2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bence ilan gelecek(umarım) biraz olumlu düşünelim sizce hangi iller açılacak
-
@guyzede1 artvin arhavi de arkadaşım var istek yapmış ihtiyaç var diyor her seferinde ama tık yok bakan dan
-
@guyzede1 oh be şükür olumlu bir yazı görebildi gözler. Mmm bence İstanbul herkes istediği ili yazsın bakalım ilan gelmeden o moda bir girelim enerjimizi gönderelim.
-
bakan bey en kısa sürede ilan vereceğiz demiş ya camide soran arkadaş bi bilgi neden bizi mutlu etmedi normalde ilan gelmiş gibi sevinilmeliydi çok fazla bekletilemenin verdiği inançsızlık mı acaba
-
ben de bursa istiyorum . @tozkok o kadar çok kişi ilan hakkında duyum yaptı ki insanın inanası gelmiyor
-
Bakanın ağızdan bir kere çıktıysa gelir demş arkadaşlar ️
-
Ben Samsun istiyorum geçen ilanda Samsun gelmemiş sanırım. Yine gelmezse Ankara da olur tabii ️
-
Gelir de insallah sayisi tatmin eder 2000 civari
-
@kemankeşş hangi arkadaşlar
-
@scofieldmustafa bende Ankara istiyorum
-
@çölkaplanı isminizi görünce Fahrettin paşa aklıma geliyor
-
Bende bu şanssızlık varken kesin askerdeyken ilan gelir. Benim beklentim bu yüzden ocak ortaları geleceğidir.
-
@ücüncütekil zaten amaç medine kahramanını hep akıllarda tutmak ;))
-
Duyum degil, tamamen mantiken konusuyorum bence ilan aralik bitmeden gelir çünku 35 yasina takilacak arkadaşlar olacaktir. Umarim devlet bu magduriyeti düşunur.
-
@çölkaplanı bende aralığın son haftası olarak düşünüyorum
-
Ankara
-
Arkadaşlar ilan gelirse eğer inşallah tabi . İlk kez girdiğim hazırlandığım 2019 sınavından aldığım 73.81 puan la sıralamam 6 bin civarinda . Bana yer gelir mi??? Şansım ne derecede var bu işleri pek bilmiyorum .
-
Doğu illerinden nereler açılır acaba
-
@klckyahilal kac puanla ??
-
81.33 puana her il gelir mi arkadaşlar?
Sirlama 2200 lerde