2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama bu kitap önerileri vs heralde 2020 kpss için zira guy un esamesi bile yokken bilmiyorum biraz kendimizi kandırmaca oluyo gibi
-
@scofieldmustafa özgün hocam kurum sınavları için
-
@swezy sizde haklısınız ancak evde oturarak birşeye varılmıyor enazndan günde bir iki soru bakalım
-
@swezy hocam dikkat ettim hep olumsuzunuz. Bırakın adam kitap sorsun deneme sorsun. Olumsuzluklar hep var zaten siz yazınca bisey olmuyor.
-
@izzo burası kitap-soru sorma sayfası değil yalnız insanlar duyum için sınav ne zaman gelir diye giriyor bu sayfaya kitap yorumları önerileri için pek çok sayfa var
-
@gozde41 çıkmış deseniz konsensus diyecektim fakat özgünler o kadar kötü ki tavsiye verebilecek bi kaynak bilmiyorum hocam
-
ya kitap yazacak duruma gelmişiz resmen daha ne kitabı alıyorsunuz, hepimizde her dersten en azından 2 tane kaynak vardır kesin, artık şu kitaplara para dökmeyin abi
-
@abdulbakitr evet yeni bi kitap almak içimden gelmiyor benimde
-
Bugün guy ilanı gelse 31 ocakta sınav olsa 15 şubatta açıklansa nisanda mülakat olsa mülakat ağustosta açıklansa.hayat bayram olsa yinede 2020 KPSS gözükür
-
@izzo ben olumsuz değilim aslında olumsuz olmam için Bi çok sebep var gerçekçi bakıyorum sadece 2018 den beri sürecin içinde olan biriyim bu kadar olumlu bakacak bir ortam yok malesef kimse kimseyi kandırmasın da yapacak bişeyler arayalım
-
@merasim34 öyle maalesef ilan bugün gelse zaten seneye bu zamanlar anca işbaşı yapacaz geciktikce isbasi uzuyor
-
Bakiyorumda sadece olumsuz yazan ben değilmişim.Millet 2020 kpssye girecegini sonunda benden önce bu sayfaya yazdı.
-
İlan geldi de "hay Allah yeni kpss ye başvurmak zorunda kaldık" diyeceğiz. Ben size dedim eee ööö
İlan-sinav-mulakat silsilesi ortada, tahmin etmesi çok zor olmasa gerek. He basvururuz ne yapalım, bizi bu duruma itenler utansın. Yeter ki ilan gelsin! -
O atama Bi şekilde olacak ama öyle ama böyle evet hakkımız yeniyor evet mağdur ediliyoruz işte sırf bunun için bile daha çok asılmamız bu mağduriyeti heryerde dile getirmemiz lazım. Arkadaşlar artık boş muhabetleri bırakıp bişeyler yapalım lütfen önerisi olan yazsın.
-
@swezy hocam ben daha öncede söyledim fatih portakala fox tv ye mektup etkinliği yada email etkinliği yapalım dedim kimse destek olmadı hala aynı şeyi söylüyorum denemekten 'ne zarar gelir etkinlik grubundaki arkadaşlara söylüyorum organize edin bizide şu etkinliği yapalım
-
@posseder özel sektör muhasebe alanında çalışıyorum. Ancak o kadar kaygan zemin ki. 40 yıl sırtında taşırsın bir kere indir senden kötüsü yok. Sonra gelsin mobbingler... kaç yıllık emeğin heba olsun...
-
arkadaşlar hepiniz haklısınız, durum vahim ama bana kalırsa "ilan mı var sanki! dersi bırakın, pollyanna olmayın" tavırları da aşırıya kaçıyor. ben mesela elimden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyorum ama burdaki karamsar görüşleri okudukça da bir ihtimale karşı devam ettirmem gereken dersi de tamamen bırakıyorum. kpss'den beri 1 dersi bile tam tekrar edip bitiremedim bu psikoloji yüzünden. ciddi manada hiç çalışmadım yani. dün katipliği kazandığımı öğrendim ama içim çok buruk. hayal ettiğim bu değildi sonuçta. şimdi çalışmaya da başlayacağım, hiç zamanım kalmayacak. aylardır karamsarlığa kapılıp çalışmadığıma pişmanım. 3 yıldır emek verdiğim halde beklediğim o guy ilanı geldiğinde bir şey yapamamaktan korkuyorum.
eninde sonunda gelecek o ilan. lütfen derslerden konuşanlara karşı çıkmayın, umutlarımız gerçekçi olmasa da yeşillenmiş halde dursun ki guy ilanı geldiğinde far görmüş tavşan gibi kalmayalım. 45 günde hiçbir şey yetişmez. habire kitap çekilişlerine katılıp bir tweet bile atmayanlar da aşırı, karamsar olanlar da aşırı. sorunu kökten çözmeye çalışırken bir yandan da pozitif olmak çok zor olmamalı. -
Bir de şu var ilan geldi Allah korusun kurumda ya da mülakatta elendin diyelim . Bir 2 sene daha bekle ki ilan gelsin KORKUNÇ
-
@mathilda ayynen öyle
-
@mathilda bu korku sanırım hepimizde vardır umarım en az 2000 kişilik bir alım olur ki hakeden çoğu kişi kazanıp verdiği bu emeller boşuna gitmez .