28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
bu sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu ?
-
@f-hayek 4 gibi cıkma ihtimalimiz olmaz mi acaba askerim de carsı iznim de son giriş 4.30 sıkıntı olacak benim icin.
-
@okahraman07 2. oturum 14.00'da başlıyor ve 160dk. Yani en geç 16.40'ta çıkılmış olunacak. Sınavdan çıkış saatleri ile ilgili bilgi verilmediği için ne desek yanlış olur fakat diğer sınavlarda sınavın belirli bir süresi ile son 15dksına kadar çıkma imkanı oluyor. Bu sınavda da ya öyle bir şey olur ya da belirli bir süre belirtilmediği için sınavı bitiren çıkabilir gibi bir uygulama olacaktır diye tahmin ediyorum.
-
@suigeneris1876 aynen hocam hallettim sağolasın
-
@okahraman07 Şimdi yanlış bilgi verip ümitlendirmek istemiyorum ama geçen sene de hem vakıfbank hem de Halkbank sınavına girdim ikisinden birinde istediğin zaman çıkış vardı ama hangisi hatırlamıyorum ama bu saat olayını çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ki telefonda giriş bile serbest
-
@longtermjobless çıkan sorular ales mantığıyla ama şunu diyim kac tane üçgen vardir kac tane kare vardir sorularina kesin bakin gecen sene ilk iki soru öyleydi
-
@sinavparambitti tamamdır hocam teşekkürler
-
Bu sefer ol be vicdansız sınav şu ingilizceden barajı bu sefer aşalım da gönlümüz şenlensin yaw Herkesin gönlüne göre olsun umarım güzel sonuçlar alırız
-
Uzmanlık için puan hesaplaması sadece alan mı yoksa gy de dahil mi?
-
Gecen sene kaç uzman yardımcısi aldılar acaba.
-
Ankara da ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi çıktı bana. Yani herkes aynı yerde sınava girmiyor değil mi kimisi lisede sanırım
-
@marsiyal, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Uzmanlık için puan hesaplaması sadece alan mı yoksa gy de dahil mi?
Bu konuda bilen biri aydınlatabilir mi arkadaşlar ? Şimdiden teşekkürler ️
-
@akalender154 Evet bana da ortaokul çıktı
-
Bu banka muhasebesi çok zor be. İnşallah çok soru sormazlar ordan. Normal muhasebeyle alakası yok.
-
@takkurt dahil, hesaplama yöntemi aynı.
-
@zelihacag hocam peki uzmanlık için gy baraj var mı?
-
@rintintin var hocam 27 doğru ve üstü
-
@north-remembers uzmanlık icin herhangi bir sınır yok Gyden dusuk yaparsın alandan iyi yaparsın yine cagirabilirler bundan emin biri olarak söylüyorum
-
@ryan sanırım çağrılmış biri olarak konuştunuz hocam
-
@north-remembers 40 soruda mı 27 doğru hocam ?