2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Çok güzel Harika
-
@fatos ama ne zman 2020 kpssye yakinsa sabir kalmadi artık
-
Düz memurun aynı yollardan geçmeden siyasi manevraların oluşturduğu köprüden direkt uzman olması skandaldır. Hak gaspıdır. Senelerdir emek veren siz değerli kardeşlerime saygısızlıktır. Meseleyi birkaç ay sonra 1000 adet guy ilanı ile geçiştirmeye çalışsalar dahi asıl ihtiyacın 4000 adet olduğunu ve o 1000 kişinin dışarısında kalan arkadaşlarımızın ve ailelerinin üzüntüsünün hesabını vicdanları kabul edecek mi ? Hiç sanmıyorum!
Sayı olarak az bir kitle değiliz guy özelinde. Benim gibi atanan arkadaşların da destek vereceğini sanıyorum buyrun güçlü bir tepki koyalım en azından son kez.
Bağdaştırmakta güçlük çekenlere not: Vergi dairelerinde büyük oranda gelir uzman yardımcısı ve gelir uzmanı aynı işi yapıyor. Anlaşılacağı üzere 4000 adet gökten zembille uzman alımı , zaten eleman ihtiyacı yok zanninda olan idareye büyük bir zaman dilimi boyunca keyfi davranma ve ilan verme hususunda kılını dahi kıpırdatmama lüksünü daha çok verecektir. 2018 kpss den beri ilan bekleyen kardeşlerim eliniz ayağınız nereye ulaşıyorsa buyrun tepkinizi koyun yoksa iş işten geçiyor.. -
3950 kurum içine verip bizlere 1000-2000 vermemeleri abesle iştigal bence bizleri de göz ardı etmeyecekler.Eminim sayın bakanın ve nurettin nebati beyin haberi var bizlerden.Twitterı aktif kullanıyorlar.Yalnız bu konuda kendimizi sürekli hatırlatmalıyız.En kötü bu ilan 2020 öncesi gelecek diye umut ediyorum.
-
@zenginmemur tam zamani bilmiyo hocam bence bizim agzimi bir parmak bal calip birakacaklar 1000 kisilik ilanla demekki 3000 guy etkinlihi yaparken bu kadar sacma bi rakammi olur fazla yazmissiniz diyen oluyordu bakin 3950 lik alim yapabiliyorlarmis el insaf daha ne diyelim
-
Merhaba dostlar. Sizlere de kısaca açıklama yapmak istiyorum. Yapılan düzenlemenin bir kısmı kurum içine bir kısmı yeterlik sürecinde guy arkadaşlara ayrılan gu kadrolarını içeriyor olabilir. Ancak bir kısmı bile kurum içine ayrıldıysa dahi bu onların sınav vaktinin geldiği anlamına geliyor sanırım. Bu da GUY ilanını öteleme ihtimali demek Kurumun. Bu da 2020 kpss ye taşıyacak herkesi malesef.
Ama karalar bağlamanın sırası değil. Daha etkin şekilde hak arama zamanı. Elbette düzenlemeler yapılanma sonrası süreç daha olumlu olacaktır. 6 aydır söylüyoruz bunu. Ama bu kitlenin can damarı şu an için guy. Sonrasında gelecek çoğu kadro yüksek puanlı dostlarimıza yar olacak. Bu nedenle şu duruma dair gevşeme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Her fırsatta kurumiçine karşı emeğinizin arkasında durmak zorundasınız. Aksi halde bu gidiş zaiyatlarla devam edecektir. 50 kişilik kuvvetle muhtemel yds isteyecek bir hmuy ya da az bit kitleye hitap edecek olan HM Müfettişliği değil guy gibi duy gibi potansiyel yüksek sayılı alımlar kurumiçine kurban gitme riskiyle karşı karşıya. Bu yüzden ne yıkılın şimdi ne de gevşeyin. Hakkınızı dile getirmeyi sürdürün dostlar. -
Arkadaşlar o zaman ne duruyoruz hazır forum bu kadar aktifken belirleyelim bir Tag başlayalım hakkımızı aramaya , ne kadar çabuk reaksiyon gösterirsek o kadar iyi değil midir ?
-
Tag belirleyelm arkadaşlar
-
ben bakan twittinin altında yardırıyorum. gelmek isteyen (eğer o kafaları kitaptan kaldırabilirlerse) lütfen gelsinler arkadaşlar ilan gelmeyecekse bu sınava çalışmanızın manası yok. hakkımızı arayalım .
-
Biz daha kendi içimizde birlikteliği sağlayamayıp aöf-örgün, puan alan-alamayan ayrımına düştük.
kuruma kpss ile değil bundan 20 - 25 yil önce nasıl girdiği belli olmayan adamlar simdi gelir uzmanı olcak.
Biz daha gidelim yok sen aöf' sün, yok sen örgünsün benim puanim yok etkinliğe katılmam, ben çalıştım puan aldım etkinliğe katılmasam da olur sınava girerim gibi saçma sapan muhabbetler yapalım.
Alın işte olanlar ortada. -
@IS-LM bencede ya twit atalim.bisiler yapalim gunah degilmi ya bize bekle bekle senelerimiz gitti
-
Tag: #GuyIibfMezununundur
Herkes Twitter'a.
-
Tag icin para toplayalim ben gönderiyim lutfen artik yeter yani en azindan 50 bin tvit atalim gosterelim tepkimizi ne olacak demeyin ne olacaksa olur
-
İİBF her zamankinden daha fazla etkinlik yapmalı bu haksızlığı dile getirmeli bakan beyi ve özellikle nurettin beyi etiketleyerek her gün tweet atmalı.Mücadele edip 2020 öncesi 1000-2000 her neyse hakkımız olan kadroyu almamız lazım.Karamsar olup mücadeleyi bırakırsak sesimizi çıkarmazsak olmaz bu iş! Kurumiçi haksızlığı dile getirerek kadro talebimize yönelik tweet atalım dostlar.
diyelim ki sessiz gecede poyraz
sis çökmüş o heybetli dağlara
yurdun da kar altında, gözlerin gök-
yüzünde bir dolunaydiyelim ki sınamışsın uzaklığın ihanetini
seslere çarpmış sesin
ama ulaşmamış nefesindiyelim ki sana çıldırmak yasak, sana ağlamak
yasak, yarın yasak, düş yasak sanadiyelim ki üşüyorsun kısacık bir ömrün sığınağında
bir çay bile ısmarlamıyor hayat!kederli bir süvari ol
orda! sen orda
bırakma atını mahmuzlamaktanbıkma bu puştlar panayırında
berrak nehirler aramaktan! -
@IS-LM hangi twit hocam paylasir misnz
-
Tag: #GuyIibfMezununundur
Herkes Twitter'a.
-
@issizmezun HOCAM EN SON TWİTTE YAZIYORUM
-
twittle tagla artık olmuyor bu iş daha kaç kez yapacağız yıllardır etkinliklerin içindeyim maalesef bir sonuç vermiyor. Bizi ekran önünde değil artık masada karşılarında görsünler birileri bir önayak olsun bu iş için
-
@michaelcorleone #GuyIibfMezununundur görelim artık 50 binleri...
-
4000 iibf li kardeşimizin emeğine rızkına alenen el koydular. Yıllardır ilansizlik ve liyakatsizlik ve refarans olaylari yetmiyormuş gibi bir kurum içi eksik kalmıştı. Nasıl girdikleri belli olmayan düz memurlar şimdi uzman olacaklar. Bu zulüm ve bu zulmün yanında olan destek veren alkış tutan herkesi yüce Allah'a havale ediyorum.