2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
YAZIK GÜNAH BE KARDEŞİM !!!
-
Kurumıcı ıcın kpss şartı var mı arkadaslar? Bunların kpss ye girmesi gerekmiyor mu? Bılmedıgım ıcın soruyorum.
-
@Cemre33 KPSS şöyle dursun, kurum içine girecek insanların yüzde 75’i kendilerini “yoldan geçerken memur olduk” diye tanımlarlar kardeşim. Çoğu stadyumlarda yapılan göstermelik sınavlarla memur olmuştur. Beyin patlatmalık sınavlar onlara göre değil.
-
Arkadaslar kurum ici kesin miymis ?
-
@Cemre33 2018 de sınava girdiğimde bir yaşlı dayı vardı neden sınava giriyorsun demiştim GUY olacam demişti sadece sınava girmş olma şartı varmış puan önemli değil miş sonradan sınava girmiş olma şartını da kaldırdılar sanırım o zaman inanmamıştım şimdi iliklerime kadar hissediyorum acıyı️
-
yanlış şehir tercihi yaptığından yıllarca puanı olduğu halde sınav bile göremeyen insanlar ne olacak? Allahım yardım et bize. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor artık.
-
Ben kurum içinin normal guy alımı gibi 1000 2000 kişi olacağını düşünmüyorum en fazla 200 300 kişileri görür sayı. Daha sonra yine 1000 kişilik a grubu guy ilanı da gelir diye düşünüyorum. İnşallah haklı çıkarım.
-
@scofieldmustafa Kurumiçi 300 kişilik alım için bu kadar uğraşmaz. Adamlar 6-7 yıldır bunun gelmesi için uğraşıyor.
-
@Baelish o kadar ayrıntılı bilmiyorum fakat dediğim gibi inşallah haklı çıkarım. Haksız çıkarsam 2018 puanlar yanacak
-
@scofieldmustafa siz ikisi bi arada mı gelir diyorsunuz
-
Selam mart nisan gibi guy gelecekmiş. Şu an ki sayı 1500 gibi düşünüyorlarmış ama çok giden varmış ve baskı varmış sayı artabilirmiş. Sırf artvin merkeze 15 kişi alınacakmış
Bunu Artvin Arhavi Mal müdürlüğünden guy arkadaşım söyledi müdürüne sormuş ama inşallah kurumiçi değildir
Msj bana yazdığı gibi olduğu gibi copy paste yaptım -
@kemankeşş hocam bunu bakan bile bilmezken tarih vermezken bunların tarih vermesi gerçekten çok absürt
-
@tozkok bir arada gelmesi de mantıklı fakat arada bi süre de olabilir çünkü 2018 puanını mağdur edecek kadar kötü değillerdir diye düşünüyorum
-
@keynes5 valla bana yaxılanı yazfıö hocsm kimseyi kandırma amacım yok bende bekliyorum sizler gibi
-
@kemankeşş inşallah dediğiniz gibi olur
-
@scofieldmustafa 2018 puanımızın mağdur olmasına yaklaşık olarak 9 Ay var baya uzun bi takvim
-
https://www.youtube.com/watch?v=t9bYg2FF66s
sene 2015 şu şarkıyı dinleyip dinleyip hırslanırdım vmy olmak için çıkmıştım bu yola. Yeterli puanlarıda aldım ama gelinen şu nokta içler acısı. Onca sene onca emek onca mülakat... Şimdi ise bu ülkenin işsiz gençleri olarak oy için peşkeş çekiliyoruz adeta. Ama gün gelecek o gençler vuracak tokatı koltuklarınızdan indirecek siz godamanları. Az kaldı..
-
Arkadaşlar son 3 yıldır böyle kötü bir dönem görmedik maliye bakanlığı alımlarıyla ilgili ama son bir haftadır da böyle güzel bir durum kenetlenme görmedim.Ortalama her gün 20000 bin twit ile bir haftadır 100000 twitle bakan beye kendimizi daha iyi duyurduğumuzu hissediyorum.Tıpkı pareto hocamın çağrısında olduğu gibi umarım tez zamanda işe yarar bu organize kenetlenme birlikte gösterdiğimiz mücadele
-
Arkadaşlar vergi müdürlükleri başkanlıkları bile ilan ne zaman geleceğini bilemez taleplerini iletirler en son onay hazine ve maliye bakanında yani bence duyumlar bu süreçte hep fos çıktı ihtiyaç olduğu biliniyor ama siyasi karar alma organı bütçe vs gibi realiteyle daha çok ilgileniyor malesef biz direk berat albayrağın insafına kaldık o yüzden ben tarih duyum değil hergün her an gelebilir diye gece resmi gazeteyi bekliyorum başka birşey gelmiyor elden
-
@Quesnay yanlış anlaşılmak istemiyorum okurken de üzüldüm ve fazlasıyla da katıldım size yeri geldiğinde açık açık kimi neyi savunacaksam savunuyorum da dedikten sonra konuya gireyim İktidar değişti diyelim hocam bu düzen bu sistem değişecek mi ? Mesela mülakat gerçekten kaldırılacak mı ? Ben söyle düşünüyorum, kim gelirse gelsin değişmez bence çünkü işlerine geliyor bu sistem. Ben varsam benim yandaşlarım olacak onları görmek isteyeceğim ya da onlar benden bunu isteyecek. Çünkü bürokrasinin ellerinde olmasi işlerine geliyor bu sayede tepeden tırnağa yabancı biri giremiyor sisteme ve zarar da veremiyor tabi bu onların fikri ben öyle olduğunu düşünüyorum. Ama gerçekten yazdıklarınızı okuyunca ben de çok üzüldüm kendime de size de. İşin içinden çıkamadım çıkılacak gibi değil çünkü ne yazık ki..