2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@çölkaplanı gelir bence ama kurum sınavı korkutuyor beni bekleye bekleye güçlendi arkadaşlarımız
-
@tozkok ilgoc gibi sacma sorular sormazlar inşallah
-
@çölkaplanı bi önceki sınav gayet iyiydi soruları
-
@tozkok son sinavi kasdettim ben. Berbatti yani bakalim ne olacak
-
@tozkok gelir uzmanı işte nisan dedi de şaçma geldi nisan da çok geç değil mi ya
-
@çölkaplanı guy un son sınavından bahsediyorum ben 2018 Ağustos’ta yapılan
-
Gelecekse de umarım tatmin edici bir sayı gelir 80 üzeri puanım var ama tedirginim açıkçası
-
@kemankeşş çok geç tabikide bakan beye göre en Kısa süre nasıl bi kısalık göreceğiz
-
@Su28A iyi bir alım da büyük ihtimal gelir ama şöyle bir durum da var sen 73 puanla 6bindeyken 2018 kpss ye giren bir kişi 78 puanla 6binler de buda senin için risk
-
@guyzede1 hiç belli olmaz o kadar saçma bir sistem var ki 80 alanı dışarda bırakır 70 alan yerleşir. Sistemin mantığı adaleti yok çünkü
-
@mathilda 1000 de gelse razıyım 80 üst olan rahat olsun
-
@akncıı haklısın
-
9000 de sıralamayla benimki hiç olacağını sanmıyorum ama yine de en yakın zamanda ilanlar gelsin artık ben atanmasam da iibfli kardeşler atansın
-
@Hukuksever hocam alım sayısına göre değişir bu 3000 gerçekten gelirse rahat gelir sıralamaya
-
@kemankeşş inşallah kardeşim bol alım olur
-
Hocam bence bakan beyin en kisa zaman dediği güz dönemi sonrasi belli bi kesimin okulu uzatan çocuğu varsa onun mezun olmasini bekliyorlardir
-
Gelmeyen ilan yapmışlar Berat bey enflasyonla ilgileneceğine az buraya baksa keşke
-
@guyzede1 evet riskli bir puan dayım ama yinede ilan gelsin bi an önce en azından benden yüksek alan hak edenler yerleşsin atansin istiyorum . Neler çekiyoruz sonuçta .
-
bu aralar sgk da açıklanablir diyorlar. Eğer açıklanırsa 1500 2000 kişilik ilan 76lere kadar rahat düşer kanımca.
-
@Su28A riskli puan derken hocam. Alıma yüksek olursa çogıu kişinin şansı var. Puanınız kaç