28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sinavparambitti hocam ekonomik kriz devlet kurumlarında alımı azaltabilir evet ama bankalar krizden sandığınız kadar çok etkilenmez hatta lehine bile olabilir yükselen faizler vs.den dolayı. Bu yüzden bu şekilde herkesin telefon beklediği bir süreçte olumsuz teorilerle can sıkmayalım. Belli sayıda alım yapacaklar bu aşikar. Araya giren bayram vs süreci geciktirdi yüksek ihtimalle
-
@blacklist Hayır öyle bir şey olmuyor .
-
@marsiyal boş yapma kimsenin umudunu kırdığım yok yazdıklarımı okursan görürsün sadece insanları bir şeylerin olabilme ihtimalini hatırlatıyorum kaldı ki sen kimsinki bana başlığı bırak dersin.Bu arada geçen sene olduğu gibi bu senede uzmanlık teklifini kabul etmeyeceğim rahat olabilirsin.Ortalama genel puanım : 75.625 sizin gibiler anca hayal kurar ben ise sizin hayallerinizi çoktan yaşamış yeni hayaller peşinde olurum hadi ikile!
-
@fth-00 almayacaklar diye birşey demedim, kesinlikle aranan olacaktır lakin kendi kendizine karamsarlık bulupta milleti umut kırma ile suçlamayın ekonomik kriz her yeri vurur devlet özel farketmez kaldıki vakıfbank yarı kamu bankası tamamen özel değil!Yönetim kurulu başkanına atanan yeni isimde belli sonuçta.
-
@sinavparambitti ne kadar çirkin bir uslubunuz var , çok talihsiz cümleler olmus sizin adınıza
-
bu hafta insan kaynakları ile görüşen, veya duyum alan var mı?
-
@westworld HERKESE HAKKETTİĞİNİ YAZIYORUM.KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM!
-
@fth-00 Halkbankasında sakin olan şubelerde banko sayısını bire düşürdüler duymadınız sanırım . İnşallah çok alım yapar Vakıfbankası umudumuzu o yönde tutalım yine de
-
@sinavparambitti sadece güldüm yazdıklarına kendini soktuğun duruma bak yazık.
-
@westworld oyuncağı elinden alınan küçük çocuklar gibi ağlamış
-
@sinavparambitti yanlis bir uslup , kiniyorum , basarili olmak o puani alms olmak degildir bence , bu kibirini fark edilirse mulakatta puanin bi ise yaramaz .
-
@fth-00 benim de gorusum alim yapacaklarindan yana hatta en son ekonomik programlarda kamu bankalarinin sermaye yapilarinin guclendirilecegi soylendi
-
Bazı insanlara kalsa bu yıl müfettiş yrd sınavı da olmayacaktı. Moral bozmaya gerek yok. Bu yıl da uzman yrd. ve iç kontrolor yrd alımları olacaktır inşallah. Bekleyip görelim.
-
@sinavparambitti evet sakin kalmak zor , gerçekten yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz umarım Herşey herkes için güzel bir şekilde biter
-
@blueberry Hocam lütfen ama sizde ki de sorumu aaaaa burda ki bazı arkadaşların amacı ya mod düşürmek ya kavga etmek ya ukalalık etmek aaaaaa lütfen duyum alanmış İk yı arayanmış burası yeri mi
-
@sinavparambitti ''sizin gibiler '' dediğin için üzerime alindim , rahatsız oldum
Fark ettiğim kadarıyla bu arkadaş çoğu sınava giren ve çok yüksek puanlar alan , muhtemelen işi hala nihayete erdirememis ve nicki sınavparambitti olan bir arkadaş -
Alım şüphesiz olacak onemli olan İİBF burdan alacağı pay banka mühendis de alabilir ya da bu yıl alacaklarının cogunu gişe ye de alabilir mufettis yrd mulakatina cagrilan cok kisi var onlara uzmab yrd vs teklif yapilirsa zaten baya kisi alinmis oluyo bilemiyoruz temennimiz uzman Yrd daha çok alınması bekliyoruz bayramdan sonra netleşir
-
@atanacakgiller hocam gereksiz tartışmalara girmemeyi tercih ediyorum ben. görmemezlikten gelin sizde.
-
Küçük bir hatırlatma vakifbank in 948 şubesi var guy duy vs olan teklifi kabul etmeyecek olanlar şahsi olarak tanıdığım insanlarda kabul etmeyecek
-
@ozge17 vakıfta uzman olup kazananlarda var onlarda istifa edecek