2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Dostlar akşam saat 20.00 de Gelir Uzman Yard etkinliği yapılacak olup buna ilaveten #AçıklanmayanSgkDntYrd tagıyla da Sgk bekleyen arkadaşlarımıza destek olunacak inşallah
Kendiniz için katılın lütfen etkinliğe -
İl göç vakasından sonra bugün twitter ı yıkmak şart oldu
-
Sözüm foruma her gün girip etkinlik yapıldığı zaman katılmayanlara aklınsıra onlar etkinliğe katılsın ben ders çalışmaya devam edeyim diyorsun , aslında mantıklı ama bilmediğin birşey var herkes senin gibi düşünüyor o yüzden 15 20 bin twit atılıyor oda benim gibiler 20 tane attığı halde böyle devam ederse bizde vazgeçeçegiz çünkü 10 bin twitle olmaz bu işler kusura bakma kardeşim şimdi fareyi eline al twitera gir ve beni haksız çıkar .
-
-
@paretowilfredo üstad guy hakkında Bi gelişme var mı son zamanlarda Twitter da baya ses çıkarıldı aslında merak ettm var mı Bi değişiklik?
-
GUY İÇİN KAYMAKAMLIK SINAV ÇIKIŞI BİR ŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM YOKSA BU İŞ YAŞ ARKADAŞLAR BİRAZ CANLANIN
-
Abiler kardeşler twiterda bastırmaya devam herkesi bekliyoruz
-
Çok iyi gidiyor dostlar hadi koşun #BeratBeyden3000GuyAçıklaması
-
Umut tacirleri yok mu ya ortalarda? Onlar da bıktı tabi. 4-5 ay önce atıp tutanları sevgiyle anıyorum. Forumun itibarlı kişileri lafımın dışındadır. İlanla ilgili yorum yapmıyorum çünkü mevcut bakanla ilgili olumlu tek bir düşüncem yok. Bir de burada geldiği gün sevinmiştik vay halimize vay
-
Arkadaslar Kasım ayı içerisinde Memurlar net e haber yaptırabilirsek çok iyi olur
Sayın ilgili
3 Kasım Pazartesi itibari ile 100 gün olcak SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmayalı ( mülakatlar 26 temmuz da bitti )
Memurlar net whatsapp: 05325400590
-
Ben artık ilandan önce bir seçim gelsin istiyorum.
Bunlar tadı fazla kaçırdı. -
@dibace Kaçtı o tren O değil de burada meydan okuyan arkadaşlardan Malatya ya da Adıyaman da oturan yok muydu?
Bakan geçen gün oralarda çekindiği fotoğrafları attı da. Merak ettim yani 1 kişi bile yoktu galiba gidip 'bu gidiş nereye böyle ? ' diye soracak olan -
@akncıı orda çalışan biri var sordum sordunuz mu ilan için diye çalışmalar sürüyor demiş...
-
@dibace etkinlige ara vermeden devam arkadaslar calismalari hizlandirmak, kendimizi unutturmamak adina
-
@dibace neyse ki çalışan sormuş buna da şükür
-
@dibace Emin olun bakan beye kurum içi de soruldu ve onlara da "yakında" denildi. Muğlak ifadeler varsa henüz bir durum yok demek oluyor.
-
@SBF bizim için birşey söylendi mi?
-
@klckyahilal bu konuda bilgi alamadım.
-
@akncıı kurumiçini sordular Bakan Beyde yakında dedi
-
@jellinek Şaşırmadım. Bizimkiler mülakat yapılsın o zaman biz etkinlik yaparız yok kpss geçsin seçim döneminde etkinlik yapamayız derken kurumici yerini daha da saglamlastırdıadamlar çalıştı ya ne diyelim..