2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@whshw hocam bizd3n alsalar boyle 4000 ilani asla vermezler en fazla 1000 kisi oda 2yilda bir
-
Yetiş ya @paretowilfredo ne diyor bu millet
-
@kuruhasan allahim nolur ilan gelsin mucize olsun nedir bu cektigimiz yaa
-
@SaMsUnLu55 hocam siz şaka mo Yapıyorsunuz 2 sene dediğiniz 2 gün değil yaşımız olmuş 26 27 28 nasıl böyle geniş konuşabiliyorsunuz yapmayın allah aşkına yemişiz kazıkları zaten birde siz böyle rahat rahat 2 yıla kesin gelir felan demeyin
-
@kuruhasan dün arkadaşlar sordu ama değişen bir şey yok bizimle alakali. Yine de ne diyecek bakalım.
-
@miraculumd42 duyumculara hovam lafım onlar biliyor kendilerini kitap satışları kurs kayıtları düşmesin diye yapılan söylemler güya bu sene sınavdan önce bile kesin geliyordu bu tipleri ifşalamadıkça daha çoook umutla bekleriz kasımda geliyordu eylülde geliyordu ekimde geliyordu kurumiçinde bilmem kimi vardı vs vs
-
Eğer guy gelmezse alım olmazsa böyle seneye genç işsizlik yüzde 30 ları geçer abi ne istiyorlar ölelimmi şu ortamı gördükçe kahroluyorum yav sınava girmeye hak kazanıyoruz sevinemiyorum kurtulduk diye yazıklar olsun bizleri bu hale getirenlere
-
En azindan şu ortamda 1000 kisilik ilan bize duser mi sizce arkadaslar ? En azindan 1000 kisi kurtulur aramizdan. Koskaca iki yil mezun alimi olmamasi cok garip olmucak mi
-
Artık elle tutulur birşeyler yapma zamani gelmedi yeminle şeytan diyor git kutuphanede suan ders calisanlarin kafasini kitaba göm diye bu ne yaa bu nasil bir hak yemektir
-
Yuh yani artik ne diyelim iki yıldır hergün ilan haberi bekliyoruz sesimizi duyuracagimiz kimse de yok binlerce kişinin hayatı çöp oldu istediğimiz kadar etkinlik vs yapalım kimse takmiyor hak da ettik biz bunu
-
@issizmezun kütüphaneye girmeyi başarabilirseniz yağın hocam bknz.milli kütüphane girebilene helal olsun
-
@SaMsUnLu55 8 9 arası gel vize haftası ondan felaket
-
Tam da şu anda Twitter da ortalığı ayağa kaldırsak ne güzel olur
-
-
@albertcamus offfff yani buraya kadar
-
Hanı soru soruyorlar di bakana hanı ilan hazırlığı vardı bu kadar insan napacak düz memur alın yok Guy alın yok mhuy alın yok vergi müfettiş alın yok
-
Yazık yazık bu bize yapılan reva mı ....
-
Hareketliliği görünce heyecanlanmıştım. Cümleten geçmiş olsun...
-
Gencler sabahtan beri bi tanidigim var ona ulasmaya calistim meclisteki mevcut vergi yasasindan sonra bi cumhurbaskani kararnamesi cikacakmis sonra bizim alimlarda hizlanacakmis sozune guvendigim birisi olmasa yazmazdim. Bos konusmadigimi onceki paylasimlarimdan gorebilirsiziniz azda olsa rahatladim
-
Kurum içi saçmalığı ile İibf yi bitirdiler. Diyecek sözüm yok.