2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı sizde sonuna kadar haklısınız ama değinmek istediğim asıl nokta bunca gencin oya peşkeş çektirilmesi. Yazık o dershanelere verilen paralara. Sınavın bile cırkı çıktı artık fantezi arıyorlar.
-
@Quesnay öyle malesef
-
Bugünkü resmi gazeteyi okudunuz mu 2019/372 karar sayılı olanı? Gib ile ilgili iptal edilen mevcut kadroyla (vhki, memur, veznedar vs) yapılması uygun görülen kadro değişikliğinde 1. 2. 5. ve 6. dereceden gelir uzmanı yazıyor bunun manası nedir?
-
@RootofAllEvil kurum içine kadro açılması da olabilir. Bana göre ise yeterlik sınavına giren 2900 guyun uzmanlığa atanması için açılmış kadrodır bence.
-
Yeterlilik le alakalı nasıl olsun hocam 9.derece giriyoruz mesleğe 3 yıl sonda yeterliliği alıyoruz 8 veya 7 derece olsa anlarım 5 ve 6 derece
-
Bence kurumici ilanı yandık yani geçmiş olsun. Yinede araştırmak lazım belki başka birşeydir
-
Facebooktakini gordunuzmu 3950 kurumici gelir uzmani kadrosu verilmis listeler hazirmis dogru mu bu
-
Bence kurum içi eğer yakında guy olsa direk 8. Ci ve 9.derece kadro olurdu
-
@paretowilfredo bu konuyla ilgili olarak bizi aydınlatabilir misiniz
-
Onlara 3950 bize de hic ilan gelmez veya 750 1000 kişilik ilan gelirse cok kotu olur en az 2000 gelmesi lazim artik herkes tasin altina elini koysun twitterda destek vermekten baska caremiz yok hala ne zaman anlayacaklar acaba
-
@Willsmithh yeterliliği veren 6. Derece olur
-
Maalesef bilgiyi teyit ettik. Hepimize geçmiş olsun. Yüklü bir kurum içi kesinleşmiş. Yapacak bir şey kalmadı. Ses çıkarmadık, Allah'a havale ediyorum.
-
Evet arkadaşlar malesef yapacak bir şey yok cok uğraştık bir şeyleri değiştirmek için her konuda elini taşın altına sokanlara tekrar teşekkür ediyorum..
Bazı hocaların deyimiyle ilanlar geliyordu artik 5 - 10 kişilik ilanlara başvuru yapacaklara kitaplarını satarlar. -
Kpss a bitmeden pardon bittiğini diğer arkadaşlar anlamadan eldeki kpss kitaplarını satayım bari.
-
Tu allah kahretsin ya moralim cok bozuldu ne ugursuz seneymis
-
En azindan yari yariya paylassaydik ya. İnanilmaz moralim bozuldu
-
Kurumiçinde üstatlardan duyum felan almadım da bu alım ihtiyaçlarını belli süre daha götürür ama merak etmeyin 2 yıl içinde KESİN bi alım olur arkadaşlar kitaplara kurslara yüklenmeye devam
-
Bu sınava girmeyi bekleyen en az 10.000 kişi var ama etkinliklerde toplasan 100 200 kişi ancadır. Sürekli aynı kişiler etkinliğe katılıp kendini parçalarken Etkinliğe katılmayıp sessizce köşesinde ders çalışan kişiler artık gönül rahatlığıyla dersinizi çalışabilirsiniz.
-
Bunu yapanlara da yazıklar olsun bizimle aynı yolda yürüyüp destek vermeyip izleyenlere de. Hep beraber bekleyelim şimdi..
-
Ben artık biirlerinin bize büyü yaptığına inanıyorum bu kadar kısır senelere nasıl denk geldik benim aklım almıyor topluca hamam etkinliği düzenleyelim