28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Gy 24
Hukuk 20
İktisat 27
Muhasebe 23 doğrum varİngilizcede baraj altıyım. Uzman yardımcılığına çağrılma olasılığım var mı arkadaşlar?
-
@ichbin1berliner anladım hocam teşekkürler
-
@zede 65 barajı genel yetenekte vardı hocam. İngilizcede 70ti. İngilizce hariç diğer derslerin ortalaması da 50 ve üstü olması gerekiyordu. Sizin sadece genel yetenek mi başarısız
-
Arkadaşlar adres olayı çok muallak kaldı bende. Sınava başvururken başka adres yazmıştım. İkametim Ankara. Sonra aklıma kariyer.vakifbank sistemi geldi. Çok önceden oluşturmuştum orada CV mi. Oradaki adresime baktım Ankara olarak geçiyor. Acaba hangisini dikkate alacaklar. Kafamda deli sorular.
-
@atlas07 güzel puan almissiniz tabi ki olur
-
Gy - 26
İng - 22
Hukuk - 18
İktisat - 28
Muhasebe - 26Ort puan: 61,25. Ankara. Sadece İngilizce'den başarısız olmuşum herhalde müfettişlik için.
-
@atlas07 tebrikler hocam hangi il
-
@atlas07, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar ortalama puanım 72,5. Kontrolörlük için şansım olabilir mi ?
Hangi il yazmıştinız hocam
-
@f-hayek evet malesef
-
@jamiryoo Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İngilizce ve genel yetenekte birer soruyla baraja takılmışım. Bunu öğrenmek de can sıkmadı değil..
-
@seymaa Hocam teşekkür ederim. Ankara yazmıştım.
-
@hmnhpsi123 sistemi değiştirmiş olabilirler
-
@muhalba Ankara'ydı hocam.
-
@atlas07 sağlık olsun bende vakıf katılım da yedeğ e kaldım
-
@jamiryoo Tebrikler hocam. Umarım eninde sonunda emeklerimizin karşılığını alabiliriz.
-
@zede 1 soruyla geçememek çok kötü umarım uzmanlığa ya da kontrolörlüğe çağırırlar. Genel puanınız kaçtı hocam
-
@beyzaa İstanbul'da ablam var canım ikametimi orası yapicam gidip
-
@jamiryoo olabilir hocam ortalama puan durumu basarili yazıyor geçen yıl ortalama puan.diye bisey yok çünkü
-
53,75 istanbul için şans olur mu ki en azından mülakatlara
-
arkadaşlar genel bir değerlendirme yaparsak istanbul için kaç puandan sonrasını ararlar sizce ?