2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hangi tag ile yazıyoruz?
-
@akncıı alim olacak kurum ici alim olsun
-
@adanali01 sorumun cevabı olmayan ama beni yanıtladığınız iletinize ne desem bilemedim...
-
@adanali01 arkadaşım inşallah iyisindir bugün bir düştün pir düştün buralara. Okudukça gülüyorum
-
@akncıı vala ben duydugumu diyorum kardesim yani danisman boyle diyor twitter danda haberleri var ayrica daha cok yuklenirsek bence iyi olacak
-
@adanali01 ne güzel ne güzel. Ben de Sivasliyım ayrıca spordan yeni çıktım yorgun değil pertim
-
@Piraye_ tag nedir katilalim etkinlige
-
TAG : #BeratAlbayraktan3000GUYİlanı
-
@IS-LM tamamdir katıldım umarim sesimizi duyururuz bu akşam
-
@IS-LM sponsorlu etkinlik yapmaya da baslamaliyoz ben facebooktan bastiracagim moderstorlere dershaneler hocalar destek cikmali.facebooku olan ordan da destek versin yarin ve artik cumhurbaskanindan isteyelim olmadi
-
Ogretmenler 9.kasimda ankarada 60 bim atama.icin toplaniyomus biz oturalim iibf ne gerek var az daha ders calisalim
-
@fatos ağlamayana meme yok dostlar adamların puanları bızım puanların yanından geçmiyor çatır çatır atanıyorlar neden ağlıyorlar ve emzik verenleri oluyor. biz ders çalışalım puan kasalım ama kadro verilmesin neden çünkü biz sessiz sessiz ders çalışırız. durum bu welcome to 2019 turkey
-
@IS-LM oyle hocam cogu öğretmene sor bazilarini tenzih ediyorum tabiki meclisteki vekil sayisini bilmez ama adamlar birlik oluyo nasil beceriyosa. Kaymakamlik sonrası yapalım diyoz tik yok sanki hepsi kaymakam olacak
-
Arkadaşlar en iyisi ankarada birfün belirlenip tüm Facebook gruplarından hatta gazetelere ilan verip izin alınıp büyük bir organizasyon yapmak unutulduk devlet değil sokaktaki insanlar bile en yakınlarımız ne durumda olduğumuzu anlamıyor toplumsal bir algı yok bizle ilgili herkesin ailesinde bir iibfli var neredeyse facebook ekşi ve bizim forum ortak birşeyler yapmak lazım gerçi geçen yıl 1 ay ilan edildi reklam oldu 50 kişi katıldı o ayrı ama birşeyler olmalı artık
-
Şaka Bi yana birisi parti kursak sadece işsizler verse %3 en kötü alıp hazine yardımı alırız demişti gerçekten böyle büyük bir kitleyiz ama gücümüzü kullanamıyoruz
-
Arkadaşlar gündeme girdik ama 1.250 cok az bi sayi. Öğretmenlerin 25k twetinin yanında hadi yüklenelim.
-
@scofieldmustafa hocam 1250 twit yanlış olmasın ben zaten tek başıma 50 tane attım ya yuh artık
-
@scofieldmustafa hocam nasil bakiyorsunuz sayiya
-
@IS-LM hakkaten 20 30 kisimi atiyoruz bu ne yaa millet kaldırın kafaları ilan olmadan puan bi ise yaramiyor
-
@strtmn
-Sorunlarinizi ve taleplerinizi dile getiren bir video hazirlayin YouTube da yayinlayin yardimci olurum
-video trend listesine girmeyi saglayin bir cok sosyal medyada paylasim yapin bende destek olurum- aksi halde Twitter etkinlik ile birsey elde edemeyeceksiniz
- Maliye bakani degismedigi surece bir sey else edemeyeceksiniz
- her zaman yeni fikirler kazanir, ilkler kazanir YouTube da siz kullanin surekli izleyerek trend listesine girmeye calisin