2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar Twitter’da gördüm sayın bakan yarın Kayseri ve Nevşehir’de olacakmış . İmkanı olan varsa guy u tekrar sormak için güzel bir fırsat .
-
@mathilda twitterda nerde yazıyor hocam
-
Arkadaşlar ben her türlü etkinliğe varım ne derseniz yapalım mektup olur TV kanalı olur ya yeter ki yapalım bişeyler ben çok ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım hatta geçen yıl bakan beyin çıktığı programları arıyorduk soru yöneltmek için ama sormuyordu spiker
-
Sizce tahmini olarak soruyorum ilan ne zaman gelir ?? Yani hiç ömür boyu gelmicek değildir hani demi
-
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yarın saat 10.00'da Kayseri, 15.30'da Nevşehir'de iş dünyası ile bir araya gelecek.
Bu illerde bulunan arkadaşlar alımlar hakkında bilgi almaya çalışmalı. -
@eomer Kayseri’de vergi dairelerine uğrayacakmış, bugün ofiste söylüyorlardı. Ne yapıp ne edip izin almaya çalışacağım ve vergi dairesinde soluk alacağım.
-
@mbguy Müjdeli haberler alırsınız inşallah.
-
Bende kayseride guy olan bir arkadaşa yazdım. Bakana sorabilir misiniz diye dönüş yapmadı daha ama inşallah insafa gelir sorar
-
Bi adana ya gelmiyor ki.
-
@mbguy hocam müjdeli haberlerinizi bekliyoruz yarın
-
Arkadaşlar sözleşmeli infaz koruma memuru(ikm) olarak işe başlasam daha sonra guy olabiliyor muyuz?meslekler arası geçiş nasıl oluyor,bir sorun olur mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim 2 senedir bekliyoruz ilan gelmiyor...
-
gerçekten bakana ulaşmak için çabalayan dostlar minnettarız
-
@Ayhan-ışık Hocam onun yerine gelir idaresine sözleşmeli mözleşmeli bi kapak atın.
Sonra kadro alırsınız.
Kadro aldıktan sonra bi de twitter hesabı patlatın Amir Toçer diye.
Kurum içi sınavı falan gelir Gelir Uzmanı Üstadi Azam falan olursunuz kısa yoldan -
@dderya hocam bizzat yaşadım ben ilan gelince yaparım diyordum guy için ama öyle olmadı adam gibi çalışamayıp zaman kalmayınca sorulara bakmaya çalışıyorsun ve 3-5 soruyla gitmişti sınav ellerimden,daha kötüsü olmadımı oda oldu DGUY gibi güzel bi sınavıda aynı şekilde kaybetmiştim elimden geldiğince çalışmaya çalışmıştım halihazırda memurum bende,bi yerde çalışıpta A grubunu kazanmak cidden zor ama yapan varmıdır vardır elbet.İyi özetlemişsiniz onun için devamlı hazır olmak iyidir arkadaşlar biz düştük siz düşmeyin kpss ye çalışın guy gelirse ne ala gelmezse sınavdan yüksek almaya bakın
-
@balans-etkisi dguy genelde kacla kapatiyor ilan gelirse kacla kapatir
-
@çölkaplanı dguy gelmez hocam artık.Gecen yıl bir sanstı.Bak ama mhuy vmy guy bunlardan birinin gelme olasiligi yüksek ama dguy gecen yil 78le kapatti
-
@çölkaplanı hocam 83-84 bandında kapatmıştı fakat dguy sorularında çeldirici şıklar çok güçlü oluyor,guya göre soruları bi iki tık daha sağlam dguy için cidden iyi çalışmak gerekir bi daha gelirmi ilanı bilmiyorum
-
@çölkaplanı pardon hocam 78le kapatmıştı aklımda 83-84 kalmış:)ama 80 aşşağısı bi sınavda kurtarması için sınavın zor olması gerekir
-
Anladim hocam .78 mi 83 mu hangisi ile kapatti. Bari mhuy falan gelse vmy ..
-
@balans-etkisi hocam neden bi daha gelmez diyorsunuz