2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tag: #GuyIibfMezununundur
Herkes Twitter'a. Facebook hesabı olan arkadaşlar bu tagi gruplarda paylaşabilir mi size zahmet. Haydi hakkımızı arayalım hep birlikte.
-
@michaelcorleone Hocam o bir anda olmaz öyle.
Dostlar bu akşam 19:30'da GUY için etkinlik düzenlenecektir. @paretowilfredo üstatın dediği gibi şimdi vazgeçersek asıl o zaman yeniliriz. Etkinliğe katılmayıp ders çalışacak arkadaşlar çalışmalarını 2020 Kpps'ye yönelik dizayn etmelerini öneriyorum.
-
Bi tanıdığım (bakanlıkta ) guy 2020 sonuna kalır dedi.... benim gibi 2018 puanı olup da 2019 da daha düşük alanlar için gerçek bi yıkım oldu. Çünkü 2020 KPSS için kendimde güç bulamıyorum .
-
@Baelish hocam etkinlik icin neden aksami bekliyoruz ki onlar kotu haber icin aksami ki beklediler yaptilar duyuruyu
-
@issizmezun Hocam bu haber gelmeden önce de etkinlik duyurusu saat 19:30 olarak planlandı. Gündeme girmek için bir bütün olarak mücadele vermek gerekiyor. Gün için parça bölük etkinlik olmaz. Bireysel olarak herkes bir taga yazabiir ama gündeme girmek için 19:30'daki etkinlikte herkesin tweet atmaya başlaması gerekiyor.
-
@Baelish atariz hocam o ilan zorlada olsa gelecek. 6 7 yildir istiyorlarmış kurumicini oda bizi buldu
-
@Baelish oyledir tabiki ama artik kaybedecek zaman da kalmadı
-
@Baelish Hocam bu kafayla sanmıyorum değil birlik olmak 300-500 kişinin attığı 10-20 bin tweeti geçebileceğimizi. Olayın üstünden saatler geçsin acele etmeyin veririz bakalım tepkimizi komik geliyor bana bu düşünceler
-
Yemin ediyorum içim yandı ya.. bu yola emek veren baş koyan pırıl pırıl gençler varken ve işsizlik almış başına gidiyorken 4000 kadro resmen ve alenen gasp edildi. Hesap günü varya çok çetin olacak!! Oralara nasıl girdikleri dahi belli olmayan ne kadar memur tahsildar icra memuru veznedar vs hepsi tek sefer uzman olacaklar.. bu hangi kitap da yazıyor arkadaşlar hangi dine tabi bana birisi izah edebilir mi
-
AKŞAM GUY İÇİN ETKİNLİK VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM.
-
@Anhedoniccc Hocam burada tartışma çıkarmak istemiyorum ama bizler geçen hafta üst üste yapılan her etkinlikte 15000 tweetin üstünde(bazılarında 25000'i aştı) rakamlara ulaştık. Sanırım siz etkinliklere katılmadığınız için bunun farkında değilsiniz. Daha iyisini planlayabiliyorsanız buyrun meydan sizin. Ben her daim destek olmaya hazırım zaten.
-
Akşam Twitter inletmemiz lazım ayrıca bence artık bireyler üzerinden gidelim hergun birini etiketleyim illaki birisi cevap verir.
-
@Baelish sen her daim destek oldun zaten sakin ol
-
Yani bunu yapanlar hiç mi Allah tan korkmazlar bu kadar insan emek vermiş dirsek çürütmüş yıllarını vermiş ya yıllarını.er ya da geç hesap verecen ya burda ya öbür tarafta.
-
AKŞAM EN AZ 50 BİN TWİT ATMAZSAK BU BİZE MÜSTEHAKTIR ARKADAŞLAR KATILALIM.
-
Ya şu tag olayini erken halledip duyursak da daha fazla kisiye belki ses getirebilecek kisilere de destek vermesi icin ulastirsak ya son anda bi curcuna oluyor yarisi baska taga tweet atiyor biseyler sonra dagiliyoruz yok mu bunun yolu bu zor olmasa gerek
-
@Baelish, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
000'i
Tüm etkinliklere katlıyorum siz içinizi ferah tutun baya iyi sonuçlar almışız maşallah etkinlikler aşşşşırı ses getirmiş gibi duruyor devam edelim planlı saatinde etkinliklere her etkinlik sonrası 1000'er kadromuz geliyor nasıl olsa...
-
Yıllarını okulla sinavlarla gurbetle heba etmiş iibf li kardeşim önce kpss ye giricek. Yetmez sonra ankaraya kurum sınavına giricek yetmez sonra mülakata giricek o da yetmez. 3 sene bekleyecek yeterlik sınavına giricek ondan sonra uzman olacak. Sonra sen bir gecede sessiz sedasız 4044 kişiyi nasıl girdikleri dahi belli değilken taaakk diye uzman yapacaksın. Hesap günü ve seçim günü görüşürüz
-
@Anhedoniccc Hocam tamam hadi o zaman bir etkinlik planla tepki gösterelim.
-
kamu denetçiliği kurumuna bir yazı ayarlayın gönderelim bu yazıyı kurum bakanlığa da gönderiyor en azından ses olur.