28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@maliyeciniss hocam uzmanlık için İngilizce hariç diğer testlerin ortalama puanına göre değerlendiriliyorsunuz. Yani baraj altı olup olmamanın önemi yok genel puanınız önemli olan. Bence aranırsınız 65 le.
-
@westworld hocam o sanırım facede yazmış müfettişlik için aranmış müfettişliği kazandığını bilmiyormuş o yüzden öyle yazmış
-
@ichbin1berliner hocam gecen yıl ders ders başarılı basarısız demişler son durum son puan var başarılı basarısız yazıyor ancak ortalama durum gibi bir ibare yok eminim
-
@marsiyal hocam gk baraj altı olanlar da çağrılır mı?
-
@ozge17 gk baraj altı olanlar da çağrılır mı?
-
Arkadaşlar hepinize tebrikler. Yolunuz açık olsun. Biz başka bahara artık
-
@sandviçyiyenadam bence hocam genel puan önemli
-
@insallaholacak ortalama başarılı son durum başarısız. Benimde o şekilde aynen.
-
@maxminuz evet hocam başarılı. Fakat baraj başarısız
-
Gk gy 16
Ingilizce 7
Hukuk 28
Iktisat29
Maliye28
Ortalama 63 sizce olurmu -
@dupuit25 benim de aynı puan gy den baraj altı kalmışım sizin gibi. inşallah çağrırlar.
-
Arkadaşlar merhaba İngilizce hariç bir dersten de baraj altında kalmış olabilirsiniz bunun hiçbir önemi yok. Geçen sene olan şuydu İngilizce hariç diğer derslerden barajı geçenler ve bir dersten daha baraj altı kalanlar veya İngilizceyi geçip bir dersten baraj altı kalanlar mülakata çağrıldı burada da geçen seneden duyduğumuz tecrübe ettiğimiz durum şuydu 50-65 arası İstanbul olarak adresini yazmış veya istanbulda bir üniversitede okumuş arkadaşlar mülakata kesinlikle çağrıldı. +65 olup da belirli başka kriterlere göre de başka şehirlerden de arkadaşlar çağrıldı. Burada da örneğin work and travel yapmış Erasmus yapmış YDS’si olan veya sınavdan iyi İngilizce neti yapmış arkadaşlar daha çok dış operasyonlarda görevlendirildi. Bankacılık sadece pazarlamadan oluşmayan bir süreç. Şube haricinde Hazine, pazarlama, tahsis, dış operasyonlar, muhasebe, izleme, takip, risk ve tasfiye, raporlama gibi alanları var ve bunlar şöyle ayrılıyor bireysel, ticari, yerel, kobi bu sebepten bu süreçten Sonra mülakata çağırılacak arkadaşlar bu alanları araştırıp ona göre mülakatta dile getirsinler çünkğ mülakatta Ne istediğini bilen arkadaşlar istedikleri birimlerde işe başladılar. Burada görüyorum okuyorum çok fazla saçma bilgi kirliliği var geçen sene de böyleydi doğru şekilde kendiniz için aksiyon alın. Sakin kalın ve çalışmaya devam edin mülakat iki aşamalı olup grup mülakatı ve normal bir mülakat olur diye düşünüyorum. Grup mülakatı daha çok hal hareket ve iletişim seviyenizi ölçmek için diğer mülakat ise alan sorusu da sorulsa da genel olarak sohbet havasında geçer hepinize başarılar. Umarım istediğiniz olur.
-
@keynesinabv ve genel puan daha önemli tek tek ders bazında bakmayın.
-
geçen yıl sadece ingilizce barajını geçememiştim ve 58,125 puan almıştım ama çağırılmadım.
bu sene gy barajı yükseltildiği için 23 doğruyla baraj altında kaldım. ingilizceden de barajın altında kaldım.
genel puanım bu sene 54,375.
geçen sene çağırılmayıp bu sene çağırılmak daha düşük ihtimal gibi ama nasip bakalım.
herkes için hayırlısı olsun -
@keynesinabv ücretler ve çalışma şartlarıyla ilgili net bilginiz var mı hocam?
-
@economister hocam geçen sene ikamet nereydi
-
@fatos, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@economister hocam geçen sene ikamet nereydi
Aydın hocam
-
ANkara için 65 üstü alan kaç kişi var?puanım 65 çağrılma ihtimalimiz olabilir mi
-
@quesnay muğla için çağırılma ihtimali var mıdır acaba hocam sizin ikamet adresi neresi peki?
-
@marsiyal ortalama 4500-5000 oluyor zamlarla birlikte