2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@dderya insallah ise yarar guzel yazmissiniz elinize saglik
-
@sonunageldim asıl sizin ellerinize sağlık hocam. sadece türkçe karakterleri, anlatım bozukluklarını vs. düzelttim. inşallah yayabildiğimiz kadar yayalım bu entryi. umarım başlığı da biraz canlandırabilirler. birkaç entry daha girilmesi lazım
-
@dderya zaten bakan danismani simdi soyledi bu alimdan sonra yonetmenlik cikarip guy alimi olacakmis
-
@adanali01 haberi atabilir misiniz ben bulamadım
-
@adanali01 hocam maliye bakani danismani mi? Ne zaman demis kime demis? Bugun herkes cöktü insallah dogrudur
-
bize bu haberden sonra 1000 kalırsa yandı gülüm keten helva hiç olmamasından belki daha iyidir ama büyük kısmımıza da yıkım olur
-
@adanali01 nerde söyledi kime söyledi hocam konuyu biraz daha açar mısınız
-
@keynes5 birebir ben konustum hocam
-
Haber kanallarının whatsapp gruplarına mesaj yağdırsak ? Denedik mi
-
@adanali01 bu alımdan sonra mı ?
-
@frank evet oyle soyledi
-
@adanali01 hocam kaç kişi alınacakmış söylendimi ?
-
@adanali01 valla hocam kusura bakmada bu kadar hadiseden sonra inanmam güya 2017 kasım dan beri guy gelecek
-
@tikq vala onu soylemedi
-
arkadaşlar ekşide açtığım başlığın altında millet dalga geçmeye başladı. meramımızı anlatamamış mıyız gerçekten? burda bile kimse takmadı resmen. ne yazmamız gerekiyor? ben daha 1 yıl önce mezun oldum, anlamam gereken ama kaçırdığım yerler olabilir. burda yazılanlara göre hareket ediyorum. yardımcı olun lütfen
-
Kurum içine ses etmeyelim he :))
"Zaten size de vereceğiz, merak etmeyin"
İyi bari, inşallah doğrudur. Ne diyelim artık... Can burna gelmiş. -
@edaus 2000 olsa keşke büyük çoğunluğumuz atanır gider inşallah doğrudur sesimizi çıkaralım birlik olalım
-
bir duyum gelince üşüştünüz yine ama bir şeyler uapmaya çalışırken 2 kişi dışında sesi çıkan olmadı. daha yarım saat önceden bahsediyorum
-
arkadaşlar benim görüşüm, ekşi sözlük'ün de üzerine düşülmesinden yana. zaten twitter'da etkinlik olacak bir şekilde. sözlükte de gündeme girersek sesimiz daha çok duyulur. yazarlığı olan arkadaşlar, başlıklardaki yazarlara rastgele mesaj atabilir, destek olacaklarını düşünüyorum.
-
@technoman biri fatih portakala yazin demis mantikli oraya mi yuklensek bu aksam ya da yarin