28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sinavparambitti hocam affınıza sığınarak sormak istiyorum uzmanlık mülakatına çağırılmak için ne gibi bir alan performansı göstermek gerekir ? Yani sadece İktisat hukuk ve seçmeli derslerden herhangi biri (muhasebe/maliye) ne gibi bir başarıdan söz ediyoruz ? Şimdiden teşekkürler
-
@takkurt bu kadar kibar olmanıza gerek yok rahatlıkla sorabilirsiniz. Sınav başvurusunda ikametinizi Ankara gösterirseniz maalesefki çok iyi yapmanız lazım,Kurum Ankara için çok fazla uzman yardımcısı almıyor sebebi ise daha tecrübeli elemanları başka şehirlerden Ankara'ya kaydırmaları.Ankara için 40 alan sorusundan en az 30 ar tane yapılmalı diğer iller için geçen sene 24 er tane yeterli oldu. Ama aynı anda 2 alan dersinden barajın altında kalmayhın yani 20 altında doğru yapmayın. İkametinizi mümkünse eğer İstanbul gibi şehirler gösterin,Ankara her zaman çok yüksek kapatıyor ve alım en az Ankara'da.Başka şehirse 24 er doğru yeter ama siz yinede daha fazla yapmaya çalısın çünkü her geçen gün mezun sayısı artıyor.
-
@sinavparambitti teşekkür ederim hocam
-
@sinavparambitti oncelikle yonlendirmeniz icin tesekkurler ben hic hafife almiyorum hatta kurtlar sofrasi olarak goruyorum bu ilanlar gelmezken ozellikle istanbulda oturan bi cok arkadasimiz bu sinava girecek isterse kpss de siralamasi ilk 1000 lerde olsun bende 2500 lerdeyim ama el mahkum hatta beni kurtarsinda neresi olursa olsun diyorum artik kpss ye nasil calisiyorsam ayni oyle calisiyorum kitaplar notlar vs yeterli olur degil mi
-
istanbul seçmek ile ankara dışındı diğer illerden birini seçmek arasında fark olur mu acaba uzmanlık için hocam @sinavparambitti
-
Arkadaşlar sınava mühendislik ve bilgisayar 1 alanlarından girecem. Bu konuda bilgi verir misiniz? Matematik ve fizik ygs konularını mı kapsıyor, yoksa mat 2 fizik 2 gibi ağır konular da dahil mi ? Onun dışında bilgisayar alan sınavının zorluk derecesi nedir?
Bir de kaynak önerisinde bulunabilir misiniz? Genel yetenek, ingilizce ve diğer alanlar için nerelerden çalışmak lazım?
-
@sinavparambitti verdiginiz bilgiler icin teşekkürler, peki ikamet secimi icin o sehre ikametgah aldirmaya gerek var mi ? Yaşamadığımız bir şehri de gosterebilir miyiz
-
internet üzerinden para yatırılıyor mu arkadaşlar
-
@xxx kpss notları yeterli olur. Başarılar ...
-
@modigliani-0 Ankara dışında hemen hemen illerin puanı birbirine yakın oluyor .Ankara çok yüksek puanla kapatıyor.
-
@elitnur ikamet aldırmaya gerek yoktur.Ancak kazandığınız taktirde o şehirde uzman yardımcısı olacaksınız.
-
@tolga80 hayır bankaya giderek ya da bankamatikten kartsız işlemler ile.
-
Beyler parayı yatırdıktan sonra başka işlem yapıyor muyuz? Nette problem var bakamıyorum çok o yüzden soruyorum
-
Ve de birşey soracağım İngilizcem yeterli değil sizce uzman yardımcılığına kaydırırlar mı alan konularını yeterli yapanları?
-
arkadaşlar vakıf sınavına girip uzmanlık yada memurluk için çagırılan arkadaşlar varsa aramızda netlerini ve ikamet illerini paylaşabilirler mi birde uzmanlık ve memurluk için cagrılmada bölüm farkı gözetiliyor mu
-
@ozge17 geçen sene İstanbul da yetenekten 26, hukuk 27, iktisat 28, maliye 25 yaptım. 11 ingilizce yapmıstım uzmanlık mülakatına çağırıldım
-
@mehmetkvl hocam sinava basvuru yapacaksiniz.
-
Başvuru yapanlara bir soru sormak istiyorum. Sisteme nasıl bir fotoğraf yüklediniz ? Vesikalık fotoğrafı tarayıp mı yüklediniz yoksa telefon ile çekilmiş bir fotoğraf mı yüklediniz ?
-
@haldun sınav kpss ayarı mı hocam sizce yoksa bir kaç tık üstü mü alan ve gk gy için? Bu arada olumludur umarım mülakat
-
@celebrimbor il goc icin basvuru yaparken cekildigim vesikalik fotomu maille attirmistim ordan boyutunu kucultup yukledim