2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan dediyse bence gelicek arkadaşlar inşallah süreç kısa olur 6-7 ay mülakat tarihi beklenmez
-
vmy'de gelebilir mi acaba?
-
En azından bugün sıkıntılarımız farklı farklı vekiller tarafından doğrudan muhatabına iletildi. Ve bir şekilde cevaplandı.Bu bile bazı alımların hızlanmasını sağlayabilir.
Bizlere düşen daha çok kenetlenip sesimizi daha çok çıkarmak.
Twitter'dan birşey çıkmıyor diye destek vermeyenler bugünden sonra destek verir herhalde. -
@paretowilfredo hocam acilen bekleniyorsunuz
-
Bence ilan yakın ,Bakan Bey haber yapılsın diye bu açıklamayı gazetecilere yaptı.Bizler de bu haberin arkasını bırakmayalım.
-
Bakan beyin bu açıklaması öylesine bir açıklama değildir di mi . Umutlanmaya korkuyorum
-
@paretowilfredo üstad bakanın açıklaması ilanın yakın zamanda geleceğin işareti mi?
-
TBMM tutanağında 2018 2019 yılının zor bir yıl olduğunu 2020 yılı için inşallah güzel haberler vereceğiz ben çalışıyorum demis
-
@adanali01 vay be gardaş
-
@hedefsgk bu cevap bizzat Guy için verilen bir cevap mi yoksa ekonomi yönünden verilen genel bir cevap mi hocam
-
@hedefsgk atama anlamında da söylemiş olabilir yani ilan şimdi gelse zaten 2020 mayıs hazirana anca biter süreç
-
@Su28A Guy için demis
-
Tabi ilan içinde demiş olabilir hocam burda top sende @paretowilfredo
-
Arkadaşlar Daha çok etkinlik oluyor
-
@mhd, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence ilan yakın ,Bakan Bey haber yapılsın diye bu açıklamayı gazetecilere yaptı.Bizler de bu haberin arkasını bırakmayalım.
Bu haberi kullanalım etkinlikler ile yayalım
-
Yani inşallah bakan bey kuru sıkı atmıyordur yine bu cevap pek tatmin etmedi beni en son soylu renk körlüğüyle alakalı çalışma var karar aldık dünyayı inceledik deyip süreç olumsuz sonuçlanmıştı buda kaçamak bir cevap gibi geldi bana inşallah ben yanılıyorumdur etkinliklere devam
-
@zenginmemur Hocam siz pozitif yorum yaptıysanız tamamdır bu iş
-
![alt metni](https://resmim.net/f/5sIYKm.jpg url)
-
Calismaya simdiden basladik ama 2020 de ilan vericezmi ooof offf
-
Diyorum size bana güvenin:) gelen duyum da aynı bu şekildeydi 2020 güzel bir yıl olacak yılbaşndan sonra alımlar artacak engeç şubat ta guy ilanı gelecek