28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ozge17 vakıfbank aslında guy'dan daha iyi. sadece 657'ye tabi değil. bunu net olarak biliyorum.
-
@marsiyal evet hocam birde o faktör var hayırlısı artık hocam herkesin gönlünden geçen istediği yere gelsin artık yapıcamızı yaptık gerisi nasip birazda
-
düzenlenmiştir.
-
arkadaşlar ikili sataşmalara devam etmeyin, lüzumsuz yere engellemek zorunda kalmayalım.
-
@sinavparambitti hocam bu nasıl üslûp böyle küçümseyerek bakmanız çok onur kırıcı yazık gerçekten.......
-
@north-remembers adamın yazdığını okudamadan yorum yapma.
-
düzenlenmiştir.
-
@sinavparambitti madem insanların kıskanacağı bir işin var neden 2 senedir ısrarla deniyorsun müfettişliği ? Ha bide neden seni kıskansın insanlar şurda bişeyler paylaşıyor neden işin gücün varsa forumda takılıyorsun milleti geriyorsun ?
-
@sinavparambitti basarini bu sekilde dile getirmenin yanls oldgnu dusunuyrm , bazilarnin beyni sadece derse calisirmis insanliktan kalp kirmak yoksun olurlar is sen onlardansn sanrm asiri derecede snrimi bozdun nas bi egon var sen egonla yarismissin bnce ondan bi isin var
-
..........
-
@dhdbsjdb bence derse de çalışmıyor yalan söyledikleri gerçek olsa bu başlıkta işi ne
-
@sinavparambitti sizin adınıza çok üzüldüm hayatınızda aldığınız o 75 puanın kişiliğinize katacağı hiçbir artısı yok. Uzmanlık teklifini kabul etmeyeceksiniz madem bu grupta o çirkin yazılarınızı görmemize de gerek yok diye düşünüyorum.
-
Bankanın 7 genel müdür yardımcısı değişti genel müdürü değişti yeni genel müdürler yeni başkanlar seçti bunlar yeni müdür seçecek o sebepten insan Kaynakları durumu yavaştan alıyormuş. Ama merak etmeyin alım olacak sadece bu başkanlar olmadan nasıl mülakatlar olacaktı en basit örneğiyle buralarda sular bayram sonu durulur ve en geç tahminimce Haziran 15te aramalar başlar.
-
@keynesinabv hocam 7 genel müdür yardımcısından emin misiniz acaba. 1 tanesi genel müdür oldu diye biliyorum diğerleri duruyor ama?
-
@ilangöremeyen, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@sinavparambitti madem insanların kıskanacağı bir işin var neden 2 senedir ısrarla deniyorsun müfettişliği ? Ha bide neden seni kıskansın insanlar şurda bişeyler paylaşıyor neden işin gücün varsa forumda takılıyorsun milleti geriyorsun ?
S sinavparambitti TCMB Yasaklı 8 ay önce
71.66 İLE ANKARA OLMADI.Bu saatten sonra şok bim vesaire beni beklesin ben geliyorum kazananları tebrik ederim.ARTIK TÜKENDİM.Yazik..Arkadaşın mesajları okumadan silinmiş bende cevap vermek istemedim
geçmişine biraz bakayım dedim de Sayıştay dan kaymakamlığa ziraatten ysk ya oradan sekerbanka sonra iletişim uzman yardmciligina ..
Detaylı incelemedim . İnsan üzülüyor tabi sadece onun değil çoğumuzun içinde bulunduğu durum tam olarak bu . Ama kalp kırmamak lazım işte ona çok kızdım .
Umarım dediği gibi '' herkesin imrenecegi'' bir işi vardır da sınavlara hobi olarak giriyodur .
Ama kurduğu cümleler çok seviyesiz,insanın sinirini bozabilen ve aşağılayıcı cumlelerdi .
Yahu taq satın alıp diğerlerinin mülakat sonuçları açıklansin diye etkinlik yapan bir topluluğa benim puanimi kiskaniyosunuz demekte çok tuhaf
Kim neyi kıskanıyor .ben başarılı insan gördükçe mutlu oluyorum. -
@fth-00 kap açıklamasına bakabilirsiniz. Yönetim kurulu, genel müdür, genel müdür yardımcıları, başkanlıklar değişti ve değişmeye devam ediyor.
-
@kadr öyle hocam Herkes aynı durumda gergin umutsuz belirsizlik var ama forumun amacı bu duyguları paylaşmak artırmak değil
-
@kadr hocam takmayın kafanıza hepimiz aynı durumdayız arkadaş gün boyu yazdıklarıyla forumdaki bir çok kişiye ayıp etti bazen önce başkaları sonra kendimiz için iyi dilekte bulunmak gerek malesef yüksek puanlar almak hayatta başarı getirmiyor insanlarla ''iletişim'' kurabilmekte önemli dogru ifade edebilmek keşke bu konuşmalar forumda olmasaydı
-
2 saat girmedik foruma kavga çıkmış.
-
@marsiyal egosunu tatmin ediyor sanirm arkadas