2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ShaCo hangi grup hocam
-
@keynes5 kpss a grubu hocam.
-
@urfaspor63 arkadası düzeltmek amacıyla yazdım. beyan benim beyanım değil. ne kadar dogrudur bilemem de yazmısım zaten ama anlasılan nafile...
-
@merasim34 yaşa takılacakları göz önünde bulundururlarsa anca. Bence adil olan da bu çünkü iki yıldır ilan gelmiyor bari bu sıkıntısı olanlara jest yapılsın. Herkes sevinsin
-
Arkadaslar ilan geldi mi
-
@samettin hayır.
-
Yaş konusu gerçekten problem. Burda yapacakları en güzel jest bir yönetmelik değişikliği ile 37 veya 38 e cekmeleri olur. Öte yandan bu ilanı uzun zamandır bütün camia bekliyor. Lakin şuan ortalıkta karıştı. Hali hazırda göç idaresinin 265 kişilik bir süreci var yine birkaç ay içinde 100 kişilik kaymakamlık mülakatları belli olacak diğer irili ufaklı mülakat aşamasına gelen ilanlarında hesaba katarsak SGK da ve istihdamda açıklandı onlarında dusersek bu ilan Nisan gibi gelirse kritik puanlı olan birçok kardeşimizin sınava girme olasılığı çok daha yükselecek. Öte yandan yaş sikintisi olan veya yüksek puanı olup bekleyen kardeşlerimiz ise ilanın haklı olarak biran evvel gelmesini bekliyor. Assagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu var anlaşılan. A grubu maalesef işte böyle paradokslar içeriyor içinde. Sınav şansınız çoğu zaman birilenin atanmasına veya boş yere sırf puanı yüksek diye basvurmamasina insafına kalıyor. Bu sıkıntıların giderilmesi için cidden sistemin revize edilmesi lazım bir bütün olarak. Misal kurumlar taban puanı belirleyecekler kaç katı su katı bu katı muhabbeti olmayacak. Örneğin taşra uzmanlıkları için ilgili puan türünden 75 almak sınava girmek için yeterli olmalı. Veya merkez uzmanlık için 80 puan almak yeterli olmalı. On basvurudan sonra gerekirse 100 lira 150 lirada sınav ücreti istersin böylece adaylar gereksiz başvuru yapmaz. 75 alan aday Ayşe'nin Fatma'nın Ali'nin Veli'nin insafına kalmaz. Puan kriterini karşıladım der listeye girermiyim girmezmiyim diye kivranmaz. Kurum sınavına ilan gelir gelmez oturup çalışmaya başlar.
-
@BrettonWoods, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bugün GUY için sayı onaylanmış. Çok yakında ilanı gelecekmiş. Dün iki güzel olay oldu. Sgk sonuçları açıkladı. İl göç 220 kişi alacak. Bir haftaya da 2000 GUY gelirse uzun zaman sonra İİBF BAYRAMI olacak. Sadece geçen yıldan fazla sadece bunu öğrenebildim. Umarım çok bekletmezler müjdeli haberi alırız
Bu gece gelsene, film izleriz
Bunca gencin, gençlik aşkı
Guy, sesimizi artık duy... -
18 Haziran 2018 de ilan gelmiş 18 agustosta sınav olmuş.
Bence 27 aralıkda ilan gelse Şubat 29 da sınav olması mantıklı.hem yaş için de kurtarır(evet Şubat 29 çekiyor:) -
@merasim34 29 cumartesi,sinav pazar mi oluyordu. Pazar ise, 1 Mart. Olur olur, o da olur umarım guy sarkmaz ve gelir...
-
@strtmn keşke
-
Arkadaslar cumaya kadar gelmezse pazartesi sali gelme ihtimali yokmu sizce
-
@LioN cok dogru hocam benim puanim 80 ama onden biraz adam azalsa cok cok iyi okur.sgkdan 350kisi gitti kaymakamliktir hazinedir vs onlarda belli olsa bir 300 kisi de oyle gidecek.puanlar ve kurum sinavi puanlari cok etkilenecek bir cok kisinin yuzu guler.2 yildir asiri bir yigilma var cunku hic erime olmadi.hepsi aksi gibi sene sonu ilan verdi
-
@merasim34 45 gun sonra sinav olmuyor mu? Simdi gelse 10 subatta sinav olur
-
arkadaşlae il goçgeldi simdi subatt
a sinav guy da gelse simdi hangisine calisacagiz ikisindeki konular farkli oluyor ikiye boluncek millet -
2018 de ilanla sınav arasında 2 ay var, 2017 de ilanla sınav arasında 45 gün var. İnşallah bu yıl da arada 2 ay olur hatta 2.5 olsa da olur
-
@sonunageldim asgari 45 gün olmak zorunda
-
2019 da girenlerin puanı daha düşük ama sıralaması puana göre daha iyi bu dezavantaj nasıl olacak ilan gelirse bu haksızlık değil mi
-
@Su28A 2019 da giren sayısı yarı yarıya azalmıştı sanırım ondan puan sıralama orantısızlığı.
-
Sevgili arkadaşlar biliyorum insan düşünmeden edemiyor ama bazı şeyleri ince düşünmek mantıklı değil nasip diye bir şey var. Eğer ki nasibimizde varsa olur bizim yapmamız gereken olası kurum sınavını kazanacak düzeyde olmak.