2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@frank ne demek yolun açık olsun
-
Sgk için etkinlik yapalım. Etkinlikleri düzenleyenler bu taglari belirleyenler kim acaba
Onlara söylesek sgk etkinliği olmalı kesin -
@Aslıhannn kpss a ve kurum sınavları grubunda
-
Bi süpriz olsun da Yılbaşı gelmeden ilan gelse de herkes faydalanabilse.benim duyduğumda önce kurum içine öncelik verilcekmiş tarzında.inşallah bakan onu kast etmemiştir.
-
@merasim34 o nerden çıktı
-
@bsknkpss 2018 haziranda gelen guyu kazananlar 2019 yaz işe başladılar yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1 yıl
-
Guy ilanı iyice yakınlaştı arkadaşlar ama önce SGK yı getirmemiz lazım Cumartesi bir etkinlik yapalım sadece SGK için uygun mudur
-
@MrMikail Tesekkurler hocam
-
@kamu buldum hocam 3bin denmiş birde keşke doğru çıksa. 3 gün şok etkisinden çıkamazdık herhalde
-
3000 kisi nasil bir nimet olur hayal etmesi bile mukemmel
-
Benim görüşüm max 2000 guy olur . Mühim olan tek guy değil yanina vmy ve mhuy gelmesi . 500 vmy , 200-300 de mhuy gelse işte o zaman tercih şansımız da artar . Birde şu guy şehir tercih olayına bir çözüm bulsalar ne bilim 3 tercih hakkı tanınsa veya farklı çözümler insanların hakkı yenmez .
-
Facebook taki linki paylaşır mısınzı
-
@merasim34 Sayı 3000 konuşuluyorsa açıktan alım olmayabilir hocam gerçekten.
-
@MrMikail 2019 p48 82 sıralama 1650
-
@kamusaldenetci umarım Bakan beyin kullandığı eli kulağında ifadesi kurumiçi için değildir . Bunca zamandır her fırsatta sayın bakana soruldu guy umarım korktuğumuz çıkmaz ve bir yanlış anlaşılma olmaz
-
6915 siralamayla 73.81 puanla şansım var mı ? Yani hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ona göre kendimi hazırlayacağım ilan gelsede . O yüzden soruyorum arkadaşlar sisteme daha yeni dahil oldum .
-
@merasim34 https:// www. facebook. com/groups/KPSSAVEKURUMSINAVLARII/permalink/1562715327210385/
-
@kamusaldenetci bunları nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum. Bütçe görüşmelerinde dedi ya bakan ben iibf mezunuyum. Yüzümüz güldürecek alim yapacağız dedi ya hala niye bun olumsuz düşünceler.
-
SGK açıklanmazsa 75-76 puan altı üzülür maalesef
-