği gibi.
-
3_4 gündür etkinlikler gayet güzel gidiyor arkadaşlar gündemde kalıyoruz belli bir süre dün eski daire başkanı arkadaşımızın birinin paylaısmını rt yaptı bugun Abbas Güçlü sadece öğretmenler yok çok işsz var dedi yani Twitter gercekten küçünsenmeyecek kadar etkili bir hafta boyunca etkinlikler devam edicek her aksam saat 20.00 de oluyor olabildiğince destek verilmesi gerekiyor lütfen en azından 5 twit 10 rt yapın bos gecmeyin o aksamı
-
@İibf tam bir bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum. birden fazla tag açıp aynı twitle atılınca tt olmuyor mu ? 2 tane tag açılsa aynı anda atılsa daha etkili olmaz mı ? bilmediğimden soruyorum
-
@IS-LM hocam bir tane Tag da zor gündem oluyoruz herkes katılım sağlamıyor o dedğinzn olması için herkesin katılması ve ikisine de atması lazm sgk açıklansın diye de Tag açıldı gecen gün ikisi bir gündem olsun diye ona atan olmadı dogru düzgün iibf malesef arkadasına mesaj atmaya vakit bulup 2-3 twit atmaya vakit bulamıyor üstelik ders çalısıyrm cümlesinin arkasına sığınıyor sanki atanlar çalısmıyor sanki bu cümleyi kuran hiç oturup çay içmiyor ama malesef durum bu ikisine de atılacagnı sanmyrm atılsa evet ikisi de gündem olur
-
@akncıı Umutlu olalım tamamda 2 aydır günlerdir yapılan sgk mülakatı hakkında bile açıklama yapılmadı kardeş
-
@Hayaller71 ben umutluyum demedim ki. O nerden çıktı sadece anlam veremediğimi söyledim
-
@akncıı doğru
-
@jellinek doğru mu bu? Daralıyorum.
-
ALINTI TWİTTER:: @Ahmet57798860
DUYURU...DEĞERLİ İİBF AİLESİ;
Aksam saat 19.30 da GUY etkinliği düzenlenecektir herkesi etkinliğimize davet ediyoruz....
HAK ARAMAK TCK DA SUÇ DEĞİL KARDEŞİM....
YER:: Twitter -
@İibf arkadaşın bahsettiği tek twitte 2 tag birden kullanmak hocam
-
@scofieldmustafa evet tam olarak dedigim bu en azindan katilim gosteren arkadaslar bunu dikkate alicaktir.
-
@strtmn genelgeçer bir cevap olarak söyledi hocam hani cevap vermiş olmak için verildi desem daha doğru "yakında" göreceli bir kavram ve siyasiler orta yolu bulan cümleler kullanmaya aşinadır. O nedenle canımızı sıkmayalım biz çalışmalarımıza devam edelim. Mümin ümitvar olmalı nasibimizde varsa önünde kimse duramaz.
-
Sayın ilgili
Bugün 4 Kasım Pazartesi , SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonucu açıklanmayalı 100 gün oldu yönetmelikte 30 gün ibaresi olmasına rağmen
Memurlar net whatsapp : 05325400590
Arkadaslar bir çok kez 100 gün başlığı atıldı memurlar nette bugün gün içerisinde msj atalım
-
Sevgili Dostlar.
30 günde açıklanır yönetmelik maddesine rağmen 4 aydır açıklanmayan SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için 20.00’da #ZehraZSelcukSGDYAcıklansın etiketiyle Twitter’da buluşalım.
Buluşalım ki 11. Promosyon için süreç hızlansın. Yaşlar ilerliyor, ömürler gidiyor dostlar.
Bizim için değil, kendiniz için.
Saygılarımla. -
Bakan Bey, maalesef kurum için sınavının yapılacağından söz etmiş. Yakın sürede sendika ile kurum arasında görüşme oldu, gidişat tamamen onların lehine döndü. Bütçe görüşmelerinden sonra sanırım durumlar netleşir.
-
kurumicindeki afederisiniz ac kopeklerin kpss gibi bir sinavdan haberi yok mu ? sinava girip kazansinlar eyvallahta kurumicinde bu sekilde atama yapilmasi ve talep olmasi kusura bakmayin ac kopekliktir yaziklar olsun.
-
Hali hazırda atanmayı bekleyen biz işsiz ordusu varken şuan çalışan ve para kazanan belli bir kesime olanak sağlanması kadar daha ilginç bir durum görmedim.
-
Hepinizden özür dileyerek demek istiyorum ki bize resmen dışkınızda boğulun diyorlar gibime geliyor.
Bu gidişle olacağımız da o galiba. 2018 puanı elden gitmeden gün yüzü görseydik iyiydi.