2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben kişisel mail adresimle mail attım umarım dikkate alırlar..
-
@mervenil hocam hakikaten gözlerimi doldurdu mesajınız.. umarım öyle olur.
-
Sayın vekil komisyonda taleplerimizi çok güzel dile getirmiş. Paylaşalım arkadaşlar.
Süleyman Girgin (@sgirgin48tbmm) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/sgirgin48tbmm?s=09 -
@eomer cevabı yukarıda arkadasın dediği gibi sanırsam
-
@meç net tarih vermemesi bence sıkıntı hocam. Ucu açık Eylül Ekim'de olabilir.
-
@eomer evet hocam maalesef bizim net tarih aralığı öğrenmemiz lazım
-
2018 puanlarını kapsayacak bir ilan olur umarım.
-
@felix-felicis 2018 ve 2019 zor bir yıl oldu 2020 yuz güldürecek dediğine göre 2020 kpss puanından bahsediyor hocam. Muhtemelen bahsettiği tarih 2020 Eylül
-
@scofieldmustafa manipüle etsem bu tarz bir şeyler yazardım halikaten
-
@scofieldmustafa ya hocam allasen bu yorumu nasıl çıkardın
-
@scofieldmustafa Ekonomi açısından demiştir onu.
-
@beveridge-eğrisi o zaman Eylül 2020 de ilanlar gelirse, 2019lular giremeyecek çünkü zor bir yıldı ne bilim ya... Üzmeyin bjk'yı
-
Bi umut var bastırın vekillere işte bu. Bugun iibf nin sesini duyurdugu gündür
-
2020 eylül çok geç bir tarih eğer iibf li olarak biraz aklımız varsa bu gündemi diri tutup baskı yaparak tarihi erkene çekmek çünkü yaklaşık 1.5 senedir bekliyoruz biz bu ilanı çoktan hakettik
-
Şubat , Mart BEKLİYORUZ! En geç!
-
2020 yili yuzleri guldurecek ise. Gecmistede oldugu gibi bahar ve sohbaharda ilanlar gelebilir. Guy mhuy duy ve dguy vmy son olarak hazine uzmanligi ve mufettisligi. Guzel bir donem olur iibf icin. Bir kipirdanma var hayirlisi olsun.
-
@strtmn kim demiş hicam bunu
-
Ooof 2020 ne ya 2019 gelsin genemi koskoca bir yil bittik tükendik
-
Hala seviniyorlar ya 2020 eylül ekim ilan bekleyen herkese geçmiş olsun.
-
@scofieldmustafa kurum içi kpss den sonra yapılacak. kurum dışı alımlar yılbaşından sonra kademeli olarak bahar ayına kadar gelicektir bence