2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Quesnay belkide öncede gelebilir hocam bakanın imzası gerek şuan sadece ilan hazır
-
Zaten ilkbaharda sinav olmasi icin ocak en kotu subat basinda ilan gelmesi lazim. Eger 1500 alti gelirse iller olagan durumdan daha yuksek kapatir bence
-
@adanali01 hocam sayı kaç ocak ayında gelir mi acaba gercekten cok sabrettik gelsin artık tukendik
-
Sayı çok önemli gerçekten
-
@Su28A 2020 kaymakamlık sınavı başlığında birisi büyük bir Guy alımı olacağı duyumunu 11 gün önce söylemiş ve sayı olarakta en az 3000 rakamını telafuz etmiş ve alımın 2 parti şeklinde olacağını bildirmiş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
-
@Don-Pablo Valla bende 3 bin duydum ama bölüp bölmeyeceklerini bilmiyorum.
-
@mbguy keşke bölmeseler bunca sene bekledik 3000 i hakediyoruz bence
-
@adanali01 sağol be kardeş
-
Arkadaşlar bana lütfen bilen biri yardım etsin ben şuan askerlik yonunden bakaya durumdayım guy ilanı gelirse bakaya durumdayken sınava başvuru yapabilirmiyim ve sınava bakaya haldeyken girebilirmiyim?
-
@mbguy bide şu var ama bölümlere ayırıp alım yapmaları içim sürecide hızlı ilerletmeleri lazım
-
@frank askerde her şeyi yapabilirsin kardeşim. Kim ne derse inanma. Ben geçen sene eylülde terhis oldum kpss yede girdim kurumada mülakata da. Elendim orası ayrı ama komutanlara sınav giriş belgesini göstermen yeterli. Çarşı izninde internetten alırsın çıktıyı bölük komutanına gösterdinmi seve seve gönderiyorlar.
-
@Quesnay kardeşim sen beni yanlış anladım galiba ben asker değilim şuan asker kacagiyim yani bakaya yim bu şekildeyken sınava başvuru yapabilirmiyim ve sınava girebilirmiyim lütfen bu konuda yardımcı olun
-
@tozkok bana kalsa hiç bölmeden alsalar bin kat daha iyi. Dediğim gibi 3 bin duydum ama bölme olayını hiç duymadım. Ha bir ihtimal de şu güvenlik soruşturmasının kalkacak olması süreçleri hızlandıracak, bu yüzden bölebilirler diye düşünürüm. Ama bölmezler inşallah.
-
@rabia89 vala hocam o konuda bilgim yok olursa zaten yazarım
-
@frank girersin.
-
@adanali01 hocam yine de verdiğiniz bu güzel bilgi haber için teşekkür ederiz
-
@Su28A ne demek hocam hepimiz icin hayirlisi olur insallh
-
@mbguy aslında bölünse daha iyi olabilir. Eğer 2018deki alımda bölmüş olsalar ve 2. Alım 2018 sonu yada 2019 başında gelseydi 2018 kpssliler bu kadar mağdur olmaz kan ağlamazlardı. Ancak tabiki sürecin kısaltılması gerekmekte, 1 yıl sürerse işe başlaması bölmek saçmalık olur.
-
Arkadaşlar olası bir ilanda taban puanlar 80 nin üstüne çıkar mı sizce ? 80,3 puanım var .
-
@Quesnay eminmisin kardeşim bu konuda tam olarak emin olmak istiyorum guy a daha önce hiç başvurmadım başvuru heralde online olarak yapılıyordur başvuruda askerlik durum belgesi istemiyorlar mı?