28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@adams temmuz sonu gibi başlar arkadaşın dediğine göre
-
temmuz mu. o kadar geç mi.
-
geçen sene girenler ne kadar şanslıymış mailden 2 gün sonra aramaya başlamışlar
-
Bence bu sınavı unutup kpss ye yoğunlaşmak en mantıklısı. Sürekli olumsuz bi hava var sınavla ilgili moral bozmaktan başka bişeye yaradığı yok. En azından kpss yi boşlamayalım.
-
Araya bayram girdiği için böyle olmuştur büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta aramalar başlar.
-
@siyasall arkadaşım iç kontrolör bizzat üstadı söylemiş oda bana söyledi
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Allah aşkına bi sakin. Alım yapılmama gibi bi durum olmayacak kaldı ki uzman ihtiyacı çokmuş guy ve dguylarında istifaları olacak daha da artacak yok ik böyle dedi şöyle dedi. Her denilen olsaydi sonuçlar daha açıklanamamış olurdu
bu bilgiye itibar ediyorum.
-
Bugün de yaprak kıpırdamadı sanırım
-
@takkurt fazla dikkat çekiyorsun, yapma .
-
@blueberry tisikkirler
-
@walras12 sizin İstanbul muydu?
-
@rögaritma takılma kardeşim arkadaş yeni mezun galiba heyecanlı biraz ben alıştım artık böyle atarlı gençlere bırak eğlensinler ben takmıyorum artık .Kendi kendilerini avutuyorlar bu arada o sorunun cevabı feeling olduğuna inanıyor hala gülmekten ölüyorum.Sınav sonucuma itiraz ettim süre içerisinde yazılı süre içerisinde yanlışlarımı dahil gördüm o soruda yanlışlık yoktu .Enact evet cevap oymuş ama feeling değil influence dı cevap .Arkadaşlar hayatları boyunca boş yapmaya devam edecekler gibi .Zaten çok bilseler daha çok susarlardı.Bilmediklerinin bildiklerinden daha çok olduğunu bilrlerdi.Herneyse ben cevap vermedim bırak eğlensin delikanlı...
-
@dhdbsjdb hocam ben açıkcası korkuyorum ,ama kimsenin umudu kırılmasın diye yazmadım ekonomik kriz gerçeği var (saklanan kriz) umarım yanılırız ben çok fazla alım olcağını düşünmüyorum.Ama dua edelim tüm kardeşlerimiz işe girecek kadar alım olur.Kimse moral bozmasın.Her şerde vardır bir hayır. TAM GAZ İLERİ PES ETMEK YOK!!Never back down.
-
@sinavparambitti hem ayrıca bu sınav sayesinde kpssyede biraz çalışmış olduk o açıdanda bakalım ,tek bir şeye umut bağlarsanız çok hayal kırıklığı yaşarsınız arkadaşlar,o yüzden şimdilik unutun hiç yokmuş gibi davranın aniden bir telefon gelir ,o an sevinçten havalara uçarsınız ama şimdi düşünmek anca size ve zamanınıza zarar verir.Herkese şimdiden iyi bayramlar.
-
@sinavparambitti bu arada genel yetenekten şu sağa sola giden adam sorusu herkese doğru sayılmış
-
Müfettişlik mülakatı başlığında gördüğüm kadarıyla ev mülakatına gelen müfettişler aday arkadaşlara kontrolörlük veya uzmanlık düşünür müsün diye de soruyorlarmış. Tamamen tahmine dayalı olarak müfettişlik sürecinin nihayete ermesine yakın bize de eğer uzmanlık teklif edilecekse o zaman edilir gibi görünüyor.
-
@sinavparambitti kardeşim sen niye sınav gününden beri böylesin ya? Belli alan netlerin çok kötü milletinde umudunu kırmaya çalışıyorsun. Bence bırak sen bu başlığı
-
Antalaya da ihtiyaç olur mu acaba yeni bir plaza da şube açılıyor göz önünde bulınururlar mı
-
Arkadaşlar bu iç kontrolör alımında da ev ziyareti oluyor mu bilgisi olan var mı?
-
@blacklist Evet oluyor