2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@dibace kamu denetciligini ipleyen yok osym sinav ucretleri olayini biliyoruz boyle twitterdan felan olacak is degil gözümüzü karartmamiz lazim biraz su an binlerce kisi ankarada veya gelecek kaymakamlik sinavi icin bunu firsata cevirmemiz lazimken kimseden ses cikmiyir sinavdan sonra toplayalim milleti gidelim kurumun kapisina bu zor bisey degil boyle var miyiz yok muyuz belli bile degil ben kendi halimize aciyorum
-
Polemiğin, ayrışmanın vakti değil fakat bunda bizim suçumuz da var. Zira GUY olarak atanan arkadaşların bir kısmı, GUY'u basamak olarak görüp, hemen ardına görece daha iyi bir ilana uygun düştüklerinde pozisyonu boşlamaktalar.
Bizim suçumuz %10'u temsil ediyorsa da hükümet de yeni kadro almaya, vatandaşını istihdam etme olarak değil, kuşkulu bir örgüt mensubiyeti ihtimaliyle baktığından risk almayarak %50'sini temsil ediyor. %40 da sendika menşeili gözü aç, hırslı ve çekemez memurlardan...
Tweet vs çok önemli fakat bu durum böyle çözülecek gibi değil. Daha hâla aramızda 'GUY beklemeyin siz de çalışın' diyecek kadar istatistik bilimine uzak, girdiği her sınavda, herkesin ilk 1000'de olması gerektiğini ama 30 kişilik alımlarla atanabileceğini düşünen 'Güney Vietnamlılar' olsa da meclise gidelim arkadaşlar.
3 grup halinde belli periyotlarla meclise gidelim, hatta GUY'a girenlerin GUY'u bırakmayacaklarını taahhüt ettikleri yeni bir uygulamaya da razı gelerek bu işi bize vermeleri gerektiğini haykırmak adına meclise gidelim.
Geçen söyledik 5 kişiden öteye gidemedik. Atanan arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok da o zaman o da buralarda yoktu.
Ne dersiniz?
-
Arkadaşlar benim naçizane fikrim tweatera bakanı etiketleyerek kpss sonuç belgelerimizi paylaşalım bı farklılık olur farkındalık yaratmak adına.herseyi denememiz lazım kısa vadede en azından bunu yapabiliriz
-
@nairu aynen yoksa hicbrsey olmicak bir saglikcilar kadar olamadik adamlar mulakati engellediler
-
@cemalicoşan isyanin hakli fakat adamin bjnu basamak olarak gormesi onun sucu degil veya bunu maddeyle sartla engelleyemezsin ancak duzgun bi takvim olur mulakat sistemi kaldirilir bu iste direk merkezi atama usulüne döner ancak o zaman kisiler zaten siralamasiyla nereye gidecegini az bucuk kestirir ve kendiliginden guyu basamak gormez ancak bu sekilde cozulur bu is ama neden takvim yapilip kadrolar onceden duyurulup mulakat kaldirilsin ki kim buna nicin ugrasip bunu dile getirsin nasil olsa herkes halinden memnun
-
@cemalicoşan hocam sgk denetmenligide aynı olacak gorun bakın.Ordada kac kisi taniyorum sgk denetmeni olup baska kuruma gectiler.Ben bunlari yaxincs bana kızan tayfa vardı.hoş simfi onlar guy hatta dguy oldu.Ve hala puanları cok iyi her yere basvuruyorlar.Olan brnim gibi puani 80 olup guydan baska bir yere yetmeyenlere oldu 3.mülakattanda eli bos dondum
-
Bakın merkez uzmanliklara her hafta nerdeyse 2 3 ilan geliyor.Guy olan ne yapıyor hem maasini aliyor hemde yds ye hazırlaniyir referansida sağlam ilk sınavda hemen baska yere geciyor.Guyu malesef icerden alacaklar görünen.İnsallah bu durum vergi mufettisligine sıcramaz.Orayida guylardan alırlarsa hepten biteriz
-
@Anhedoniccc o zaman gülebilirsin dostum.
Milleti konsolide etmek kolay değil, kesmimizin potansiyeli ortada 20.000 ortalamali tweet'ler atılıyor. Münferiden girersek kopmalar olur, herkes enerjisini saklasın 19:30'a... Herkes, sağlam gelsin. -
Yapalım etkinlik yapmasına da böyle büyük bir kurum ici olduktan sonra kpss a yi tamamen kaldırsınlar herkes kendi sınavını yapsin kardeşim ayıptır gunahtir. Boyle bi alimdan sonra kac sene sonra bize guy ilani gelecek. Gercekten yaziklar olsun.
-
Eksi sozlukte yazarligi olan yok mu arkadaslar.magdur gibi de hademenin soforun uzman olmasinin onuni acan bu uygulamayi birileri yazsa orda orasi kamuoyunu olisturmada baya etkili sonucta
-
Bazı şeylerin çok önemli olduğunu gördük
-
"6 kasım 2019 gelir idaresi başkanlığı rezaleti" gibi bir başlık oluşturdum ama entryi toparlayamıyorum. biraz burdan copy paste yaptım. twitterda durumu belgeleyen linki ekledim ama kafam çalışmıyor şu an. cümleleri toparlamama yardımcı olursanız direkt başlık açayım arkadaşlar. taslak şu şekilde;
https://twitter.com/Fatih__Gokturk/status/1191897255940427783?s=19
2018 puanlarıyla iki yıldır guy ilanı bekleyen binlerce iktisadi idari bilimler mezununu hiçe sayıp kurum içerisinden 3950 gelir uzman yardımcısı alınması rezaleti.
Düz memurun aynı yollardan geçmeden siyasi manevraların oluşturduğu köprüden direkt uzman olması düpedüz skandaldır. Hak gaspıdır.
-
@dderya guy da değil direk olarak GELİR UZMANİ kadrosu olarak gosterilmis
-
@scofieldmustafa biliyorum hocam. dedim ya kafam çalışmıyor şu an, guy guy diye diye guy yazmışım oraya da güzel bir metin oluşturabilirseniz başlığı açayım
-
@dderya hocam. Maliye bakanligina temizlikci guvenlik sofor olarak girenlerin kurumici alelade bir sinavla uzmanlik kadrosuna gecmesinin onunu acan yazi bugun resmi gazetede yayinlandi.disarda binlerce universiteden mesun olup kpss sinavina girip 90 alan ve 2 yildir bu sinavi bekleyen binlerce genc varken bu uygulama haklarini gasp etmektir.devletin vergilerle verdigi maasi hic bir caba sarf etmeden haksiz yere haksiz kisilere verilmesine karsiyiz.Diplomanin sinavda basarili olmanin cezalandirildigi bir donemdeyiz. Ulkede kimse hakkiyla hak ettigi yere gelemeyecek mi?
Bu sekilde magdur gibi degilde sitemkar yazmakta fayda var sonucta bu ulke sorunudur
-
@dderya hocam bu gorseli kullanmayin kimse anlamaz buro sendikasinin toplanti tutagini paylasmislar facede oni gonderebilirsem gonderiyim oni paylasin
-
@dderya hocam gonderemiyorum gorseli face de kpss a grubunda var paylasim.adresiniz varsa ordan bakin yoksa o gorseli atin
-
@sonunageldim tamamdır hocam bekliyorum
-
@sonunageldim şimdi buldum hocam sağolun
-