28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Anladığım kadarıyla herkes İstanbul için ya ikamet aldırmış ya da adresine İstanbul yazmış, ilgi büyük İstanbula puanlar yüksek kapatabilir bu sene bence, İstanbul da sürprizlerle karşılaşabiliriz.
-
@keynesinabv ikametinizi değiştirmenize gerek yok. Halanla amcamla teyzenle yaşıyor da olabilirsin x şehrindedir ama ikametin mülakatta bunu demeniz yeterli olur
-
@marsiyal teşekkürker hocam inşallah hayırlısı hepimiz hakkinda
-
@keynesinabv Hocam grup mülakatında adaylara bir konu verip o konuda tartışmaları mı isteniyor ortalama kaç aday beraber mülakata giriyor bilginiz var mı?
-
@f-hayek 8-10 kişi girer evet konu verilir veya ortaklaşa bir şey yapmanızı isterler
-
Gy 27
Hukuk 9
İktisat 15
Muhasebe 15
41,25 bu müfettişlik sınavı için puanımAma diğer alımları için ortalama (gy+alan)/2 diye duydum eğer öyleyse puanım 50 oluyor şansım var mı sizce ?
-
@keynesinabv hocam o kadar var mi gercekten?Aglayan kesim niye boyle yapiyor o zmn?Surekli kotuleyenler var..normal bir a grubu memurluktan daha iyi o zmn...
-
Ingilizce: 31
Genel yetenek : 22
Ekonomi: 28
Muhasebe :23
Hukuk : 22Ikamet: Ankara
Ortalama:59 küsür
Gercekten yazik bana. -
Arkadaslar istanbul icin 50 ustunu mu uzmanliga cagirirlar sizce
-
Mersin veya adanadan giren var mı sınava?
-
geçen senenin puanlarını kontrol ettiğimde puanlar bu sene biraz daha düşük görünüyor, eğer ihtiyaç geçen seneki gibiyse daha düşük puanlarla alımlar görebiliriz.
-
Anadolu da ihtiyaç olmaz mı sizce
-
@eray0791, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Gy 27
Hukuk 9
İktisat 15
Muhasebe 15
41,25 bu müfettişlik sınavı için puanımAma diğer alımları için ortalama (gy+alan)/2 diye duydum eğer öyleyse puanım 50 oluyor şansım var mı sizce ?
Puanınızı nasıl 50 bulabildiniz öyle hocam
-
@muhalba (27 + 13) /2 :20 yapıyor buda 20*2,5puan = 50puan
13 alan ortalması bu arada (15+15+9)/3 -
@eray0791 puanlamanız yanlış hocam (alan+gy)x0.625 ile puaniniz bulunuyor
-
Gaziantep var mı?
-
@keynesinabv üstad uzmanlık için aramaya ne zaman başlarlar?
-
Geçen sene ne zaman aramaya başladılar
-
@emilsax bu müf. hesaplaması diğer alımlar için gy önemini duydum
bunun içinde alanın kendi içinde aritmatik ortalması, sonra bu ortalama ile gy aritmatik ortalaması; sonra 40 soru üzerinde 100 puan hesaplaması yaptığında her sorunun puan değeri 2,5puan -
Arkadaşlar benim ikamet Kocaeli
Gy 19
İngilizce 28
İktisat 27
Hukuk 29
Muhasebe 21
Ortalama puan 60
Şansım olur mu?uzmanlık ve iç kontrolör için