2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@2577 hocam trend listesine girmek icin milyon izlenme gerek imkansiza yakin youtuberlar bile giremiyor ki.. kaldik o zaman boyle emeklerimi cöp oldu.gelmez mi artik guy ilani diyorsunuz
-
@2577 sağ ol. Dediklerini dikkate almaktan başka çare kalmadı sanırım zaten. YouTube de trend olmak, bildiğin tüm memleket duysun diyorsun. Zor iş ama yapacak bir şey yok sanırım. Mevcut şartlar altında Haziran'a kadar imkansız demiştin. Haziran da gelme ihtimali nedir peki?
-
@sonunageldim Ben yardimci olacagim
-
@2577 üstad @paretowilfredo , dostumuz ile bu video konusunda iletişime geçme şansın var mı?
-
@sonunageldim trend için izlenme değil beğeni gerekiyor hocam en cok beğenilenler trend oluyor
-
@sonunageldim hocam yazdığımda gündemdeydi tag gündemdeki tagların twet sayısı yazıyor ama şimdi baktım düşmüş geri
-
Dostlar İİBF mezunlarının tüm sorunlarını içeren bir video hazırladık biz. Her şeye ama her şeye değindik. Ancak malesef beklediğimiz desteği de feedback'i de göremedik. Ancak madem ki gündeme geldi yeniden bırakıyorum şuraya;
https://www.youtube.com/watch?v=biMxOMeR9Wo&feature=youtu.be
-
@strtmn Ben sadece trend listesine girmeye yardimci olurum digerlerine karismam
-
@scofieldmustafa 1600 olmuş ara kısmına girip gündemdeki taglara bakarsanız görürsünüz bende en altta gözüküyor
-
@2577 sana nedense çok güveniyorum ve duyumlarına inanıyorum gizemli insan.
-
ogretmenler 2 tagla gundemde biz 1 tane sokamadik helal olsun. demekki bu bize mustehak o kadar kqtilin dedin katilan yok. tamam arkadaslar ders calismaya devam edin eminim ataniriz bu sekilde ses yok seda yok ilan yok !
-
@paretowilfredo kisa video yaklasik 5 dk reklam icermeyecek bir video olmasi gerekiyor
-
@paretowilfredo Pareto üstat hep merak etmişimdir, bu videodaki sen misin ?
-
@2577 üstad @paretowilfredo yapabilir miyiz? 5dk'lık reklamsız bir video... Twetter da uğraşacağimiza belli bir video üzerinden her an kasariz. Paylasiriz,izleriz???
-
@beveridge-eğrisi bende en başından inanıyorm. Burada bazı arkadaşlar arkasından dalga geçer gibi konuşmuşlardı ama duyumlarının boş olmadığını, daha önceleride bir çok kez tescillendiğinin farkındaydım..
Allah yardımcımız olsun dostlar ne diyeyim. -
@beveridge-eğrisi insallah guzel duyumlarda duyar bu yoksa gidisat bitik...
-
@IS-LM hocam anlamadgim normalde bile 10 20bin tweet atilirdi katilimda fena degil.50ser bizler attik 50de rt yapsak toplam 20 kisi miyiz katilan.hic sanmiyorum daha fazlayiz.ama tagde mi yanlislik var ki sayi mi yanlis
-
@Baelish Yok dostum, ekibimizin sosyal medya ve youtube'dan sorumlu paydaşı, sevdiğimiz bir kardeşimiz
-
@strtmn Dostum videodan kesitler yapılabilir, bir şeyler denenebilir ancak bunun kararını tek başıma veremem. Dostlarıma danıştıktan sonra buna dair bir şey söyleyebilirim
Ama şunu da söyleyeyim, metninden, çekimine, hazırlığından, kurgusuna kadar herkesin emeği olan bir iş olmasına rağmen herhangi bir reklam ilave etmeksizin, gelir kaygısı gütmeksizin yayımladık bu videoyu biz o zaman. Ancak hazırlayan ekip olarak bir imza olmasını talep etmelerini de haklı bulurum açıkçası. Bir videonun hazırlanması bazen günlere yayılan bir emeğin ürünü. Bu nedenle dediğim gibi, bi danışayım dostlarıma. Buna göre geri - bildirim yapacağım. -
O kadar tweet atılmasına rağmen hala 3000 tweet bile olması ben anlamasım bu işi nasıl oluyor.