2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gmzankr066 ekran resmi atabilirmisiniz
-
-
@atanamayanfani_ nasıl ekran görüntüsü atılıyo bilmiyorum ki denedim yapamadım.
-
2020 öncesi zaten gelir biz 2020 yılına girmeden gelsin diye ümit ediyoruz yoksa oho eğer bizi önümüzdeki yaz gelecek ilan bile sevindiriyorsa vay halimize
-
@Adam-Keeynes vmy 'yi biliyorlar guy' u bilmiyorlar. Enteresan. Size demiyorum bu arada. Duyumu veren kişiye diyorum
-
@Willsmithh Hocam 2018 kpss dönemini yaşasaydın insanların bu duyum kırıntısına verdiği sevincin nedenini daha açık anlardın. Ne yazık ki KPSS A'ya giren kişileri bu duruma getirdiler.
-
2020 KPSS öncesine tam 8 AY var
-
O 2021 KPSS olur 2022 olur olur da olur.
-
@Baelish Artık duyumlara sevinemiyoruz. Her şeyden şüphe eder olduk Sherlock Holmes misali
-
@gmzankr066 gökhan altındas sadece duyum demiş hemen inanmayın. tarihi net değil tabiki ama 2020 gelir duyum öyle dendğinde pek kulak asmayın her an gelebilir. Başka sınav da sürpriz yapabilir.
-
@mbguy sizim ekim vmy duyumunuz gibi değil mi hocam?
-
2020 sallanır
2021 çarşafa dolanır
2022 perişanlık
2023 mübarek sene
2024-2025 sene tatili
Haydi bakalım... -
Gelir uzman yardımcılığıda mhuya mı döncek acaba biz hep bekleyeceğiz ama o hiç gelmeyecek
-
...biri bisey yazsa da hemen tum negatif enerjimi saçsam...
...guy vmy mhuy x tarihte gelecek...
...iste bekledigim firsat negatif negatif negatif...
...yetmedi biraz daha negatif negatif negatif... oh be rahatladim! Simdi onlar dusunsun.The End
-
@albertcamus olumsuz yorum yapmaktan zevk alanlar var onlar ayrı ama hayatta bazı gerçekler vardır insan kabullenmek istemedikce yüzüne yüzüne vurulur işte bizimki de öyle.
-
@akncıı hele ki ben. Ben kendimi şurada en pozitif olanlardan görürdüm. Bu yola çıktım çıkalı çok nadir umutsuz oldum. Ama son bir kaç aydır umut denen şey kalmadı ve artık dile vuruyor. Ben bile artık ti’ye alıyorsam gerisini siz düşünün.
-
ya gelir uzmanlığı grubu bugün hiç çekilmezsin 20 yorum okudum 20si de olumsuz. 2 gündür konusulmuyordu. Gene ruh halinizi zehir gibi akıtıyorsunuz valla maşallahınız var. Hele durun ya kötü varsayımları dile getire getire bizi de psikoljik hasta yaptınız. Gelecek elbet çalışmalara devam etkinliklere devam. Özwlikle etkinliği bırakmayın. Bir de diyorsunuz etkinliğe katılım yok. Ula sizin yorumları birisi okusa tweet atacağı varsa da atmaz zaten.
-
@izzo ben bu kpss A yüzünden bir ara Anksiyete geçirdim onun için hiç mi hiç takmıyorum gelirse gelsin artık kurudum
-
İlan gelmemesinin sebebi ne acaba çok merak ediyorum. Tasarruf mu? ihtiyaç mı yok? kurum içi mi ???????? Çıldırmamak elde değil.
-
@sinan-taylan tasarruf mu sarayi iki gün kapatsalar alacaklari 1000 kisinin 2 yillik maasi kadar tasarruf saglanir ...